شما برو پست اول رو بخون آقای ......:dآقا یکی این پنج تومان ُ واسه من حل کنه، تو کتم نمیره قراره به نفرات اول جازه داده بشه ؟ یکی بگه واسه چیه، در واقع یکی که نه، مدیر لیگ.
5 تومان هیچی نیست ولی خوب میدونید که بازاری جماعت یه قرونش نمیره
آها، آخه ندیدم اون اول، ویرایش شده اون قسمتششما برو پست اول رو بخون آقای ......:d
بد نیست یک زنگی بزنی یا جوابم رو به PM توی PSN بدی. نامرد:d
خوب از این به بعد ببین:d اسپم رو داری توی سایت رواج میدی پسر:d تقصیر تو شد سایت رو بستن:dآها، آخه ندیدم اون اول، ویرایش شده اون قسمتش
من مه قراره آخر بشم، فقط یه چیزی من فقط بعد از ساعت 10 شب میتونم بازی کنم چون سرکارم تا 10.
یکی بیاد زندگی منو ببینه تو که میدونی خودت.
آقا یکی این پنج تومان ُ واسه من حل کنه، تو کتم نمیره قراره به نفرات اول جازه داده بشه ؟ یکی بگه واسه چیه، در واقع یکی که نه، مدیر لیگ.
5 تومان هیچی نیست ولی خوب میدونید که بازاری جماعت یه قرونش نمیره
شما برو پست اول رو بخون آقای ......:d
آها، آخه ندیدم اون اول، ویرایش شده اون قسمتش
من مه قراره آخر بشم، فقط یه چیزی من فقط بعد از ساعت 10 شب میتونم بازی کنم چون سرکارم تا 10.
با عرض سلام و ادب و احترام
متاسفانه اون شماره حسابی که بهش پول واریز کردین متعلق به منه . خب الان من تمام پول ها رو میدم علیرضا و دیگه طرف حسابتون ایشون هستند ( که البته از قبل هم بودن و فقط شما به حساب من پول واریز میکردین .)
میخواستم بهتون بگم که دوستایی که میخوان توی لیگتون شرکت کنن دیگه به شماره حساب من پولی رو واریز نکنن و شماره حساب جدید رو از علیرضا بگیرن .
با تشکر
دوستان ، بهتره که به حساب من پولی رو واریز نکنین به نفع خودتونه… .
اسم من : RezaDrogba
چلسی - آرژانتین
اینترنت 8 مگ - ایران نیستم ! . پینگ هم معمولاً 20-30 هست .
در مورد پول هم من حرفی ندارم اما چطوری بریزم به حساب ؟! صرافی هم که نمیاد 5 تومن پول بریزه !!! ... یک راهی جور کنید ممنون می شم .