FIFA 10 | PS3

برای fifa من یه مشکلی پیش اومده . اون وسطش یه ترک خورده . بگین چی کار کنم؟:((:((:((بازی هنوز اجرا میشه .
این سوال نیست اینجا کنی:confused: ولی بزار اگه اومد بازی خوب دیگه اجرا میکنه:biggrin1: بستگی به ترک داره کجا بازی باشه که اونم هزار تا بند داره :love:اول یا اخر یا وسط ولی اگه منن باشم ریسک نمی کنم خودتو به در دسر ننداز :love:

Help

سلام دوستان من سینا هستم جدیداً با این سایت آشنا شدم دنبال کمک می‌گردم در مورد.

منfifa 10 رو درps3 که بازی می‌کنم واسهٔ حرکت دادن بازیکنا فقط با اون کلید دایره یی وست دسته باید بازیکنرو حرکت داد ( آنالوگ ها)

می‌خواستم ببینم راهی‌ وجود داره که setting بازی رو تغییر بدیم و حرکت بازیکنها با اون ۴ کلیدup down lefr right انجام بشه ممنون میشم اگه کمکم کنید

یه توضیح کوچیکم می‌خواستم در موردonline بازی کردن فیفا بدید من می‌خوام ۱ نفر با ۱ نفر بازی کنم نمی‌دونم باید چیکار کنم خواهشاً اینم بگید ممنون

سلام دوستان من سینا هستم جدیداً با این سایت آشنا شدم دنبال کمک می‌گردم در مورد.

منfifa 10 رو درps3 که بازی می‌کنم واسهٔ حرکت دادن بازیکنا فقط با اون کلید دایره یی وست دسته باید بازیکنرو حرکت داد ( آنالوگ ها)

می‌خواستم ببینم راهی‌ وجود داره که setting بازی رو تغییر بدیم و حرکت بازیکنها با اون ۴ کلیدup down lefr right انجام بشه ممنون میشم اگه کمکم کنید

یه توضیح کوچیکم می‌خواستم در موردonline بازی کردن فیفا بدید من می‌خوام ۱ نفر با ۱ نفر بازی کنم نمی‌دونم باید چیکار کنم خواهشاً اینم بگید ممنون

منم اول فكر ميكردم جهت ها بهتره ولي انالوگ ها خيلي مزيت دارن.
شما راحت تو هر حهتي ميتوني حركت بزني.
انگشتت هم درد نميگيره .
كلا بهتره.
انلاين هم online game mode , head to head بعد اگه با دوستات تو friends اگر هم خارجي ها همون اولي.

جهتها رو که از تو همون وایرلس کنترل ستینگ میشه عوض کرد.
من چون آنالوگم ایراد داره همیشه با جهتها بازی میکنم!

آخه Head to head هم که میرم اینقدر آدم میان نمی‌دونم کدوم به کدومه می‌شه بگی‌ کدوم قسمت head to head باید برم؟ یه دنیا تشکر
کجا آدم میاد؟:دی شما رنک مچ رو بزن خودش برات یک حریف پیدا میکنه.ولی فکر نکنم بتونی با خارجیا بازی کنی.آیدی بچه های اینجا رو اد کن با هم بازی میکنیم.

بعد از قهرمانی در تمام جام ها تو سال دوم manager mode الان تو شروع سال سوم وقت ترانسفر بازیکناست.ولی من Rem Weekly Wages منفی شده!هیچ بازیکنی نمیتونم بخرم!در صورتی که من همه جامها رو بردم فصل قبل!
مشکل چیه؟

چرا این فیفا 10 انلاینش اینجوری شده اصلا نمیشه بازی کرد فیفا 9 راحت هر موقعی و هر ساعتی میشد بدونه دردسر انلاین بازی کرد مشکل چیه چرا نمیشه با خارجیا بازی کرد ؟

بعد از قهرمانی در تمام جام ها تو سال دوم manager mode الان تو شروع سال سوم وقت ترانسفر بازیکناست.ولی من Rem Weekly Wages منفی شده!هیچ بازیکنی نمیتونم بخرم!در صورتی که من همه جامها رو بردم فصل قبل!
مشکل چیه؟

قسمت manager اونجا وقتی تیمی رو انتخاب میکنم و چند تا بازیکن میخرم ، بعد از یه مدتی یا یه فصل تو ترکیبم به جای چند تا از بازیکنها یه سری اعداد میاد و دیگه بازیکنی نیستش یعنی پستش قرمز میشه و از اون بازیکن خبری نیست و باید بزاری تو روزرو ، بهدشم سیو که میکنم موقع لود دستگاه هنگ میکنه و باید دستگاه رو خاموش روشن کنم و دیگه هم نمیشه لود کرد
یعنی freez میشه

این مشکل رو تو 09 هم داشتم
مال شما اینجوری نیست؟

dns بزن.از تو كاننكشن كه برايه اينترنت ميسازي.
217.218.155.105 p... dns:
s... dns :4.2.2.3

خیلی ممنون از راهنمائیت ولی من درست متوجه نشدم میشه لطف کنی بیشتر توضیح بدی.
من حتی از طریق کامپیوتر هم نمیتونم وارد سایت www.EA.com بشم...!!!

خیلی ممنون از راهنمائیت ولی من درست متوجه نشدم میشه لطف کنی بیشتر توضیح بدی.
من حتی از طریق کامپیوتر هم نمیتونم وارد سایت www.EA.com بشم...!!!
وقتي ميري تو ps3 كانكشن ميسازي از تو network همونجا يه dns داره.
از manual داره.
از همون جا.
خواهش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or