FIFA 09

چون گفتم واردی از تو پرسیدم بازم ممنون .;)
شما لطف داری. فقط یک پیشنهاد دارم برات اول از همه برو تو منجر مود و بازی رو شروع کن. با هر تیمی که دوست داری. بعدش هم be a pro mode رو 4 فصل بازی کن. فکر کنم 600 تا رو بگیری. سوالی داشتی بپرس

تو منظورت از سوپراستار چیه؟ برای این آچیومنت تنها همون راهی که گفتم وجود داره و درجه سختی هم هیچ اهمیتی نداره. فقط و فقط باید تورنومنت 16 تیمه باشه

ببین عزیزم شما گفتید که در این اچیومنت یک ستاره انتخاب کنید مگه منظور شما از ستاره یم بازیکن نیست؟
سوال بعدی من اینه ایا با 2 تا تیم هم میشه بریم و بازی کنیم و اچیومنت هم بگیریم میدونم با یک تیم میشه منظورم 2 تا تیم هست .
در ضمن ایا در کل اچیومنتها بازی معمولی با بازی be pro فرق نمیکنه یعنی میشه با همین 16 تا تیم در تورنومنت با be pro بریم و باز هم اچیومنت بگیریم با همون بازی معمولی را باید بریم جلو؟
سوال های من یکم تجربی هست یعنی اگه کسی این تجربه را کرده باشه میتونه جواب بده

ببین عزیزم شما گفتید که در این اچیومنت یک ستاره انتخاب کنید مگه منظور شما از ستاره یم بازیکن نیست؟
سوال بعدی من اینه ایا با 2 تا تیم هم میشه بریم و بازی کنیم و اچیومنت هم بگیریم میدونم با یک تیم میشه منظورم 2 تا تیم هست .
در ضمن ایا در کل اچیومنتها بازی معمولی با بازی be pro فرق نمیکنه یعنی میشه با همین 16 تا تیم در تورنومنت با be pro بریم و باز هم اچیومنت بگیریم با همون بازی معمولی را باید بریم جلو؟
سوال های من یکم تجربی هست یعنی اگه کسی این تجربه را کرده باشه میتونه جواب بده
خوب مشکل کار مشخص شد:biggrin1: دوست عزیز شما باید تیم 1 ستاره انتخاب کنید نه بازیکن. در مورد 2 تا تیم تو تورنومنت 64 یا 32 تیمه هم خیر نمیشه. در مورد اینکه با Be a pro بری نمیدونم ولی 80% فکر نمی کنم آچیومنت رو بده. موفق باشی

شما لطف داری. فقط یک پیشنهاد دارم برات اول از همه برو تو منجر مود و بازی رو شروع کن. با هر تیمی که دوست داری. بعدش هم be a pro mode رو 4 فصل بازی کن. فکر کنم 600 تا رو بگیری. سوالی داشتی بپرس
باشه حتما ولی یک چیز دیگه این فیفا خداییش کشکی اچیومنت میده ها . :laughing:

چیکار کنم ؟
ایت اچیومنت با یه تیم نیم ستاره ببریم رو نمیده ؟
دیفیکالتی داره ؟
خیلی راحت هستش مخصوصا اگه بیشتر تو صفحات بگردی. من دقیقا عین سوال تو رو توی پست شماره 19 و 20 در صفحه قبل دادم. خواهش می کنم بگرد بعد پست بده

درست اون بازیکن قد کوتاه رو باید با هد باهاش گل بزنید. در مورد درجه سختی هم تا جایی که من میدونم تو هیچ کدوم از آچیومنت ها تاثیری نداره و برای همین من هم بهش اشاره ای نکردم. در مورد اون آچیومنت هم شما یک بازی دوستانه انتخاب کن و خودت یک تیم از لیگ دسته دو انگلیس که نیم ستاره هست انتخاب کن و با منچستر بازی کن و ببرش. درجه سختی هم اهمیتی نداره;) موفق باشید
اینکار رو کردم ولی اچیومنت نداد شما بگو بر روی چه دیفیکالتی این کار روکردی ؟
چون مهم .:cool:

مهم نیست این 100 بار. بابا تو هیچ کدوم از آچیومنت های درجه سختی تاثیر نداره. به چهه زبونی بگم نوید جان تو .......
به خدا تاثیر داره باور کن برهان پس چرا نمیده بگو دیگه بگو نمیدونم .......
الان رو چه درجه سختی بازی میکنی یا این اچیومنت رو روی چه درجه سختی گرفتی ؟;)
جواب من رو بده نگو ربط داره یا نداره من مطمئن نیستم که ربط داشته باشه ولی میخوام امتحان کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or