Fifa 10 League | Rules & Table & Result

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
what the hell is that???? برادرا احیانا دفاعم چیده بودید؟؟؟!!!! برو بچ من دارم میام...میدونو خالی کنید....

یا ابوالفضل!:d

بچه ها، خواهشاً بازی های اول و دوم تون رو انجام بدین تا بریم سراغ بازی های بعدی.

آخرین ویرایش:
what the hell is that???? برادرا احیانا دفاعم چیده بودید؟؟؟!!!! برو بچ من دارم میام...میدونو خالی کنید....
اصولا بازی های من پرگل هستش دیگه اینو می تونی تو hub من بری ببینی:d من که کلی دفاع داشتم ولی علی اینقدر بازیش خوب بود زد ترکوند من رو:d البته من هم توپام گل نشد اما در کل خیلی لذت بردم از بازی

جدی یا ابوالفضل ! :d
بچه ها این دوستمون بازیش عالیه ولی خیالی نیست خودم شکستش میدم:-s

برهان من میخوام گریه کنم کلا روحیمو به هم ریختی ولی شانس آوردی اگه دیرک دقیقه 2 گل میشد نمیباختم :((:((
دیگه بدتر از روحیه من که نیستش؟ بعد از اون باخت داغون اومدم تو رو این جوری بردم. در ضمن دقیقا قبل از همون تیرک 2 تو من یک تک به تک با زلاتان خراب کردم که دقیقه 1 بود پس خیلی جوش نزن:d در کل بازی خوبی بود ولی به نظر خودم موقعیت هام خیلی بیشتر از چیزی بود که تبدیل به گل شد. باید یک فکری به حال تک به تک زدنام بکنم. علی در جریان هست:d

در ضمن امشب هیچکی نیومد. یکی از امین ها خسته بود و گفت فردا صبح و امین دیگر هم نتش درست نبود نتونست بیاد. بقیه دوستان هم که همگی off بودن. البته سالار یک دقیقه اومد و رفت:d

علی رضا جان من به 1-2 دو نفر امروز گفتم بیاید بازی کنید همه گفتن اول دوستانه میزنیم. قضیه چی هست؟ اینا رو تفهیم کردی که من دارم میرم و باید 5 تا بازی انجام بدم؟ چون من 4-5 نفر رو تو لیستم نداشتم و دیشب add کردم. امروز خواستم بازی کنم میگن اول دوستانه بعد بازی لیگ. در هر صورت اگه من 5 تا بازی انجام ندم و 8-9 روز برم تقصیر این دوستان هست و نمی تونی به من چیزی بگی. این دو شب هم دیدی که تا ساعت 1:20 تو PSN بودم و بدش هم این جا پست دادم پس تقصیر این دوستان هست نه من. امشب که 5شنبه است دیگه دوستان می تونند بیدار باشند. ایشالا 3 نفر بیان که بزنیم و تمام.
ممنون

خوب من 3 تا بازی دیگه رو به لطف هماهنگی های علی رضا انجام دادم.

Danzukuka 2 - FalleN-AnJeL 3

Sostenitore 0 - FalleN-AnJeL 3

Ramtin_Iranian 3 - FalleN-AnJeL 4

امشب اگه بشه بازی های بعدی رو هم با امین ها انجام میدم و اگه انجام شد نتیجش رو میگم. اگه دیگه نیومدم فعلا خداحافظ;)

امشب اگه بشه بازی های بعدی رو هم با امین ها انجام میدم و اگه انجام شد نتیجش رو میگم. اگه دیگه نیومدم فعلا خداحافظ;)

بسِ دیگه:d چندتا بازی دیگه می خوای بکنی؟:d

همه رو هم که روفوندی:d

آخرین ویرایش:

برهان جون به ما رحم کن ^:)^ من به باختم مقابلت افتخار میکنم:|

برهان جون به ما رحم کن ^:)^ من به باختم مقابلت افتخار میکنم:|
من کوچیکتم:d این حرف ها چیه که میزنی. ممکنه بازی بعدی تو ببری من رو فوتبال هست دیگه:d

آقا با امین هم بازی کردیم اما تا دقیقه 20 بعد از اون هر کاری کردیم نشد که بازی کنیم. نمی دونم مشکل از کجا بود. نتیجه هم به این صورت بود:

Amin1313 0- FalleN-AnJeL 1

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or