FIFA 10 | PS3

خب واسه آنلاین بازی کردن واسه ما پال مهمه که اونم 2 اکتبر میاد.:love:
دوستان یهو بعد از سالها PES بازی کردن فیفا 10 رو بازی کنی چه حسی داره؟!!!!:biggrin1:

سلام

اگه می تونید لطفا منو راهنمایی کنید

من ADSL 256 دارم میخوام با PS3 به اینترنت وصل شم و دموی fifa10 , pes 2010 رو دانلود کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم

خودم سعی کردم error network connection میده

خوشبحالت تورج:biggrin1: بزارید FIFA بیاد دستم یک چند روز تمرین می کنم و بعد تو PSn میزنم همه رو نیست و نابود می کنم:biggrin1:

پ.ن:دوست عزیز شماهم جای سوالت اینجا نیست تو همون تاپیک صبر کن جوابت رو میدن

من دمو رو دانلود کردم.تا حالا هم Fifa بازی نکرده بودم( به غیر از FIFA 98 :cheesygri )
بازی که کردم خوشم اومد منتها یه چیزیش تو ذوقم زدو اونم هیکل و قامت بازیکنا بود.همشون عرض شونه های غیر طبیعی دارند انگار.مثلا رونی اصلا به چهارشونگی خودش نیست.همه لاغرن انگار.توی PES هیکل ها شبیه تره.
می خواستم بدونم شما هم همچین نظری دارید یا غیر اینه؟

منم نسخه PS3 رو میگیرم..
میام PSN با هم بازی کنیم بترکونمت:biggrin1:(هر چند میدونم میبازم):biggrin1:

منتظريم :biggrin1:

سلام

اگه می تونید لطفا منو راهنمایی کنید

من ADSL 256 دارم میخوام با PS3 به اینترنت وصل شم و دموی fifa10 , pes 2010 رو دانلود کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم

خودم سعی کردم error network connection میده

شما که همه جا سوالت رو نوشتی ... جای ديگه نبود ? رو صورت بنده?

خوشبحالت تورج:biggrin1: بزارید FIFA بیاد دستم یک چند روز تمرین می کنم و بعد تو PSn میزنم همه رو نیست و نابود می کنم:biggrin1:

:biggrin1: برهان خيلی شاخ ميزنه توی فيفا ...... کرمم گرفته باهات فيفا بزنم...:biggrin1:

من دمو رو دانلود کردم.تا حالا هم Fifa بازی نکرده بودم( به غیر از FIFA 98 :cheesygri )
بازی که کردم خوشم اومد منتها یه چیزیش تو ذوقم زدو اونم هیکل و قامت بازیکنا بود.همشون عرض شونه های غیر طبیعی دارند انگار.مثلا رونی اصلا به چهارشونگی خودش نیست.همه لاغرن انگار.توی PES هیکل ها شبیه تره.
می خواستم بدونم شما هم همچین نظری دارید یا غیر اینه؟
تو فیفا 08 که همه غول بودن:biggrin1:کسی اعتراض نکرد الان که هیکهاشون طبیعی تر شده همه شاکی شدن:biggrin1:
ببین دوست عزیز اگر به یه بازی فوتبال واقعی نگاه کنی میبینی که بازیکنها لاغرهستن بدنشون حجم نداره تو فیفا هم همینطوره البته نمیگم 100% دقیقا شبیه سازی شده ولی به واقعیت نزدیکتره

پ.ن:منم این کنکور کوفتیه ارشد رو بدم میام پی اس ان برای انهدام رقبا:biggrin1:

خوب خوب:biggrin1: قضیه داره جنایی میشه:biggrin1: معراج هم که داره میاد. تورج هم که شاخ و شونه داره میکشه:biggrin1: علی رضا هم که خوش میگه میبازه:biggrin1: محمد هم باید دید چه میکنه:biggrin1:

باز تو بحث کردی با من:biggrin1:
من اونو گفتم تا یه روحیه ای به بچه ها داده باشم:biggrin1:حالا پست قبلیم رو بخون:biggrin1:
اصلآ حالا که اینطور شد میزنم ( تورج و برهان و معراج) رو نیست و نابود میکنم:biggrin1:داغونتون میکنم:biggrin1:

خوب به عنوان کسی که شب ها در PSN میخوابم :دی دیگه اینو همه میدونن . بازی رو تهیه خواهم کرد و لیگی راه خواهیم انداخت :دی
10 نفر هم بشیم بسه :دی
همتونو میزنم میترکونم :دی هیچ کس هم با من بحث نکنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or