Fifa 10 League | Registration

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوب منم اومدم :دی
SHAyAN_ASSASSIN
barcelona
256 داتک
فقط علیرضا بازیا کی شروع میشه ؟ آخه من تا 15 این ماه امتحان دارم
خوش اومدی:x:-* 11 تیر به احتمال زیاد. ولی اشکال نداره . بازیت رو به تعویق می اندازیم:)

آخرین ویرایش:
نام و نام خانوادگی : سالار اسوبار
salarasoo : PSN ID
سرعت اینترنت : 256
نام تیم انتخابی: اینتر میلان.:x

آخرین ویرایش:
نام و نام خانوادگي:محمد امين شيرواني
PSN ID:amino-danger
سرعت:128
تيم انتخابي:منچستر يونايتد
پ.ن:دوستان خواهش ميكنم بازي منو به تعويق بندازين يه سري مشكل دارم...(15هم يا به بعد آزاد آزادم)

نام و نام خانوادگي:محمد امين شيرواني
PSN ID:amino-danger
سرعت:128
تيم انتخابي:منچستر يونايتد
پ.ن:دوستان خواهش ميكنم بازي منو به تعويق بندازين يه سري مشكل دارم...(15هم يا به بعد آزاد آزادم)

مشکلی نیست دوست عزیز:)

آقا یک سوال فنی قهرمان دوره قبلی کی بود؟:d بعد تیم خود شما چی هست علی رضا جان؟

برادر شایان کریمی با یوزر War Has Change :d . ملقب به SHAyAN_ASSASSIN :d.

خودم شخصا بارسا بر می دارم:d
خوب پس واجب شد اومدم باهاش یک بازی تدارکاتی داشته باشم ببینم چند چند هستم خودم:d

ای بابا همه که بارسا برداشتین:d فکر کنم اسم لیگ رو تغییر بدیم به Barcelona Fan League بهتر باشه:d ماشالا همه بارسایی هستند چون صفحه قبل هم 3 نفر فکر کنم انتخاب کردند.

خوب پس واجب شد اومدم باهاش یک بازی تدارکاتی داشته باشم ببینم چند چند هستم خودم:d

ای بابا همه که بارسا برداشتین:d فکر کنم اسم لیگ رو تغییر بدیم به Barcelona Fan League بهتر باشه:d ماشالا همه بارسایی هستند چون صفحه قبل هم 3 نفر فکر کنم انتخاب کردند.

Lol!:d من خودم منچستری ام.:x از بارسا بدم میاد. :d ولی خب چاره ی دیگه ای نیست. باید تحملش کنم:d

درود

آقا دوستان لطف دارند نسبت به ما برهان و شایان و این دوستمون که رییس لیگ هست PM دادن ما هم بیایم. من که noob ام آخه :دی بعد من یه مقدار به خاطر کارای هفته نامه و سایت و کار خودم ممکن ِ باعث بی نظمی لیگ بشم برای همین گفتم شرکت نکنم. ما که بیایم قراره ببازیم، یه مسابقات بازی FPS بزارید :دی حالا برنامش رو بگید اگر شب و نصف شب باشه خوبه و این که چطور باید بازی کنیم و مراحل چطوریه.

من که noob ام آخه . ما که بیایم قراره ببازیم
آرش یه زمانی جوک سال bc رو بچه-ها تو امضاشون میزاشتن . خدا وکیلی الان دیگه باید حرفای بالا رو که زدی بزاریم تو تمضامون :دی این آرش رو اینجوری نگاه نکنیدا . دوره قبل دوستانه بازی میکردیم باهاش راحت میبردیمش . اومد تو لیگ همرو درو کرد . که شانس آوردیم اعتصاب کرد به پستش نخردیم :دی
خوب پس واجب شد اومدم باهاش یک بازی تدارکاتی داشته باشم ببینم چند چند هستم خودم
ما در خدمتیم عزیز فقط بخدا بازیای دوره-ی قبل خیلی نزدیک بود مخصوصا بازیهای آخر تاپیکش هنوزم هست میتونی ببینی . با علیرضا ( صاحب تاپیک :دی ) که بازی میکردم فکر میکردم خودم دارم با خودم بازی میکنم :دی
بارسلونا هم جدا از اینکه طرفداراش باهاش بازی میکنن یکی از قویترین تیمهای fifa10 هستش شاید واسه همین بر میدارن :دی
باعث بی نظمی لیگ بشم برای همین گفتم شرکت نکنم.
هرکی نیاد خرِ آرش :دی
علیرضا این دوره لیگ هستش یا مثل قبل مثل جام میمونه ؟ (cup) من خودم هم بیشتر بازیارو شب انجام میدم چون شبا لگ ندارم . یکاری کن سید آرش آستیاکی هلگان زاده بیاد تو لیگ بازی کنه :دی

