m_x20008
کاربر سایت
what the hell is that???? برادرا احیانا دفاعم چیده بودید؟؟؟!!!! برو بچ من دارم میام...میدونو خالی کنید....
اصولا بازی های من پرگل هستش دیگه اینو می تونی تو hub من بری ببینی:d من که کلی دفاع داشتم ولی علی اینقدر بازیش خوب بود زد ترکوند من رو:d البته من هم توپام گل نشد اما در کل خیلی لذت بردم از بازیwhat the hell is that???? برادرا احیانا دفاعم چیده بودید؟؟؟!!!! برو بچ من دارم میام...میدونو خالی کنید....
what the hell is that???? برادرا احیانا دفاعم چیده بودید؟؟؟!!!! برو بچ من دارم میام...میدونو خالی کنید....
Ackent 3 - FalleN-AnJeL 7
جدی یا ابوالفضل ! :dwhat the hell is that???? برادرا احیانا دفاعم چیده بودید؟؟؟!!!! برو بچ من دارم میام...میدونو خالی کنید....
دیگه بدتر از روحیه من که نیستش؟ بعد از اون باخت داغون اومدم تو رو این جوری بردم. در ضمن دقیقا قبل از همون تیرک 2 تو من یک تک به تک با زلاتان خراب کردم که دقیقه 1 بود پس خیلی جوش نزن:d در کل بازی خوبی بود ولی به نظر خودم موقعیت هام خیلی بیشتر از چیزی بود که تبدیل به گل شد. باید یک فکری به حال تک به تک زدنام بکنم. علی در جریان هست:dبرهان من میخوام گریه کنم کلا روحیمو به هم ریختی ولی شانس آوردی اگه دیرک دقیقه 2 گل میشد نمیباختم
باور کن برهان اگه رو این قسمت کار کنی همه را شکست میدیباید یک فکری به حال تک به تک زدنام بکنم. علی در جریان هست:d.......
خوب من 3 تا بازی دیگه رو به لطف هماهنگی های علی رضا انجام دادم.
Danzukuka 2 - FalleN-AnJeL 3
Sostenitore 0 - FalleN-AnJeL 3
Ramtin_Iranian 3 - FalleN-AnJeL 4
امشب اگه بشه بازی های بعدی رو هم با امین ها انجام میدم و اگه انجام شد نتیجش رو میگم. اگه دیگه نیومدم فعلا خداحافظ
دیگه گفتم اگه یکی از امین ها هم اومد کار رو تموم کنم که برای مدت زمان زیادی نخوام بازی بکنم:dبسِ دیگه:d چندتا بازی دیگه می خوای بکنی؟:d
همه رو هم که روفوندی:d
خوب من 3 تا بازی دیگه رو به لطف هماهنگی های علی رضا انجام دادم.
Danzukuka 2 - FalleN-AnJeL 3
Sostenitore 0 - FalleN-AnJeL 3
Ramtin_Iranian 3 - FalleN-AnJeL 4
امشب اگه بشه بازی های بعدی رو هم با امین ها انجام میدم و اگه انجام شد نتیجش رو میگم. اگه دیگه نیومدم فعلا خداحافظ
من کوچیکتم:d این حرف ها چیه که میزنی. ممکنه بازی بعدی تو ببری من رو فوتبال هست دیگه:dبرهان جون به ما رحم کن من به باختم مقابلت افتخار میکنم