FIFA 10 | PS3

بچه ها من امروز که وصل شدم PSN باز این فیفا آپدیت شد،این دومین آپدیت بود.کسی میدونه چه تغییراتی داده؟
یه سوال دیگه اینکه تو ranked match ها اکثراً وقتی دارن میبازن DC میکنن!میخواستم بدونم Xp اضافه میشه یا میپره؟!

آقا من پینگم پکیده با خارجیا نمیتونم بازی کنم....من بازیم از همتون بهتره..... میخوام ببینم که کی در سایت و این تاپیک بازیش از همه بهتره؟؟؟؟ من رو ADD کنه... Solidemad

آقا من پینگم پکیده با خارجیا نمیتونم بازی کنم....من بازیم از همتون بهتره..... میخوام ببینم که کی در سایت و این تاپیک بازیش از همه بهتره؟؟؟؟ من رو ADD کنه... Solidemad

دوستانی که فکر میکنن شاخ هستن این آیدیه من هست و معمولا از ساعت 11 شب هستم.MOHAMMAD_KHOSHGE
البته بعید میدونم حریف داشته باشم.:p

آخرین ویرایش:
چقدر دوستان شاخ زیاد شدن تو این بازی. کاشکی اینترنتم اوضاعش خوب بود میومدم ببینم کی می خواست من رو ببره.
پ.ن: در ضمن دوستان عزیز بهتره به موضوع تاپیک بپردازید نه به مسائل دیگه. هر سوالی یک تاپیکی برای خودش داره.

دوستان من می خوام بازی را بگیرم. با سرعت دانلود 50 60 کیلوبایت بر ثانیه و پینگ حدود 300 می شه بازی رو روون و بدون تاخیر بازی کرد.چه با خارجی ها و چه با ایرانی ها.
با تشکر.

دوستان من می خوام بازی را بگیرم. با سرعت دانلود 50 60 کیلوبایت بر ثانیه و پینگ حدود 300 می شه بازی رو روون و بدون تاخیر بازی کرد.چه با خارجی ها و چه با ایرانی ها.
با تشکر.
آره میشه.مشکلی نداره،البته بعد از این آپدیت دوم به نظرم مشکل پینگ حل شد،واسه من که اینجوری بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or