برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.
خوب تو محل نصب بازی، فولدر fifasetup فکر کنم، فایل fifa config! مگه اینجا نمیری؟؟!!!!دوستان بعضی ها بازی رو روی رزولوشنی اجرا میکنن که تو تنظیمات بازی نیستش چجوری این کار رو انجام میدید؟
بنده که از فیفا 2008 تا الان pes رو بگی نگی بازی می کردم یعنی حالم از fifa به هم خورد اما امروز که دمو رو بازی کردم 1920X1080 و 2X ANTI اصلا افت فریم نداشت و با VSYNC داشت 60 فریم میداد و تو REPLY ها هم 58 تا میشد . اما خیلی بهتر و روان تر و نرم تر شده و گل زدن هم الکی نیست . هوش مصنوعی پیشرفت زیادی کرده و گرافیکش هم خوش رنگ و لعاب تر شده .نسبت به فیفا های قبل این رو میشه شاهکار EA برای PC تا به حال دونست . PES هم که فرق زیادی نکرده فقط منوهاش قشنگ تر و جالب تر شده .باز هم تا امدن نسخه اصلی بازی حرفی نمیشه زد .
اما فیفا پیشرفت کرده.
دوستان بعضی ها بازی رو روی رزولوشنی اجرا میکنن که تو تنظیمات بازی نیستش چجوری این کار رو انجام میدید؟

خوب تو محل نصب بازی، فولدر fifasetup فکر کنم، فایل fifa config! مگه اینجا نمیری؟؟!!!!
چه عجب ما از شما یه تعریف از فیفا دیدیم.تو چند صفحه قبل دیدی که چه قشقرقی به پا کردی:d
شاید من خیلی سخت گیرانه به همه این بازیها نگاه میکنم و در مجموع نظرم رو نمیدم و سعی می کنم همه جنبه هاش رو بسنجم . گیر دادن به چیزی مثل فیفا یا رقیبش کار خوبیه چون بیشتر نقطه ضعف هاشون رو میشه . چرا همش تعریف الکی و بی خودی کنیم پس جای انتقاد اونم تند و آتشین کجاست ؟:d

سلام.
بازی فوق العاده است .
دوستان کسی میدونه چجوری میشه تکنیک زد ؟
درضمن چجوری میشه آهنگ ها رو استخراج کرد ؟
با اینکه از سال 2009 فیفا رو روی ps3 بازی میکنم و با اینکه دیشب fifa 11 ps3 رو خریدم ، اما با fifa 11 pc بیشتر حال می کنم!
شاید باورتون نشه fifa 11 ps3 رو فقط 20 min بازی کردم!
fifa 11 pc یه چبزی بین fifa 10 و fifa 11 ps3 هست!
خیلییییییییییی خوبههههههههههههه![]()