برای اینکه بازی برای صفحه اول افزوده میشه مجبوریم ترد مرتبط با بازی رو برای هر پلتفرم ایجاد کنیم. برای نسخه PC تردی ندیدم و ایجاد کردم.
دوست عزیز ...اقا جان 10000000 بار گفته شد خواهشا نسخه PC فیفا رو ملاک قرار ندین و هی در موردش اظهار فضل نکنید..!!اینو دیگه همه میدونن که فیفا رو PC اصلا خوب نیست و برای pc بازا pes بهتره..اما تو کنسول ها یه جور دیگست..گرافیک فیفا رو در کنسول ببینی دیگه این حرف نمیزنی!!!!!!
اره خداییش شرمنده من حو اسم نبود...بازم معذرت میخوام.!پستم رو پاک کردم..دوست عزیز ...
بله میدونم که توی کنسول مخصوصا PS3 شاهکاره و PES رو میخوره ....
اما شما یه نگاه به اسم این تاپیک بنداز .... ~~~~~~~~~~>>> FIFA 11 | PC
من که تو تاپیک کنسول این حرف رو نزدم .... درسته ؟؟!!!!!!!!!
نه داداش هیچ اشکالی نداره .... راستی دوستان تریلری ازش نیومده ؟؟؟!!!!!!اره خداییش شرمنده من حو اسم نبود...بازم معذرت میخوام.!پستم رو پاک کردم..
فقط میتونم بگم نامـــــــــــــــــــــــــردا !!!!!!گرافیک کرایسیس 2 نسخه کنسول چند برابر نسخه pc هست.
دوست من برای ea مهم نیست که کسی بتونه بازی را اجرا کنه یا نتونه فقط براش پول مهمه همین.سیستم مورد نیاز fifa در سطح کنسول گرافیکی خیلی کمتر 8800 میخواد و الان کسی نیست که قادر نباشه فیفا زپرتی کنسول ر ا اجرا کنه چون خیلی بازی های سرتری وجود داره که همه راحت اجرا میکند..من اطلاعاتی راجب اینکه آیا میشه قطعات سخت افزاری کنسول ها بخصوص گرافیک را ارتقا داد یا نه نمی دونم چون با کنسول اصلا" بازی نکردم.ولی من فکر می کنم علت اینکه شرکت EA گرافیک بازی را برای PC نسبت به کنسول ها گرافیک پایین تر و سطح بازی را هم پایین تر در نظر می گیره اینه که خیلی ها با PC فیفا را بازی می کنند و از طرفی بازی فیفا یکی از پرطرفدارترین بازی ها در دنیاست و همین طور اگه بخواد هر سال گرافیک بازی را خیلی زیاد بالا ببره PCباز ها باید هر سال سیستم ارتقا بدن تا بتونند فیفا بازی کنند.کامپیوتر(PC)هم وسیله ای است همه کاره که بازی کردن هم یکی از کارهایی هست که میشه باهاش انجام داد و اکثر افرادی هم که PC دارند نمیان هر سال قطعات بخصوص گرافیک را تعویض کنند.به همین خاطر البته به نظر من شاید EA می گه کنسول که فقط مخصوص بازی ساخته شده را میایم هر سال کیفیت و گرافیک بازی را می بریم بالا چون کنسول بازها هم توقع دارند که گرافیک بره بالا و هدف کنسول بازها هم از خرید کنسول فقط و فقط بازی کردن هست ولی برای PC می گه که چون یه وسیله همه کاره هست بزار گرافیک و کیفیت و سیستم بازی را طوری طراحی کنیم که اکثرا" بتونند این بازی محبوب را با حداقل سیستم مورد نیاز بازی کنند.و معمولا" هم تو هر خونه ای دیگه کامپیوتر هست و بازی که در بیشتر خونه ها هست فیفا هستش.همچنین شرکت EA می تونه با توجه به زیاد بودن PCها نسبت به کنسول ها فروش بیشتری هم داشته باشه.
خب شما هم خوبه داری اشاره می کنی که فقط برای EA پول مهمه.منم همین را می گم.چون پول براش مهمه میاد بازی را برای PC طوری طراحی می کنه که کسانی هم که سیستم متوسط رو به ضعیف دارند هم بتونند بازی را اجرا کنند که فروش خودش بره بالا.من قبول دارم که PC گیمرهای زیادی هستند که سیستم قوی دارند ولی خب همونطور که گفتم تعداد PCها نسبت به کنسول ها بیشتر هست و به همین خاطر EA بخاطر فروش بیشتر برای PC بازی را طوری طراحی می کنه که با توجه به پرطرفدار بودن بازی اکثرا" با سیستم های متوسط هم بتونند بازی را اجرا کنند که پول بیشتری در بیاره.دوست من برای ea مهم نیست که کسی بتونه بازی را اجرا کنه یا نتونه فقط براش پول مهمه همین.
دوست من برای ea مهم نیست که کسی بتونه بازی را اجرا کنه یا نتونه فقط براش پول مهمه همین.
اون افراد یا گاگول تشریف دارن یا..........فیفا رو پی سی یکی از خصوصیاتش همین عدم نیاز به یه سیستم قوی برای اجرا کردنش است
در ضمن هنوز عده زیادی هستند که فیفا رو روی پیسی ترجیح میدن و گیم پلی اونو بهتر و شبیه ساز نزدیکتری به فوتبال واقعی میدونند، جالب اینجاست که نسخه کنسولی فیفا رو نسخه ای برای تازه کارای فیفا میدونند.
کافیه یسری wcg مسابقاتش تو ایران برگذار شد اونجا حضور داشته باشید تا متوجه بشید.
من خودم دوران جوانی یکی از طرفدارهای پر و پا قرص این بازی رو پیسی بودم اما الان ترجیح میدم از گرافیک بازی رو 360 لذت ببرم و فقط تفریح کنم.
متاسفانه با این وضع افتضاح هیچ فروشی هم در کار نخواهد بود مثل دیگر بازی های اسپورت ea که الان دیگه نسخه های pc هم در کار نیست.خب شما هم خوبه داری اشاره می کنی که فقط برای EA پول مهمه.منم همین را می گم.چون پول براش مهمه میاد بازی را برای PC طوری طراحی می کنه که کسانی هم که سیستم متوسط رو به ضعیف دارند هم بتونند بازی را اجرا کنند که فروش خودش بره بالا.من قبول دارم که PC گیمرهای زیادی هستند که سیستم قوی دارند ولی خب همونطور که گفتم تعداد PCها نسبت به کنسول ها بیشتر هست و به همین خاطر EA بخاطر فروش بیشتر برای PC بازی را طوری طراحی می کنه که با توجه به پرطرفدار بودن بازی اکثرا" با سیستم های متوسط هم بتونند بازی را اجرا کنند که پول بیشتری در بیاره.
متاسفانه با این وضع افتضاح هیچ فروشی هم در کار نخواهد بود مثل دیگر بازی های اسپورت ea که الان دیگه نسخه های pc هم در کار نیست.
اگه همه کیفیت نسخه کنسولی فیفا را ندیده بودند زیاد براشون مهم نبود فیفا pc چجوری باشه ولی الان همه انتظاراتشون بالا رفته البته حق هم دارند مخصوصا اون فن هایی که 10 ساله فیفا پی سی بازی میکنند لیاقتشون خیلی خیلی بیشتره تا کسانی که 3 سال هم نشده فن کنسولی فیفا شدند.