FIFA 09

به خدا تاثیر داره باور کن برهان پس چرا نمیده بگو دیگه بگو نمیدونم .......
الان رو چه درجه سختی بازی میکنی یا این اچیومنت رو روی چه درجه سختی گرفتی ؟;)
جواب من رو بده نگو ربط داره یا نداره من مطمئن نیستم که ربط داشته باشه ولی میخوام امتحان کنم .
اگه فکر می کنی ربط داره خوب رو هر درجه یک بار بازی کن بالاخره بهت میده. درضمن من دارم میگ که 100% تاثیر نداره و نخواهد داشت. من الان توی Ultimate یا ورلد کلس بازی می کنم و یا لجندری

اگه فکر می کنی ربط داره خوب رو هر درجه یک بار بازی کن بالاخره بهت میده. درضمن من دارم میگ که 100% تاثیر نداره و نخواهد داشت. من الان توی Ultimate یا ورلد کلس بازی می کنم و یا لجندری
اصلا تو درست میگی پس چرا نداد ببین من یه تیم 2/5 ستاره پرتغالی رو برداشتم و با اینتر بازی کردم ( بر روی اماتور ) و بردم ولی لچیومنت نداد چکار کنم ؟:-"

اصلا تو درست میگی پس چرا نداد ببین من یه تیم 2/5 ستاره پرتغالی رو برداشتم و با اینتر بازی کردم ( بر روی اماتور ) و بردم ولی لچیومنت نداد چکار کنم ؟:-"
شب بخیر:biggrin1: بابا تو ترکوندی:biggrin1: من میگم یک تیم نصفه ستاره برداری بعد تو رفتی دو ستاره برداشتی. عجب هوشی

+tISHQ==.jpg
Club god40
gp-g.jpg

Reach legendary status for your club
این دو آچیومنت بسیار طولانی و وقت گیر هستند. شما ابتدا باید یک بازیکن رو در بخش Be-A-Pro season انتخاب کنید که می توانید مسی یا کاکا و یا رونالدو را انتخاب کنید. بعد از آن شما باید 4 فصل بازی کنید و توصیه که براتون می کنم این است که تیم خودتون رو عوض نکنید. چون بعد از دو فصل این آچیومنت رو می تونید بگیرد. برای گرفتن Living Legend هم باید 4 فصل رو تموم کنید تا وارد یک تورنومنت شوید البته با تیم ملی خود و بعد از قهرمانی این آچیومنت هم باز می شود.
واسه این اچیومنت حتما" باید 4 فصل رو بدون سیم بریم
اگه تیمو عوض کنیم چی
مشکلی پیش نمیاد
اینBe A Pro کلا" چند فصل هست

اگه تیمو عوض کنیم چی
مشکلی پیش نمیاد
کلا 4 فصله ، شما میتونید کل 4 فصل رو هم Sim کنید ولی به شرطی که بعد هر بازی Ratingـتون بالا باشه تا برسید به Rank ـه خواسته شده.
این اچیومنت میتونه خیلی زودتر یعنی مثلا پایان فصل 2ـم یا 3ـم هم باز بشه.

اگه تیمو عوض کنیم چی
مشکلی پیش نمیاد
در ادامه توضیحات احمدرضا باید بگم که شما می تونی تیمتون رو عوض کنی ولی طول میکشه تا بخوای دوباره محبوبیت کسب کنی من خودم دو فصل رو کامل بازی کردم. دو فصل دیگه رو Sim زدم همه بازی ها رو به جز بازی های ملی و در نهایت تو تورنومنت هم همه رو بازی کردم و قهرمان شدم

ببخشید
من یه کم گیج شدم
یعنی واسه Club god بازیا رو بدون سیم برم و وقتی این اچیومنتو گرفتم بازیا رو سیم کنم تا Living legend بگیرم
نه منظور هر دوتامون این بودش که برای راحتی کار بعد از گرفتن آچیومنت اول بقیه رو سیم کنی. حله؟

من توي arena بيشتر از بيست تا گل زدم ولي اچيومنتي نداد
براي پنج تا گل اچيومنت داد ولي براي اين بيستا گل اچيومنت نميده مشكل چيه؟باگ داره؟

من توي arena بيشتر از بيست تا گل زدم ولي اچيومنتي نداد
براي پنج تا گل اچيومنت داد ولي براي اين بيستا گل اچيومنت نميده مشكل چيه؟باگ داره؟

خیر باگی نداره ، برای اطمینان وقتی وارد فیفا می شید به منو نروید و همونجا 5 و 10 تا گل بزنید !

اگر اینجوری هم نداد ، حتما مشکلی وجود دارد.

اچيومنت Bend it like a pro15

براي گرفتن اچيومنتBend it like a pro15
gp-g.jpg

بهتره كه با كسي كه شوتش خوب باشه مثل كريس رونالدو،توتتي،ابراهيمويچ،دل پيرو،جرارد،لمپارد،ويا،بالاك،دكو و.....
يك ضربه آزاد پشت 18بگيريد ولي نزديك خط بعد دوربين رو به طرف دروازبان بچرخانيد{تاكنج} بعد دكمهLB را بگيريد وشوت را تا نيمه پر كنيد{توجه داشته باشيد كه اين شوت ها فقط محكم هست كات دار نيست.

والسلام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or