Fifa 10 League | Rules & Table & Result

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مهران جون اولا قبول دارم ضد فوتباله ولی 100% یک ریسک بزرگ هم هست اصلا من از کجا میدونستم قراره گل اول رو بزنم بعدشم اگه توی این سیستم توپ رو یکدفعه لو بدی 100% گل رو خوردی(برام اتفاق افتاده) اگه واسه ایشون اینقدر مهمه اصلا 3 امتیاز ماله خودش ولی بعضی از دوستان دیگه باید یاد بگیرن با یکی 2 تا باخت انصراف ندن اینجوری کل لیگ رو بهم میریزن من که به این سادگی ها انصراف نمیدم>:)

مهران جون اولا قبول دارم ضد فوتباله ولی 100% یک ریسک بزرگ هم هست اصلا من از کجا میدونستم قراره گل اول رو بزنم بعدشم اگه توی این سیستم توپ رو یکدفعه لو بدی 100% گل رو خوردی(برام اتفاق افتاده) اگه واسه ایشون اینقدر مهمه اصلا 3 امتیاز ماله خودش ولی بعضی از دوستان دیگه باید یاد بگیرن با یکی 2 تا باخت انصراف ندن اینجوری کل لیگ رو بهم میریزن من که به این سادگی ها انصراف نمیدم>:)

کلا کارت بازیو به گند کشید حالا چه می خواد ریسک داشته باشه چه نداشته باشه !
بعد هم من از دیروز به فکر انصراف از لیگ بودم با این بازی ایی که از تو دیدم دیگه تکمیل شد !

کارش اصلا قشنگ نیست....ولی نمیشه به روش بازی کسی گیر داد که... من اگه خودم بودم همین کاریو میکردم که شما کردی... واقعا که چی؟؟

کدوم روش ؟! اصلا اینجوری بازی نمیکرد و فقط این بازی بود که به گند کشیدش ! مثه اینکه واسه ایشون 3 امتیاز مهمه نه من !

اگه به فکر انصراف بودی پس چرا اومدی با من بازی کردی ؟؟!!!!!! بعدشم اصلا من ضد فوتبال ولی من هر جور بازی کنم شما نمیتونی به شیوه بازی گیر بدیخوبه آدم یکم جنبه داشته باشه

از 5 تا دفاع که نمیشه توپ گرفت اگه همش بخوای توپو تو زمین خودت نگه داری.... حالا نزنید همدیگرو تا علیرضا بیاد:d اگه یه نفر همین کارو جلوت می کرد خوشت میومد؟:d

از 5 تا دفاع که نمیشه توپ گرفت اگه همش بخوای توپو تو زمین خودت نگه داری.... اگه یه نفر همین کارو جلوت می کرد خوشت میومد؟:d

مگه قراره آدم از هر کاری که حریفش میکنه خوشش بیاد اصلا همین اینتر مگه چجوری قهرمان شد بعدشم مهران جون من همچین خیلی تدافعی هم نبودم بعد از این که گل اول رو زدم با همون سیستم یک دیرک هم بهشون زدم

اگه به فکر انصراف بودی پس چرا اومدی با من بازی کردی ؟؟!!!!!! بعدشم اصلا من ضد فوتبال ولی من هر جور بازی کنم شما نمیتونی به شیوه بازی گیر بدیخوبه آدم یکم جنبه داشته باشه

لول .... اومدم بازی کنم حداقل یکم امیدوار بشم به عاقبت این لیگ ....ر*دی به بازی !!!

==============================

یه بار دیگه هم میگم که این برد مبارکت باشه و من نمیتونم با حرف باختمو پس بگیرم ... فقط اومدم اینا رو بگم که اگه خواستی با بقیه بچه ها همینشکلی بازی کنی بچه ها آگاه باشن از این بازیه مسخرت !!!

