FIFA 10 | PS3

من میخوام بازی رو رجیستر کنم ولی اون سایتی رو که تو دفترچه نوشته نمیتونم باز کنم
منظورم اینه:ea.onlineregister.com کسی میتونه اینو باز کنه؟
راستش منم از 09 که خریدم تا حالا نتونستم بازش کن ولی اگه توجه کرده باشید وقتی این آدرس رو میدید لینک میشه به همون قسمت ثبت نام در سایت easportsfootball که البته اونم باز نمیشه ولی میتونید از تو خود بازی برید و ایمل و پسوورد رو بدید بعد بیاد اینجا sing in کنید

خب شماها که استفاده میکنید به منم یاد بدید چجوری باشه بهتره.یه ست خوب بگید:biggrin1:
خوب بستگی داره که شما چطور بخوای بازی کنی مثلا من خودم تو دفاع به جای آفساید گیری یارگیری میکنم برای همین تنظیمات رو همینطوری گذاشتم یا برای حمله چون گوشهای سرعتی دارم عادت دارم از کنار حمله کنم و سانتر کنم.اسمهاش رو درست یادم نیست ولی اگه از بالا به پایین حساب کنیم درصدهایی که من میذارم اینطوری
70
20
free
50
50
50
organized
50
30
70
cover
من یکسالی هست دارم اینطوری کار میکنم و خوراک حمله از کناره اگه هم دوست داری آفساید گیری کنی تو دفاع اون گزینه آخر رو از cover به اون یکیش تغییر بده
کلا به نظر یکم باهاش ور بری و چندتا بازی امتحان کنی سیستمت دست میاد

خوب بستگی داره که شما چطور بخوای بازی کنی مثلا من خودم تو دفاع به جای آفساید گیری یارگیری میکنم برای همین تنظیمات رو همینطوری گذاشتم یا برای حمله چون گوشهای سرعتی دارم عادت دارم از کنار حمله کنم و سانتر کنم.اسمهاش رو درست یادم نیست ولی اگه از بالا به پایین حساب کنیم درصدهایی که من میذارم اینطوری
70
20
free
50
50
50
organized
50
30
70
cover
من یکسالی هست دارم اینطوری کار میکنم و خوراک حمله از کناره اگه هم دوست داری آفساید گیری کنی تو دفاع اون گزینه آخر رو از cover به اون یکیش تغییر بده
کلا به نظر یکم باهاش ور بری و چندتا بازی امتحان کنی سیستمت دست میاد
خیلی خیلی ممنون.:love:امشب یه تست میکنم.

شماها آنلاین با خارجی ها راحت بازی میکنید؟آخه من دهنم سرویس شد 100 بار رفتم تو بازی وضعیت پینگ هم زرد بوده ولی یک دو دقیقه نشده که قطع میشه در صورتی که همون لحظه رفتم با 09 خیلی راحت و کامل تونستم بازی کنم.دیگه دارم کلافه میشم.میخواستم بدونم احتمال داره از سرورهای خودش باشه؟

شماها آنلاین با خارجی ها راحت بازی میکنید؟آخه من دهنم سرویس شد 100 بار رفتم تو بازی وضعیت پینگ هم زرد بوده ولی یک دو دقیقه نشده که قطع میشه در صورتی که همون لحظه رفتم با 09 خیلی راحت و کامل تونستم بازی کنم.دیگه دارم کلافه میشم.میخواستم بدونم احتمال داره از سرورهای خودش باشه؟
حمید مال منم همینجوریه ، من بعضی وقت ها حتی پینگ سبز هم میشه ولی میرم تو بازی نهایتا 2 دقیقه میگذره و پرت میشم بیرون . نمیدونم چشه اصلا نمیتونم Online بازی کنم .

من امروز 3 تا بازی رنک بازی کردم هر 3 تا شم بردم(چه خوشحال:biggrin1:)
دو تا بازی اول لگ بود ولی میشد بازی کرد،بازی سوم هم نیمه اولش عالی بود.نیمه دوم گند شد!ولی بازم بازی کردم هر 3 تا رو هیچ کدوم رو dc نشدم.
حمید جان امروز یه ساعتی بگو بیایم بازی کنیم ببینیم بازیهای داخلی لگش چطوره.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or