FIFA 10 | PS3

سلام
دوستان کسی اینجا اولتیمیت تیم رو دانلود کرده؟
من نتونستم دان کنم من کنسولم پاله واکانتم برای امریکاست کسی میتونه راهنمایی کنه؟
به کنسول ربطی نداره . اگر بازیتون پال ِ باید یه اکانت Europe بسازید ، یه PSN Card مخصوص UK بخرید که تو ایران هم هست و Ultimate Team رو بگیرید .
اگر هم بازیتون ریجن ِ UC که یه PSN Card مخصوص US تهیه می کنید و DLC رو میخرید . به هر حال محل خرید DLC و بازیتون باید هم ریجن باشند در غیر اینصورت کار نمیکنه .

به کنسول ربطی نداره . اگر بازیتون پال ِ باید یه اکانت Europe بسازید ، یه PSN Card مخصوص UK بخرید که تو ایران هم هست و Ultimate Team رو بگیرید .
اگر هم بازیتون ریجن ِ UC که یه PSN Card مخصوص US تهیه می کنید و DLC رو میخرید . به هر حال محل خرید DLC و بازیتون باید هم ریجن باشند در غیر اینصورت کار نمیکنه .
اکانتم که US هست وبازی پال اشتباه کردم اکانت اروپا نساختم
الان میتونم اکانتم رو تغییر بدم یانه؟
اگر تغییر بدم این 15 دلاری که دارم طبیعتا غیر غابل استفاده میشه دیگه؟

اکانتم که US هست وبازی پال اشتباه کردم اکانت اروپا نساختم
الان میتونم اکانتم رو تغییر بدم یانه؟
اگر تغییر بدم این 15 دلاری که دارم طبیعتا غیر غابل استفاده میشه دیگه؟
خوب . محدودیت ساخت اکانت که وجود نداره . شما یه User جدید تو PS3 میسازی و با اون User یه اکانت اروپا درست می کنی . این 15 دلاری هم که داری اینجا به دردت نمیخوره . باید از PSN Card مخصوص اروپا استفاده کنی .

با سلام... دوستان من سانتیاگو برنابئو رو دانلود کردم....کجا و چجوری باید فعالش کنم؟؟؟؟!
بعد از دانلود نصب میشه.به ورزشگاه ها اضافه میشه.
اگه بازیت ریجن 2 هست باید با اکانت اروپا دانلود کنی تا بتونی تو برنابئو بازی کنی.
اگرم 1 هست با اکانت us.

دوستان بزرگ FIFA باز آقا تونه خدا یکی بیاد به ما کمک کنه بگه چی کار کنیم که این لعنتی هی تو 10 یا 15 دقیقه بازی ما رو نندازه بیرون .
من فکر کنم تو هر 10 یا 15 تا بازی تو یه دونشون به نیمه دوم میرسم بقیه بازی ها تو همون نیمه اول به 20 دقیقه نرسیده میندازه بیرون.
قبلاً خوب بودم ولی الان اصلاً.
MTU هم برای ISP رو SET کردم .
دیگه نمیدونم چی کار کنم ؟

دوستان يه سوالي داشتم چون من تازه فيفا نكس جن بازي ميكنم خواستم ببينم جريان اين ultimate team چيه؟البته تو نت هم گشتم ولي چيزه بدرد بخوري پيدا نكردم!

دوستان يه سوالي داشتم چون من تازه فيفا نكس جن بازي ميكنم خواستم ببينم جريان اين ultimate team چيه؟البته تو نت هم گشتم ولي چيزه بدرد بخوري پيدا نكردم!
یه DLC هست که با پرداخت مقداری پول از طریق FIFA STORE میتونید بخرید.

دوستان بزرگ FIFA باز آقا تونه خدا یکی بیاد به ما کمک کنه بگه چی کار کنیم که این لعنتی هی تو 10 یا 15 دقیقه بازی ما رو نندازه بیرون .
من فکر کنم تو هر 10 یا 15 تا بازی تو یه دونشون به نیمه دوم میرسم بقیه بازی ها تو همون نیمه اول به 20 دقیقه نرسیده میندازه بیرون.
قبلاً خوب بودم ولی الان اصلاً.
MTU هم برای ISP رو SET کردم .
دیگه نمیدونم چی کار کنم ؟
ایم سئوال جاش اینجا نیست عزیز من
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=27208&page=9

دوستان من یه بازی fifa 10 دارم. توی بازی وقتی سر نیمه بازی شروع می شه مخصوصا وقتی گل می زنیم یا گل میخوریم و از نیمه بازی دوباره شروع می شه بازی برای چند ثانیه کند میشه. این مشکل رو موقع کرنرها و بعضی مواقع شروع مجدد دروازبان ها اینطوری میشه.
مشکل چیه؟ ایا همشون همینطورن؟ با پچ مچی مشکل حل می شه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or