درود

آقا دوستان لطف دارند نسبت به ما برهان و شایان و این دوستمون که رییس لیگ هست PM دادن ما هم بیایم. من که noob ام آخه :دی بعد من یه مقدار به خاطر کارای هفته نامه و سایت و کار خودم ممکن ِ باعث بی نظمی لیگ بشم برای همین گفتم شرکت نکنم. ما که بیایم قراره ببازیم، یه مسابقات بازی FPS بزارید :دی حالا برنامش رو بگید اگر شب و نصف شب باشه خوبه و این که چطور باید بازی کنیم و مراحل چطوریه.
این بابا رو جدی نگیرید به خدا:d میاد این حرف ها رو میزنه که وقتی میرید باهاش بازی کنید فکر کنید طرف هیچی بارش نیست و از اینایی هست که از صبح تا شب FPS داره بازی می کنه:d اون اوایل هم که FIFA10 اومده بود همین جوری من رو خام کرد ولی بچه هامون تو زمین وا ندادن بهش و مقاومت کردن، اونا تا آخرین قطره خونشون مایه گذاشتن:d در کل خیلی قوی هست. راستی آرش نگران زمانش هم نباش مطمئن باش شبا میزاریم که باشی. تو فقط بیا پولت رو هم خودمون با بچه ها جور می کنیم تو پولت رو برای 360 نگه داره:d

ما در خدمتیم عزیز فقط بخدا بازیای دوره-ی قبل خیلی نزدیک بود مخصوصا بازیهای آخر تاپیکش هنوزم هست میتونی ببینی . با علیرضا ( صاحب تاپیک :دی ) که بازی میکردم فکر میکردم خودم دارم با خودم بازی میکنم :دی
بارسلونا هم جدا از اینکه طرفداراش باهاش بازی میکنن یکی از قویترین تیمهای fifa10 هستش شاید واسه همین بر میدارن :دی
تا چند روز دیگه میام و ایشالا باهم دیگه یک FIFA میزنیم به بدن:d این جوری بازی ها نزدیک باشه خوبه:d راستی سری قبل کی سالار رو حذف کرد. اگه مردِ خودش رو معرفی کنه تا نشون بدم:d(امیدوارم تو نباشیlol)

راستی سری قبل کی سالار رو حذف کرد. اگه مردِ خودش رو معرفی کنه تا نشون بدم:d(امیدوارم تو نباشیlol)
نگو که منظورت salarasoo هستش ؟!؟!؟! :دی آخه این رو من حذف کردم ولی بازیش فوق العاده بود
بازیه رفت رو برد ولی بازیه برگشت احساس میکنم خودش بازی نکرد :دی

