FIFA 10 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Sweeney
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خدا کنه یه فکری برای انلاینش بکنن که یارو تا باخت سریع در نره:laughing:
خب شما الان با این موضوع چه مشکلی داره؟ در صورتی که حریف بره بیرون بازم شما Skill Point ـت رو میگیره! البته خارج شدن در صورتی که زودتر از دقیقه 5 باشه نه SP کم میشه نه زیاد!

خب شما الان با این موضوع چه مشکلی داره؟ در صورتی که حریف بره بیرون بازم شما Skill Point ـت رو میگیره! البته خارج شدن در صورتی که زودتر از دقیقه 5 باشه نه SP کم میشه نه زیاد!
مشکل خاصی ندارم ولی اعصابم داغون میشه
شما هم که همش به فکر Skill Point و اچیومنتو اینجور چیزایی:biggrin1::-"مهم اعصابه نه Skill Point

شما هم که همش به فکر Skill Point و اچیومنتو اینجور چیزایی:biggrin1::-"مهم اعصابه نه Skill Point
بابا چه اعصابی از آدم خورد میشه:biggrin1: شما اگه با این چیزا اعصابت خورد بشه که بعدا می ترکی:biggrin1: بی خیال شما حریفت پرید بیرون برو با دوستات بازی کن. کسی نبود دوباره سرچ کن به همین راحتی.;)
در مورد اچیومنت هم من بارها گفتم من دنبالش نیستم ولی وقتی شما بازی رو انجام می خوای بدی اشکالی داره که اچیومنت هاش رو هم کامل بگیری؟ هدفی برای خودت تو بازی داشته باشی؟

خدا کنه توی منیجر مود نذاره از هر تیمی که میخوای شروع کنی همچنین بذاره در تمام طول فصل بهت پیشنهاد مربی گریه سایر تیم ها رو بده! مثل بخش Be a Pro اگه بشه خیلی توپ میشه!!!

خدا کنه توی منیجر مود نذاره از هر تیمی که میخوای شروع کنی همچنین بذاره در تمام طول فصل بهت پیشنهاد مربی گریه سایر تیم ها رو بده! مثل بخش Be a Pro اگه بشه خیلی توپ میشه!!!
در قسمت منیجر مود هم اخر هر فصل از تیم های مختلف براتون پیشنهاد میاد

در قسمت منیجر مود هم اخر هر فصل از تیم های مختلف براتون پیشنهاد میاد
واسه من که نمیاد ولی فقط آخر هر فصل که لیست بازیکن های تمدیدی رو میخوای تایید کنی وقتی A رو میزنی منویسه که می خوای واسه یه فصل دیکه با باشگاه بمونی؟؟؟ شما یا میگی آره یا میگی نه! وقتی نه رو بزنی هر باشگاهی که میخوای میری اما توی be a pro اخر فصل 4 5 تا باشگاه خاص بهت پیشنهاد میدن! من میگم مثل Be a Pro باشه!

این 2 تا چه ربطی دارن اون وقت؟
شما با بردن Skill Point میگیری و هر وقت SkillPoint ـت رسید به 2800 وارد Leaderboard میشی و با گرفتن SkillPoint های بیشتر رنکت تو Leaderboard میره بالا.
اچیومنت هم که داستانش جداست و نیازی به توضیح نیست.
در مورد اعصاب هم وقتی شما جلویی و میدونی که میبری چه اعصابی ازت خورد میشه؟

واسه من که نمیاد ولی فقط آخر هر فصل که لیست بازیکن های تمدیدی رو میخوای تایید کنی وقتی A رو میزنی منویسه که می خوای واسه یه فصل دیکه با باشگاه بمونی؟؟؟ شما یا میگی آره یا میگی نه! وقتی نه رو بزنی هر باشگاهی که میخوای میری اما توی be a pro اخر فصل 4 5 تا باشگاه خاص بهت پیشنهاد میدن! من میگم مثل Be a Pro باشه!
شما اگر تو تیم خوب نتیجه بگیری برات پیشنهاد میاد

دقيقاً چه تاريخی تو ايران مياد ??? :confused: .... خواهشم به ميلادی نگيد ;) ... خودم ميلاديش رو ميدونم :biggrin1:... به شمسی بگيد :biggrin1:

دوست عزیز این یه کم پیچیدس
باید بگی کنسولت چیه
چون معمولا ریجن جی یه کم دیرتر میادش
ولی خوب اگه پال باشه بازی هفته اول آّبان ماه تو دستگاهته

تاریخ الکی ندید بازی طبق نسخ سالهای گذشته 3 اکتبر یعنی 13 مهر برای پال و 13 اکتبر برای جی و یوسی یعنی 23 مهر ریلیز میشه!

دوست عزیز
من به تاریخ دقیق ریلیزش کار ندارم
اینکه کی بچه مردم در اختیارشونه رو میگم
اواخر مهر و اوایل ابان همه بازی در دسترس همه قرار میگیره
ولی این در حالیه که نسخه جی بازی حدود یه ماه 20 روز دیرتر میادش
پارسال دقیقا همینی شد که گفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or