FIFA 11| PS3

الان من چیگار کنم ..... ps3 خریدم که از شر بن شدن راحت شم گیره یه چیز دیگه افتادم ... رجین بازی 3 هست ... کسی میتونه انلاین پس برام بگیره من همین الان به حسابش پول بریزم .......

اکانت با انلاین پس رو بدم بهت می تونی یه تست بزنی ..... واقعا ازت ممنون می شم ...........
واسه من هم ريجن 3 بود هند و ژاپن ساختم نشد اندونزي ساختم شد.
صفحه هاي آخر دفترچه رو بگرد ببين كدوم كشور نوشته اكانت اون كشورو بساز .
سنگاپور و اندونزي ميشه...(البته بايد كد بازيت قبلا استفاده نشده باشه)

واسه من هم ريجن 3 بود هند و ژاپن ساختم نشد اندونزي ساختم شد.
صفحه هاي آخر دفترچه رو بگرد ببين كدوم كشور نوشته اكانت اون كشورو بساز .
سنگاپور و اندونزي ميشه...(البته بايد كد بازيت قبلا استفاده نشده باشه)

یه دنیا ممنون ازت درست شد ......... سنگاپور ساختم ..... ایرانی ها لیگ ندارن ..... کسی نیست با هم بازی کنیم .... من xbox داشتم تا نفر 7 لیست هم اومدم ................ :d

help

سلام به همه دوستان.

من چون فیفا 11 با اکانتی که داشتم کار نمی کرد مجبور شدم یه اکانت جدید که با بازی هماهنگ باشه ساختم. ولی موقعی که بیرون بازی تو صفحه ی ps3 می خوام با اون اکانت جدیده وارد بشم این ارورو می ده که شما نمی تونید با ایمیل دیگه ای وارد بشید. لطفا منو کمک کنید که چه طور می تونم با اکانت جدیدم وارد Playstation network بشم ؟ :-/

سلام به همه دوستان.

من چون فیفا 11 با اکانتی که داشتم کار نمی کرد مجبور شدم یه اکانت جدید که با بازی هماهنگ باشه ساختم. ولی موقعی که بیرون بازی تو صفحه ی ps3 می خوام با اون اکانت جدیده وارد بشم این ارورو می ده که شما نمی تونید با ایمیل دیگه ای وارد بشید. لطفا منو کمک کنید که چه طور می تونم با اکانت جدیدم وارد Playstation network بشم ؟ :-/
شما برو یه user جدید تو PS3 بساز بعد از اون یوسر جدید که ساختی برا انلاین یه ID بساز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or