آرش یه زمانی جوک سال bc رو بچه-ها تو امضاشون میزاشتن . خدا وکیلی الان دیگه باید حرفای بالا رو که زدی بزاریم تو تمضامون :biggrin1: این آرش رو اینجوری نگاه نکنیدا . دوره قبل دوستانه بازی میکردیم باهاش راحت میبردیمش . اومد تو لیگ همرو درو کرد . که شانس آوردیم اعتصاب کرد به پستش نخردیم :biggrin1:
جوک چیه :دی چیمو اینجوری نگاه نکنن، بابا دروغ ندارم بگم که، تو FPS ادعا دارم، کسی حریفم نیست ولی اینجا به جان تو بازی خوب نیست. آقا سید بندی می کنید منو با بچه ها ضعیف بندازید بتونم بیام بالا :دی
دور قبل هم میدونید که من اعصابم ضعیف ِ مدیریت لیگ هم رو مُخ بود، در ضمن نتونستن ببینن من بیام قهرمان بشم برام دسیسه درست کردن :دی
این بابا رو جدی نگیرید به خدا:d میاد این حرف ها رو میزنه که وقتی میرید باهاش بازی کنید فکر کنید طرف هیچی بارش نیست و از اینایی هست که از صبح تا شب FPS داره بازی می کنه:d اون اوایل هم که FIFA10 اومده بود همین جوری من رو خام کرد ولی بچه هامون تو زمین وا ندادن بهش و مقاومت کردن، اونا تا آخرین قطره خونشون مایه گذاشتن:d در کل خیلی قوی هست. راستی آرش نگران زمانش هم نباش مطمئن باش شبا میزاریم که باشی. تو فقط بیا پولت رو هم خودمون با بچه ها جور می کنیم تو پولت رو برای 360 نگه داره:d
شما که اصلا حرف نزن :دی یادت نمیاد روز اولی که با هم FIFA 10 خریدیم اومدی حال دادی دو تا حرکت با بنزما زدم بعد خامم کردی بردی منو ؟ :دی آقا باور کنید دروغ نمیگم، بازیم خوب نیست. آقا منو با ضعیفا بندازید روحیم ُ نبازم :دی
پول پول نکنا ! 360 ام نکن :دی تو نمیدونی اینو میگی الان ملت همیشه در صحنه چه حرفایی پشت سر من می زنن :دی
حاضرم با رییس لیگ برای اثبات ادعا حرفم مسابقه تدارکاتی داشته باشم :دی

هرکی نیاد خرِ آرش :دی
علیرضا این دوره لیگ هستش یا مثل قبل مثل جام میمونه ؟ (cup) من خودم هم بیشتر بازیارو شب انجام میدم چون شبا لگ ندارم . یکاری کن سید آرش آستیاکی هلگان زاده بیاد تو لیگ بازی کنه :دی

لیگه . بذارین خیال همتون رو راحت کنم.:d همتون باید با هم بازی کنید:d پس بی خودی از دست هم دیگه فرار نکنید. به فکر چاره باشید:d
جوک چیه :دی چیمو اینجوری نگاه نکنن، بابا دروغ ندارم بگم که، تو FPS ادعا دارم، کسی حریفم نیست ولی اینجا به جان تو بازی خوب نیست. آقا سید بندی می کنید منو با بچه ها ضعیف بندازید بتونم بیام بالا :دی
دور قبل هم میدونید که من اعصابم ضعیف ِ مدیریت لیگ هم رو مُخ بود، در ضمن نتونستن ببینن من بیام قهرمان بشم برام دسیسه درست کردن :دی
شما که اصلا حرف نزن :دی یادت نمیاد روز اولی که با هم FIFA 10 خریدیم اومدی حال دادی دو تا حرکت با بنزما زدم بعد خامم کردی بردی منو ؟ :دی آقا باور کنید دروغ نمیگم، بازیم خوب نیست. آقا منو با ضعیفا بندازید روحیم ُ نبازم :دی
پول پول نکنا ! 360 ام نکن :دی تو نمیدونی اینو میگی الان ملت همیشه در صحنه چه حرفایی پشت سر من می زنن :دی

من در خدمتم!:d

اینا همش کذب محض هست این بابا رو دست کم نگیرید:d از ما گفتن بودا:d
خوب این قضیه پول رو از قصد گفتم آرش:d اینا رو دارم میگم تا ببرمت تو حاشیه. فکر کردی نمیدونم می خوای مبل راحتی بگیری با این xbox جدیدت؟:d الانه که ملت همیشه در صحنه بلاگ رو بزنند.

ولی جدا آرش حالا که قضیه گروهی هست بهتر هم شد این جوری همه باهم بازی می کنیم:d پس بدو بیا دیگه فقط جون هر کی دوست داری همون تیم خز خودت رو بردار و سمت بارسای من نیا(البته اینجا مثل اینکه بارسا سهامی عام شده:d)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or