FIFA 10 | PS3

سلام دوستان این رنگ بندی باز یچرا انطوریه؟نسبت به عکس های پشت جعبه بازی خیلی کمرنگتره
بگم که انچارتد رو بازی میکنم اینطوری نیست نگید ایراد از نمایشگره
تازه 2 روز پیش بازیو خریدم

سلام...این fifa 10 خیلی بازی باحالیه.... ولی یه مشکل... چرا چهره بعضی از بازیکنا انقد افتضاح طراحی شده..؟؟؟ مثلا چهره kaka اصلا شبیه خودش نیس ... حالا نریزید سرم مگه تو با چهره بازیکنا بازی میکنی... ولی خب تو عنوان به این بزرگی چرا از اینجور اشکالا هست...؟ تو خود pes بیشتر چهرهها بهتر از fifa ... (با بیطرفی)

من میخوام فوتبال آنلاین بازی کنم.512 سرعت اینترنتمه.fifa 09 رو دارم 0.5 تانیه عقبم.یعنی دستور دریبل که میدم 0.5 تانیه بعد عمل میکنه که حریف توپو گرفته.چیکار کنم؟ pes 2010 ya fifa 2010 هم همینطوره؟

من میخوام فوتبال آنلاین بازی کنم.512 سرعت اینترنتمه.fifa 09 رو دارم 0.5 تانیه عقبم.یعنی دستور دریبل که میدم 0.5 تانیه بعد عمل میکنه که حریف توپو گرفته.چیکار کنم؟ pes 2010 ya fifa 2010 هم همینطوره؟
کلا فیفا امسال رو ps3 خیلی داغون شده آنلاینش من خودم تا حالا نتونستم حتی با خارجی ها بازی کنم ولی با همین اینترنت دیروز با 360 بازی کردم انگار باقلوا.دلم میخواد برم دستگاه رو تو سر ea و سونی خرد کنم:evil:گفتم میرم بازی رو میخرم بعد یک سال مجانی بازی میکنم ولی حالا باز مجبورم برم با 360 بازی کنم

کلا فیفا امسال رو ps3 خیلی داغون شده آنلاینش من خودم تا حالا نتونستم حتی با خارجی ها بازی کنم ولی با همین اینترنت دیروز با 360 بازی کردم انگار باقلوا.دلم میخواد برم دستگاه رو تو سر ea و سونی خرد کنم:evil:گفتم میرم بازی رو میخرم بعد یک سال مجانی بازی میکنم ولی حالا باز مجبورم برم با 360 بازی کنم
دوست عزیز شما کاملا در اشتباهی من با سرعت 128 کاملا از آنلاین فیفا راضی هستم وکاملا هم رون هست وبا خارجی ها هم خیلی توپ بازی میکنم ....

نه اینکه کلا برای همه خراب هست.اگه اینطوری بود که دیگه لیدربورد هم نداشت:biggrin1:.ولی این بازی برای خیلیها مشکل داره حتی یه سر اگه به فروم های خارجی بزنید میبیند که اکثرا همین سوال رو دارن که چرا بازیشون وسط کار یکدفعه قطع میشه مثل خود من که با وجود اینکه هیچ لگی ندارم ولی یکدفعه بازی قطع میشه ولی با همین اینترنت رو 360 هیچ مشکلی ندارم

نه اینکه کلا برای همه خراب هست.اگه اینطوری بود که دیگه لیدربورد هم نداشت:biggrin1:.ولی این بازی برای خیلیها مشکل داره حتی یه سر اگه به فروم های خارجی بزنید میبیند که اکثرا همین سوال رو دارن که چرا بازیشون وسط کار یکدفعه قطع میشه مثل خود من که با وجود اینکه هیچ لگی ندارم ولی یکدفعه بازی قطع میشه ولی با همین اینترنت رو 360 هیچ مشکلی ندارم
من با این قضیه که کلا فیفا رو 360 خیلی رون تر اجرا میشه کاملا موافقم ولی بازم PS3 یه چیز دیگست :-"

منم مشکل قطعی داشتم ولی جدیدا حل شده.الان یه 80-90 تا بازی با خارجیا کردم تو همین 2-3 هفته اخیر.
فقط گاهی یکم تاخیر دارم ولی تو 95% مواقع عالیه.
سرعتم 128 ه !!

کسی نمیدونه فیفا جام جهانی حدودا کی وارد بازار میشه/؟
چون میخواستم فیفا بگیرم.گفتم اگر خیلی طول نمیکشه.صبر کنم نسخه جام جهانی بیاد

دوستان یه راهنمایی میکنید؟ من کلا فوتبالم خیلی خوبه :cheesygri یه مشکل خیلی بزرگ دارم میخواستم بدونم کرنر زدن قلق خاصی داره اخه یه دوستی دارم فقط کرنر به من میزنه جالبه توپو میندازه عقبتر از نقطه پنالتی دقیقا دفاع اخرش میپره میزنه تو گل جالبه که فقط همون دفاعه میزنه همش چیکار کنم جوری شده دیگه کرنر نمیدم اگرم بدم دسترو ول میکنم بزنه دیگه.لطفا اگه قلقی هست به من بگید که این نقص فنیرو برطرف کنم ببخشید طولانی شد

دوستان یه راهنمایی میکنید؟ من کلا فوتبالم خیلی خوبه :cheesygri یه مشکل خیلی بزرگ دارم میخواستم بدونم کرنر زدن قلق خاصی داره اخه یه دوستی دارم فقط کرنر به من میزنه جالبه توپو میندازه عقبتر از نقطه پنالتی دقیقا دفاع اخرش میپره میزنه تو گل جالبه که فقط همون دفاعه میزنه همش چیکار کنم جوری شده دیگه کرنر نمیدم اگرم بدم دسترو ول میکنم بزنه دیگه.لطفا اگه قلقی هست به من بگید که این نقص فنیرو برطرف کنم ببخشید طولانی شد
اگه منظورت تيره 2 هستش
يكيو بذار اونجا
كلا اگه يكي باشه زياد نميتونه گل بزنه
فقط بايد سريع باشي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or