FIFA 10 | PS3

راستی واسش راه حل هم پیدا کردم
واسه اولین بار که فیفا اجرا شد اول یه بازی دوستانه کنید به محض اینکه بازی شروع شد بیایید بیرون بعد وارد آنلاین مد شوید.

راستي دوستان يه سوال اين آپديت جديد(1.4)چه چيزايي رو اضافه كرده؟
فك كردم با اين پچ ديگه مشكل آنلاين بازي كردن حل ميشه ولي نشد!
مگه آنلاین بازی کردنش مشکلی داره؟ من و اکثر دوستان به راحتی هر روز داریم بازی می کنیم. شما مشکلت چی هست؟

مگه آنلاین بازی کردنش مشکلی داره؟ من و اکثر دوستان به راحتی هر روز داریم بازی می کنیم. شما مشکلت چی هست؟
وقتي ميخوام تيم انتخاب كنم(يعني حريف هم Invite شده)يدفع يا از آنلاين ميزنه بيرون يا ديگه اصلا هيچ تيمي نه من ميتونم انتخاب كنم نه حريف و مجبورم بيام بيرون...

سلام
من تا امروز خیلی بازیهای آنلاین کردم که بعضی هاش وقتی جلو بود طرف میرفت میزد بیرون ولی باخت به نام ثبت میشد ، هر وقت اینطوری میشد میگفتم بیخیال ، حتما اشتباه کرده دیگه ، البته به این شک میکردم که طرف چیتی چیزی زده

ولی امروز یه اتفاق برام افتاد که واقعا به این اطمینان پیدا کردم که چیتی وجود داره که میتونید حتی در صورت باخت خود رو برنده کنید ، امروز تیم مقابلمو 2-0 بردم ،آخر بازی که ریت ها رو نشون میده منو بازنده حساب کرد و ازم ریت کم کرد ، گفتم شاید اینجا اشتباه شده ، رفتم توی هد تو هد چک کردم دیدم هم باخت برام ثبت کرده هم واقعا ریت کم کرده

کسی میدونه چطوری این چیت رو میزنن ؟
باتشکر

سلام دوستان !

من میخوام فیفا 10 رو انلاین بازی کنم اما همین که میخوام تیمم رو انتخاب کنم این ارور رو میده " The Game Session Is No Longer Available " چیکار باید بکنم ؟!

بعد این جریان رجیستر چیه که پشت جلدش نوشته شده...من مبرم به ادرسی که داده..اما جایی برای رجیستر ندیدم !؟

برای انلاین بازی کردن باید کار خاصی کرد...!

ممنون میشم کمک کنید ! :x

دوستان خیلی خوشحال میشم باهاتون بازی کنم. dark_shadow-01- id ps3 network

سیامک هستم از شمال. اگه هم خواستین میتونین تماس بگیرین یا sms بدین هماهنگ کنیم 09364401890

king_of_software :
سلام به همگی
من یکی دو روز تو آنلاین بازی کردن مشکل دارم بدین صورت وقتی که وارد قسمت آنلاین مد میشم و نوع بازی رو انتخاب میکنم -حالا هر چی باشه- یه دفعه انگاری قفل می کنه و مجبورم quite game کنم. البته ps3 هنگ نمیکنه این بازی اینجوری میشه
علتش چیه؟
مرسی

ss666 :
مواظب باش من اینو خیلی تجربه کردم یکی از علامت ها ی YLOD است . واسه منم هنگ میکرد سعی کن کم بازی کنی . =((

BEHDAD_TNT :
رفيق ميشه يه توضيح مختصري از YLOD بدي؟

ss666 :
یعنی اگه زیاد با PS3 بازی کنی و ازش خوب مراقبت نکنی نابود میشه . YLOD مختصر Yellow Light Of Death است که باعث میشه یهویی که داری بازی می کنی ps3 خاموش میشه و دیگه روشن نمی شه در ضمن یه نور زرد دنگی هم میده وقتی داره خاموش میشه . =((=(( در ضمن شایدم مشکل از باگ بازی باشه ولی من هیچ وقت نمی رم توو لابی البته نمی رفتم .

