FIFA 10 | PS3

من فکر کنم فريمور کلاً مشکل داره چون دستگاه من زياد فريز ميکنه تازگی ها هم رو آنچارتد 2
هم فيفا 10
البته وقتي از In game xmb استفاده ميکنم بيشتر ، 3...4 بر اين اتفاق افتاد

من فکر کنم فريمور کلاً مشکل داره چون دستگاه من زياد فريز ميکنه تازگی ها هم رو آنچارتد 2
هم فيفا 10

روی uncharted 2 یک فریز خوشگلی کرد كه نگو ...
trophy رو گرفتم دستگاه فریز کرد ... بعد بازی رو گذاشتم دیدم اصلا ی check point جلو تر اورده ... خیلی باحال بود !!!!!:biggrin1:

Firmware جدیده خیلی مزخرفه !

واسه فيفا 10 آپديت امد کسی خبر نداره جزئيات آپديت رو ؟
یه آپدیتی اومد که کار عمده اش مثل اینکه درست کردن سانتر ها بود!آخه بعضی از سانترها خیلی خیلی کات میگرفت.بعد از اون آپدیت درست شد.
اين لينك دانلود بازي تو كدوم قسمته psn هستش؟؟؟
از كجا بايد بگيرم؟؟؟
وقتی تو psn باشی بری تو بازی واسه اجرای بازی این آپدیت میادش.

آخرین ویرایش:
دوستان 2تا سوال :

1- کسی بلده دروازه بان رو روی خط دروازه نگه داره ؟ (الان تنها باگی که پیدا شده گل خوردن دروازه بان از نقطه های مختلف زمین با بغل پا به صورت هوایی هستش که از بالا سرش میره توی گل.)

2- کسی میتونه یه مرجع خوب واسه یادگیری ترکیب چیندن توی این فیفا پیدا کنه ؟

هم فيفا 10
دقیقآ...
من تنها آپدیتی که باهاش مشکل دارم همینه.
به احتمال زیاد مشکل همینه.

مگه قرار نبود یه آپدیت بدن که مشکلات بازی مثل آنلاین زدن رو حل کنه؟این آپدیتی که جمعه اومد که فرقی تو بازی آنلاین نکرده و من هنوز تو کفم که یه بازی کامل انجام بدم

من هم امروز بازیرو گرفتم :clap:
2 تا سوال داشتم :

1-یادمه 09 رو 1080p اجرا میشد ولی 10 رو 720p اجرا میشه چرا ؟:confused:

2-تو صحنه آهسته ها یه خورده تیک میزنه و حتی یه بار صفحه Freez شد و مجبور شدم از بازی خارج بشم کسی میدونه علتش چیه؟:(
نه دوست عزیز FIFA 09 هم مثل FIFA 10 رو HD 720 اجرا میشد تنها 2تا بازی تا به الان البته تا اونجایی که من میدونم رو 1080I اجرا میشن که MGS 4 , GRAN TURISMO هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or