FIFA 11| PS3

سلام دوستان
یه سئوال داشتم
من یه فیفا دارم ریجن 2 که کدش قبلا استفاده شده...
الان میخوام کدش رو بخرم ، رفتم تو PSN uk تو قسمت فیفا رفتم یه پک هست به اسم:
Fifa 11 Live Season : All Leagues (game Pack قیمتش هم 7.99 پوند هست.
این همون کد آنلاین هست؟؟؟

با تشکر
نه این اون نیست

فیفا 11 online نبودددددددددددددددددددددددددد؟؟؟؟:d

بچه ها من ی چند وقته نمیتونم آن لاین بازی کنم یعنی تا بازی میاد شروع بشه و دو تا تیم وارد زمین میشن قطع میشه (فقط هم تو همین قسمت قطع میشه نه زودتر نه دیرتر )
کسی میتونه راهنمائی کنه؟
DNS رو نباید عوض کنم؟

بچه ها من ی چند وقته نمیتونم آن لاین بازی کنم یعنی تا بازی میاد شروع بشه و دو تا تیم وارد زمین میشن قطع میشه (فقط هم تو همین قسمت قطع میشه نه زودتر نه دیرتر )
کسی میتونه راهنمائی کنه؟
DNS رو نباید عوض کنم؟
این dns رو که الان وارد کردی چی هست ؟

یکی لطف کنه بگه ایا میشه اخرین نقل و انتقالات را از طریق کامپیوتر دونلود کرد و از طریق فلش به ps3 انتقال داد.
ps3 هک شده هست., و بازی هم روی دستگاه نصب شده
لطفا به این سوال پاسخ دهید

دوستان وقتي تيم حريف پنالتي ميزنه من مثلث و جهت ها رو ميگيم دروازه بان واسه توپ نميپره بعد آموزش شوت كردن صحيح و تك به تك رو هم ميخواستم؟دمتون گرم

دوستان وقتي تيم حريف پنالتي ميزنه من مثلث و جهت ها رو ميگيم دروازه بان واسه توپ نميپره بعد آموزش شوت كردن صحيح و تك به تك رو هم ميخواستم؟دمتون گرم
واسه گرفتن که فقط کافیه R3 رو به جهتی که میخوای دروازه بان بپره ببری.آموزش پنالتی زدنم تو خود دیسک بازی هست.بگردی پیدا میکنی :دی

دوستان من شوت از راه دور كه ميزنم يا ميره بيرون يا تو دستاي دروازه بانه ديگه نميدونم چجوري بايد بشوتم بعدش هم اين تك به تك هاي فيفا رو سخت ميشه گل كرد

این dns رو که الان وارد کردی چی هست ؟

Primary DNS 192.168.1.1
Secondary DNS 0000000

اين كدي كه پشت دفترچه بازي نوشته ومخصوص آن لاين بازي كردنه چه مدت اعتبار داره؟ (مگه اعتبارش دائمي نيست.....!) من اون كد رو همون موقع كه بازي رو خريدم وارد كردم و تا امروز ديگه براي آن لاين بازي كردن از من كد نخواسته بود اما امروز دوباره كد خواست منم همون كد پشت دفترچه رو دوباره وارد كردم اما قبول نكرد....!!!
نميدونم مشكل از كجاست
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد

آخرین ویرایش:
سلام این مشکلی که شما داری رو منم امشب پیدا کرده بودم منتها درستش کردم ببینید من ریجن بازیم2 هستش با پی اس انم که ریجن 1 هست فرق داره واسه همین قبلا یه اکانت با ریجن 2 که به دیسکم بخوره ساخته بودم و تو همون اکانت کد انلاین رو وارد کرده بودم بعدشم که مشکلی نداشتم و با اکانته اصلی خودم انلاین بازی میکردم تا امشب که دوباره اروره کد انلاین رو داد دوباره رفتم به همون اکانته ریجن 2 و همونجا بهم یه گزینه داد که میتونم کد انلاین رو دانلود کنم منم اینکار رو کردم بعدش دوباره برگشتم به اکانته اصلیم دیدم مشکلم حل شده :d چقدر طولانی شد امیدوارم مشکلت حل بشه

سلام این مشکلی که شما داری رو منم امشب پیدا کرده بودم منتها درستش کردم ببینید من ریجن بازیم2 هستش با پی اس انم که ریجن 1 هست فرق داره واسه همین قبلا یه اکانت با ریجن 2 که به دیسکم بخوره ساخته بودم و تو همون اکانت کد انلاین رو وارد کرده بودم بعدشم که مشکلی نداشتم و با اکانته اصلی خودم انلاین بازی میکردم تا امشب که دوباره اروره کد انلاین رو داد دوباره رفتم به همون اکانته ریجن 2 و همونجا بهم یه گزینه داد که میتونم کد انلاین رو دانلود کنم منم اینکار رو کردم بعدش دوباره برگشتم به اکانته اصلیم دیدم مشکلم حل شده :d چقدر طولانی شد امیدوارم مشکلت حل بشه

مرسی خیلی ممنون دوست عزیز بابت توضیح کاملت

سلام دوستان
این نقل و انتقالات جدید رو چطوری باید تو فیفا انجام داد؟؟؟
پچ داره برای آپ دیت ترکیب تیم ها ؟؟؟
من چند روز پیش که چک کردم آپدیت جدیدی نیومده بود،الان شاید اومده باشه.
شما این مسیر رو تو منوی بازی برو:
My Fifa 11>Edit Teams>Squads>Download Updates

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or