برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.
دوست گلم و دوستاني كه مثل خودم مشكل لگ دارن تنها راه براي حل اين مشكل فعلا ( تو تاپيك خود FIFA 11 ) نوشته بود اينه كه :من چي كنم با اين افت فريم لعنتي؟؟)x
داخل صحنه آهسته ها افت دارم.
يه كرك سالم هم بزاريد![]()

چي شد پس؟؟الان اپلودش توی 4shared تموم میشه. لینکشو میزارم
دمت گرم .
پس منتظرم تا لينكشو بزاري.
زودباش فقط:-*
خواهش ميكنم داداش.اقا شرمنده اپلودش توی 4shared سر 80 % گیر کرد الان توی مدیا فایر 75 % اگه تموم شد میزارم لینکشو
)xاول که قسمت لن باز شد از شما یوزر نیم میخواد وقتی وارد کردی اون پایین باید یه host game درست کنی که با علامت ضربدر ابی مشخص شده. یعد طرف مقابل هم host game شما رو انتخاب میکنه بعدش وارد قسمت انتخاب تیمها میشید. همه اینها موقعی هست که خود شما توی GameRanger هاست درست کردی. اگه وارد هاست کسی دیگه ای بشی خود اون قبلش این کارها رو کرده و شما در قسمت لن وقتی یوزر نیم رو وارد کردی فقط هاست رو انتخاب میکنی
یوزر نیم گیم رنجر رو باید زد ؟
الان اپلودش توی 4shared تموم میشه. لینکشو میزارم

دوستان بعضی ها بازی رو روی رزولوشنی اجرا میکنن که تو تنظیمات بازی نیستش چجوری این کار رو انجام میدید؟
من که ویندوزم SEVEN هست هیچ مشکلی هم ندارم .. خیلی راحت تر از XP اجرا می کنه ..دوست گلم و دوستاني كه مثل خودم مشكل لگ دارن تنها راه براي حل اين مشكل فعلا ( تو تاپيك خود FIFA 11 ) نوشته بود اينه كه :
مواد لازم ! :
يك عدد WIN XP SP3
يك قاشق غذا خوري درايور 260.63 براي XP SP3
به معناي ديگر اين بازي با SEVEN مشكل داره اونو تو XP SP3 بريزيد و حتما درايور مذكور رو نصب كنيد و ديگر حتي يك لگ كوچيك هم نداره ! به همين سادگي به همين خوشمزگي !![]()
اگه جواب داد كه ميده اعتبار يادتون نره
یکی اگه لطف بکنه یه اسکرین شات از صفحه گرافیکش بزاره برا من اگه زحمتی نیست ... پیشاپیش متشکرم .