مگه قراره آدم از هر کاری که حریفش میکنه خوشش بیاد اصلا همین اینتر مگه چجوری قهرمان شد بعدشم مهران جون من همچین خیلی تدافعی هم نبودم بعد از این که گل اول رو زدم با همون سیستم یک دیرک هم بهشون زدم

لول اینتر دفاع کرد نه پاسکاری تو دفاع :d

ackent -danzakuka

ایشون دقیقه 5 گل اول رو خوردن بعدش من سیستمم رو 5-5-0 گزاشتم:> و تا دقیقه 30 حتی یکبار هم تمپ رو لو ندادم بعد ایشون گفتن سیستم بازیه من مسخرستو چون از سیستمم خوششون نیومد گزاشتن رفتن حالا من دیگه نمیدونم در مورد این آقا چی بگم علیرضا جون خودتد بگو چی کار کنم

واقعا این کارو کردی؟ بنظرت همچین روشی ناجوانمردانه نیست سامان؟ واقعا برات متاسفم. همه بلدن ایجوری بازی کنن. توی این لیگ هیچکی حق نداره اینجوری بازی کنه.

من توی فروم EA دیدم که یه لیگ راه انداخته بودن. بعد توی قوانینش نوشته بود استفاده از سیستم هایی که 5 دفاع رو شامل میشه ممنوعه. خیلی خندم گرفت که یارو اصلا چرا همچین قانونی گذاشته. حالا می فهمم.

سامان خیلی دوستانه میگم، اگه می خوای به این روش بازی کنی از لیگ باید بری بیرون.

اگرم که نه. ما تا آخرش با هم هستیم. این لیگ فقط جنبه ی سرگرمی داره و منم فقط برای اینکه یه حساسیتی توی لیگ باشه گفتم پولی باشه. نه اینکه به خاطر 5 تومن از اینکارها بکنیم.

سامان ما با هم رفیقیم، ولی این رسمِ رفاقت نیست. تصمیم با خودته.

با اینکه من تو لیگ نیستم ولی فکر کنم ما همه میایم اینجا تو لیگ بازی کنیم تا خوش بگذره و از بازی لذت ببریم . اینجوری بازی کردن نه عادلانست نه لذت بخش .

ای بابا به خدا اینجوریم که ایشون میگن نیست من اگه اینجوری بازی میکردم که از برهان 7 تا نمیخوردم:d اصلا مهم نیست هر کاری که شما بگید من میکنم اصلا اگه قضیه رفاقته دفا نمیزارم:dاگرم کارم بد بوده(آلبته من هنوزم توش اشکالی نمیبینم) از همه عزر میخوام ای ولی علی جون اینجوری هم نبود من با همون ترکیب حمله هم میکردم ولی باشه هر چس شما بگی راستش یاده یکی از پستای سالار افتادم که این سیستمو پیشنهاد کرده بود ولی من یه بار با همین ترکیب باهات بازی میکنم ببینی چه راحت میشه بهش گل زد

دوستان قضیه سیستم ایشون نیس . به سیستم 5 دفاعه هم میشه گل زد ولی ایشون 35 دقیقه تو دفاعاش پاسکاری کرد ، من اصلا اینجور میتونم کاری بکنم ؟!

دوستان قضیه سیستم ایشون نیس . به سیستم 5 دفاعه هم میشه گل زد ولی ایشون 35 دقیقه تو دفاعاش پاسکاری کرد ، من اصلا اینجور میتونم کاری بکنم ؟!

اقا من از شما معذرت میخوام دیگه ول کن بازی رو هم بعدا دوباره انجام میدیم از همه معذرت می خوام که تو دفاعام پاسکاری کردم:(

اقا من از شما معذرت میخوام دیگه ول کن بازی رو هم بعدا دوباره انجام میدیم از همه معذرت می خوام که تو دفاعام پاسکاری کردم:(
اگه از همون اول این پستو میدادی این همه پست داده و این همه حرف پشت سرت زده نمیشد !;)
بازیه با من رو که دیگه بیخیال چون نیستم تو لیگ :d

موفق باشید همگی ( علیرضا با اون تفاضله گلی که برات ردیف کردم فکره اول شدنو از سرت بیرون کن :D )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or