FIFA 11| PS3

از چهارتا بازی که خواستم انجام بدم سه تاش تو همون آرنا گیر کرد!(با رقبای مختلف)خسته نباشن واقعا.

عزیزم این از برکان کشورمونه،اینترنت ما .... داقونه داقون ! باور کن اگرم از فیفا باشه،80 % ش بابت نت داقون خود ماس

باسلام,
دوستان چنتا سوال دارم,

1-برای بروز کردن ترکیب تیم ها و بازیکن ها فقط همون آپدیت که خود پی اس 3 پیغام میده و خودش اتومات نصب میشه کافیه؟اگر اینطور نیست این آپدیت شامل چه چیزایی میشه؟
2-اگر برای ادیت و بروز شدن ترکیب تیم ها نیاز به کد آنلاین هست , من در پلی استیشن استور چه عنوانی رو باید سرچ کنم تا کد آنلاینشو بخرم,یا اگر از طریق خود بازی میشه کدشو خرید لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید.

منم با این مشکل گیر کردن مواجه شدم !
ولی منم به نظرم 90% به علت نت واقعاً داغون ایرانه !
یکی از دوستان من از اون طرف مرزها اومده بود خونمون وقتی پشت سیستم من نشست تعجب کرده بود اینجوری سرعت ایران در حالی که من حساب کردم 3 برابر اونم پول نت میدم ولی... !
ایران = جهان چهارم!

برای دو به دو بازی کردن با یک کنسول اگه منظورتون هست میشه تو همون حالت عادی هم انجام داد فقط موقع انتخاب تیم یارت باید دکمه مثلث رو بزنه که تا چهار نفر میشه تو یک تیم باشن

باسلام,
دوستان چنتا سوال دارم,

1-برای بروز کردن ترکیب تیم ها و بازیکن ها فقط همون آپدیت که خود پی اس 3 پیغام میده و خودش اتومات نصب میشه کافیه؟اگر اینطور نیست این آپدیت شامل چه چیزایی میشه؟
2-اگر برای ادیت و بروز شدن ترکیب تیم ها نیاز به کد آنلاین هست , من در پلی استیشن استور چه عنوانی رو باید سرچ کنم تا کد آنلاینشو بخرم,یا اگر از طریق خود بازی میشه کدشو خرید لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید.

1-شما باید بری به My Fifa 11-Team management-Squads-Download latest squads

2-نه نیازی به کد نیست.

برای دو به دو بازی کردن با یک کنسول اگه منظورتون هست میشه تو همون حالت عادی هم انجام داد فقط موقع انتخاب تیم یارت باید دکمه مثلث رو بزنه که تا چهار نفر میشه تو یک تیم باشن

نه منظورم 2 به 2 بازی کردن تو حالت انلاینه... که فک نکنم بشه...

میشه واضح تر بگید؟2به2 یعنی دوستت بیاد خونه شما بعد با یک تیم برید با دونفر دیگه بازی کنید؟اگه آره که همونه که گفتم ولی اگه منظورت اینه شما تو خونه خودت باشی 3 تا دوست دیگه ات هم تو خونه خودشون میتونید team play بازی کنید که 11 به 11 هم میشه.حالا منظورت کدومه؟

آره میشه ولی همون تیم پلی ای که آقا حمید گفت
مثلا 4نفر میرن تو 2 نفر یه تیم 2نفر یه تیم دیگه
ولی موقع انتخاب پست به جای حمله یا هافبک یا .... میرید رو any که کنترل همه ی بازیکنا رو داشته باشید
خودم گفتم خودم خوشم اومد:دی هرکی تیم پلی میزنه بگه یه 7 8 نفر بشیم یه 3به3 یا 4به4 بزنیم

آنلاین معمولی هم میشه دو به دو زد.من خودم کارمه با دوستام 4 تایی میشیم یه تیم حالا بستگی داره طرف میتونه یه نفره باشه یا دو نفر و...وقتی دارید تیم انتخاب میکنید زده guest که دکمه مثلث رو یارت میزنه و با هم میشید یه تیم

آنلاین معمولی هم میشه دو به دو زد.من خودم کارمه با دوستام 4 تایی میشیم یه تیم حالا بستگی داره طرف میتونه یه نفره باشه یا دو نفر و...وقتی دارید تیم انتخاب میکنید زده guest که دکمه مثلث رو یارت میزنه و با هم میشید یه تیم
اون دکمه ای که فشار میدی و باهاش Guest میاری برای وارد کردن یه نفر با دسته ی دوم ِ !
اگر شخص مورد نظر پیش شما نباشه برای چند نفره بازی کردن باید برین Team play .

• Like
Reactions: Politiciλn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or