Sostenitore
کاربر سایت
ماله منم همش گیر میکنه
این گیر کردن هاش برای چیه ؟
هر آپدیتی که برای فیفا میاد ، وضعیت آنلاین بدتر میشه
باتشکر
این گیر کردن هاش برای چیه ؟
هر آپدیتی که برای فیفا میاد ، وضعیت آنلاین بدتر میشه
باتشکر
از چهارتا بازی که خواستم انجام بدم سه تاش تو همون آرنا گیر کرد!(با رقبای مختلف)خسته نباشن واقعا.
دوستان من بازیو تازه گرفتم. اونلاین میشه ۲و۲ بازی کرد؟![]()
خسته نباشی ! میزاشتی یدفعه فیفا 12 میگرفتی ! بله فکر کنم میشه
باسلام,
دوستان چنتا سوال دارم,
1-برای بروز کردن ترکیب تیم ها و بازیکن ها فقط همون آپدیت که خود پی اس 3 پیغام میده و خودش اتومات نصب میشه کافیه؟اگر اینطور نیست این آپدیت شامل چه چیزایی میشه؟
2-اگر برای ادیت و بروز شدن ترکیب تیم ها نیاز به کد آنلاین هست , من در پلی استیشن استور چه عنوانی رو باید سرچ کنم تا کد آنلاینشو بخرم,یا اگر از طریق خود بازی میشه کدشو خرید لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید.
برای دو به دو بازی کردن با یک کنسول اگه منظورتون هست میشه تو همون حالت عادی هم انجام داد فقط موقع انتخاب تیم یارت باید دکمه مثلث رو بزنه که تا چهار نفر میشه تو یک تیم باشن
میشه واضح تر بگید؟2به2 یعنی دوستت بیاد خونه شما بعد با یک تیم برید با دونفر دیگه بازی کنید؟اگه آره که همونه که گفتم ولی اگه منظورت اینه شما تو خونه خودت باشی 3 تا دوست دیگه ات هم تو خونه خودشون میتونید team play بازی کنید که 11 به 11 هم میشه.حالا منظورت کدومه؟نه منظورم 2 به 2 بازی کردن تو حالت انلاینه... که فک نکنم بشه...
نه منظورم 2 به 2 بازی کردن تو حالت انلاینه... که فک نکنم بشه...
اون دکمه ای که فشار میدی و باهاش Guest میاری برای وارد کردن یه نفر با دسته ی دوم ِ !آنلاین معمولی هم میشه دو به دو زد.من خودم کارمه با دوستام 4 تایی میشیم یه تیم حالا بستگی داره طرف میتونه یه نفره باشه یا دو نفر و...وقتی دارید تیم انتخاب میکنید زده guest که دکمه مثلث رو یارت میزنه و با هم میشید یه تیم