sergeant fenix
کاربر سایت
به کنسول ربطی نداره . اگر بازیتون پال ِ باید یه اکانت Europe بسازید ، یه PSN Card مخصوص UK بخرید که تو ایران هم هست و Ultimate Team رو بگیرید .سلام
دوستان کسی اینجا اولتیمیت تیم رو دانلود کرده؟
من نتونستم دان کنم من کنسولم پاله واکانتم برای امریکاست کسی میتونه راهنمایی کنه؟
اکانتم که US هست وبازی پال اشتباه کردم اکانت اروپا نساختمبه کنسول ربطی نداره . اگر بازیتون پال ِ باید یه اکانت Europe بسازید ، یه PSN Card مخصوص UK بخرید که تو ایران هم هست و Ultimate Team رو بگیرید .
اگر هم بازیتون ریجن ِ UC که یه PSN Card مخصوص US تهیه می کنید و DLC رو میخرید . به هر حال محل خرید DLC و بازیتون باید هم ریجن باشند در غیر اینصورت کار نمیکنه .
خوب . محدودیت ساخت اکانت که وجود نداره . شما یه User جدید تو PS3 میسازی و با اون User یه اکانت اروپا درست می کنی . این 15 دلاری هم که داری اینجا به دردت نمیخوره . باید از PSN Card مخصوص اروپا استفاده کنی .اکانتم که US هست وبازی پال اشتباه کردم اکانت اروپا نساختم
الان میتونم اکانتم رو تغییر بدم یانه؟
اگر تغییر بدم این 15 دلاری که دارم طبیعتا غیر غابل استفاده میشه دیگه؟
بعد از دانلود نصب میشه.به ورزشگاه ها اضافه میشه.با سلام... دوستان من سانتیاگو برنابئو رو دانلود کردم....کجا و چجوری باید فعالش کنم؟؟؟؟!
یه DLC هست که با پرداخت مقداری پول از طریق FIFA STORE میتونید بخرید.دوستان يه سوالي داشتم چون من تازه فيفا نكس جن بازي ميكنم خواستم ببينم جريان اين ultimate team چيه؟البته تو نت هم گشتم ولي چيزه بدرد بخوري پيدا نكردم!
ایم سئوال جاش اینجا نیست عزیز مندوستان بزرگ FIFA باز آقا تونه خدا یکی بیاد به ما کمک کنه بگه چی کار کنیم که این لعنتی هی تو 10 یا 15 دقیقه بازی ما رو نندازه بیرون .
من فکر کنم تو هر 10 یا 15 تا بازی تو یه دونشون به نیمه دوم میرسم بقیه بازی ها تو همون نیمه اول به 20 دقیقه نرسیده میندازه بیرون.
قبلاً خوب بودم ولی الان اصلاً.
MTU هم برای ISP رو SET کردم .
دیگه نمیدونم چی کار کنم ؟