FIFA 11 | PC

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.

NEW_LOGO.jpg

اطلاعات در صفحه اصلی سایت

من چي كنم با اين افت فريم لعنتي؟؟)x
داخل صحنه آهسته ها افت دارم.
يه كرك سالم هم بزاريد:((
دوست گلم و دوستاني كه مثل خودم مشكل لگ دارن تنها راه براي حل اين مشكل فعلا ( تو تاپيك خود FIFA 11 ) نوشته بود اينه كه :
مواد لازم ! :
يك عدد WIN XP SP3
يك قاشق غذا خوري درايور 260.63 براي XP SP3
به معناي ديگر اين بازي با SEVEN مشكل داره اونو تو XP SP3 بريزيد و حتما درايور مذكور رو نصب كنيد و ديگر حتي يك لگ كوچيك هم نداره ! به همين سادگي به همين خوشمزگي !=))
اگه جواب داد كه ميده اعتبار يادتون نره ;)

هنوز وقت نکردم که برم و امکانات بازی رو چک کنم اخه انلاین یه چیز دیگه هست :d . من با هموطن هامون فقط بازی می کنم .

دوستانی که لگ دارید ، حتما با خارجی ها مسابقه میدید . من با ایدی HAmed هستم . هاست میشم معمولا و بدون لگ با بچه ها بازی می کنم اگر خواستید بیاین تا مسابقه بدیم .

باز هم میگم فقط با ایرانی ها و داخل کشور مسابقه بدید .

الان هم انلاین هستم . Gameranger

اول که قسمت لن باز شد از شما یوزر نیم میخواد وقتی وارد کردی اون پایین باید یه host game درست کنی که با علامت ضربدر ابی مشخص شده. یعد طرف مقابل هم host game شما رو انتخاب میکنه بعدش وارد قسمت انتخاب تیمها میشید. همه اینها موقعی هست که خود شما توی GameRanger هاست درست کردی. اگه وارد هاست کسی دیگه ای بشی خود اون قبلش این کارها رو کرده و شما در قسمت لن وقتی یوزر نیم رو وارد کردی فقط هاست رو انتخاب میکنی

یوزر نیم گیم رنجر رو باید زد ؟

منم با این پینگ وقتی میرم تو بازی میپره بیرون ، نمیدونم مشکل از کجاست ،،،
اما اصلا تو بازی نمیره .

m12hxw3naitj4jbhc75k.jpg

دوستان بعضی ها بازی رو روی رزولوشنی اجرا میکنن که تو تنظیمات بازی نیستش چجوری این کار رو انجام میدید؟

این رزولوشن ها بستگی به رزولوشن مونیتور یا LCD داره !
من خودم توی لب تاپم که بازی می کنم حداکثر رزولوشن 1280 در 800 هست اما وقتی لب تاب رو به تلویزیون LCD وصل می کنم تا چندین درجه بالا تر از این سطح هم میره ..

دوست گلم و دوستاني كه مثل خودم مشكل لگ دارن تنها راه براي حل اين مشكل فعلا ( تو تاپيك خود FIFA 11 ) نوشته بود اينه كه :
مواد لازم ! :
يك عدد WIN XP SP3
يك قاشق غذا خوري درايور 260.63 براي XP SP3
به معناي ديگر اين بازي با SEVEN مشكل داره اونو تو XP SP3 بريزيد و حتما درايور مذكور رو نصب كنيد و ديگر حتي يك لگ كوچيك هم نداره ! به همين سادگي به همين خوشمزگي !=))
اگه جواب داد كه ميده اعتبار يادتون نره ;)
من که ویندوزم SEVEN هست هیچ مشکلی هم ندارم .. خیلی راحت تر از XP اجرا می کنه ..
smoke.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or