idahadi21 :
نقل قول:
نوشته شده توسط king_of_software
سلام به همگی
من یکی دو روز تو آنلاین بازی کردن مشکل دارم بدین صورت وقتی که وارد قسمت آنلاین مد میشم و نوع بازی رو انتخاب میکنم -حالا هر چی باشه- یه دفعه انگاری قفل می کنه و مجبورم quite game کنم. البته ps3 هنگ نمیکنه این بازی اینجوری میشه
علتش چیه؟
مرسی

منم این مشکل رو داشتم... دقیق نمیدونم از چیه... ولی بعدا خودش درست شد... شاید باگ باشه....

king_of_software :
احتمالا از باگ هست آخه چرا تو قسمت انلاین اونم فقط بازی می هنگه نه ps3 اونم فقط تو فیفا نه بقیه من تازه مراقبتم هم خدارو شکر بد نیست خوبه

Avenger :
این مشکل تو بخش آنلاین فیفا ربطی به YLOD نداره.
واسه همه پیش میاد گاهی اوقات.

poooya :
برای منم این مشکل بوجد میاد فکر کنم مشکل سرور باشه که بازی لود نمیشه برای آنلاین

king_of_software :
واسه من اکثرا برای اولین بار که بازی بالا میاد این اتفافق می افته.
راستی واسش راه حل هم پیدا کردم
واسه اولین بار که فیفا اجرا شد اول یه بازی دوستانه کنید به محض اینکه بازی شروع شد بیایید بیرون بعد وارد آنلاین مد شوید.

خب دوستان منم نظر خودم رو بگم شاید به دردتون بخوره. امیدوارم مشکلتون با این روش حل بشه، برای من که حل شد.

من خیلی وقته این مشکل رو دارم و تا حالا هم که دستگاه نسوخته یا YLOD نشده!!! اینطور دورش میزنم برای شما هم میگم شاید به دردتون بخوره:

باید تصویر متحرک زمینه رو از بین ببرید، یعنی زمینه سیاه بشه. به این شکل که میرید توی edit و بعدش توی edit player یا delete player و بعدشم بدون هیچ کاری خارج میشید، بعدشم صبر میکنید اون زیر نویس هم کاملآ رد بشه، بعد میتونید وارد head to head بدون هیچ هنگ کردنی بشید.

شاید خنده دار باشه یا روشهای دیگه ای هم وجود داشته باشه ولی خب من تو این مدت طولانی این کار بدون زحمت رو انجام دادم و خودم رو از هنگ کردن راحت کردم. هر شب هم که انلاین بازی میکنم اول اینکارو انجام میدم.
فقط حواستون باشه هر بار که تصویر زمینه متحرک شد باید اینکارو انجام بدین نه فقط یک بار وقتی که وارد بازی شدین.

امیدوارم حل بشه مشکلتون با این ترفند...

بچه ها ميگم كسي آخرين Squad بازي رو دانلود كرده؟
اگه آره ميشه آخرين ترانسفرهارو بگه؟
فعلا نميتونم خودم وصل شم چون آخرين فرمور رو نگرفتم...(فعلا نه وقت نه توانايي دانلودشو ندارم)

سلام دوستان !

من میخوام فیفا 10 رو انلاین بازی کنم اما همین که میخوام تیمم رو انتخاب کنم این ارور رو میده " The Game Session Is No Longer Available " چیکار باید بکنم ؟!

بعد این جریان رجیستر چیه که پشت جلدش نوشته شده...من مبرم به ادرسی که داده..اما جایی برای رجیستر ندیدم !؟

برای انلاین بازی کردن باید کار خاصی کرد...!

ممنون میشم کمک کنید ! :x

من يكي از دوستام تيم طوري بود بعد مودمشو گذاشته بود رو pppoe اول
بعد گذاشتش رو Bridging درست شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or