imankazami
کاربر سایت
میدونم جاش اینجا نیست ولی میتونید بگید fifa 09 رو چطوری میشه انلاین دونفره بازی کرد
اقا یکی بیاد مردونگی کنه جواب بده

میدونم جاش اینجا نیست ولی میتونید بگید fifa 09 رو چطوری میشه انلاین دونفره بازی کرد

این سوال نیست اینجا کنی:confused: ولی بزار اگه اومد بازی خوب دیگه اجرا میکنه:biggrin1: بستگی به ترک داره کجا بازی باشه که اونم هزار تا بند دارهبرای fifa من یه مشکلی پیش اومده . اون وسطش یه ترک خورده . بگین چی کار کنم؟بازی هنوز اجرا میشه .
اول یا اخر یا وسط ولی اگه منن باشم ریسک نمی کنم خودتو به در دسر ننداز 
سلام دوستان من سینا هستم جدیداً با این سایت آشنا شدم دنبال کمک میگردم در مورد.
منfifa 10 رو درps3 که بازی میکنم واسهٔ حرکت دادن بازیکنا فقط با اون کلید دایره یی وست دسته باید بازیکنرو حرکت داد ( آنالوگ ها)
میخواستم ببینم راهی وجود داره که setting بازی رو تغییر بدیم و حرکت بازیکنها با اون ۴ کلیدup down lefr right انجام بشه ممنون میشم اگه کمکم کنید
یه توضیح کوچیکم میخواستم در موردonline بازی کردن فیفا بدید من میخوام ۱ نفر با ۱ نفر بازی کنم نمیدونم باید چیکار کنم خواهشاً اینم بگید ممنون
کجا آدم میاد؟آخه Head to head هم که میرم اینقدر آدم میان نمیدونم کدوم به کدومه میشه بگی کدوم قسمت head to head باید برم؟ یه دنیا تشکر
بعد از قهرمانی در تمام جام ها تو سال دوم manager mode الان تو شروع سال سوم وقت ترانسفر بازیکناست.ولی من Rem Weekly Wages منفی شده!هیچ بازیکنی نمیتونم بخرم!در صورتی که من همه جامها رو بردم فصل قبل!
مشکل چیه؟
dns بزن.از تو كاننكشن كه برايه اينترنت ميسازي.
217.218.155.105 p... dns:
s... dns :4.2.2.3
وقتي ميري تو ps3 كانكشن ميسازي از تو network همونجا يه dns داره.خیلی ممنون از راهنمائیت ولی من درست متوجه نشدم میشه لطف کنی بیشتر توضیح بدی.
من حتی از طریق کامپیوتر هم نمیتونم وارد سایت www.EA.com بشم...!!!