hamid_barca Loyal Member Nov 25, 2008 #166 نوشته شده توسط Mahdi-PS3: به مرگ خودم من بوق نیستم!!! دوستان پست منو نمیبینند؟!!! بیشتر... من این اسم لیگ شما رو هر چی میزنم میگه نیست.مطمئنی درست نوشتی؟
نوشته شده توسط Mahdi-PS3: به مرگ خودم من بوق نیستم!!! دوستان پست منو نمیبینند؟!!! بیشتر... من این اسم لیگ شما رو هر چی میزنم میگه نیست.مطمئنی درست نوشتی؟
Mahdi-PS3 کاربر سایت Nov 26, 2008 #167 نام: Persia League پسورد: Persepolis الان درست کردم search کنید میاد. آخرین ویرایش: Nov 26, 2008
Hodor کاربر سایت Feb 4, 2009 #169 من تازه خریدم بازیرو! منم میتونم تو لیگگتون شرکت کنم؟ آخه تاریخ پستتون برا 2 ماه پیشه:laughing:
gamper کاربر سایت Feb 11, 2009 #171 دوستان کمک من نمیتونم صحنه اهسته و گلها رو سیو کنم یکی راهنمایی کنه............................
drak کاربر سایت Sep 6, 2010 #172 سلام اقایون میخواستم بپرسم هنوز لیگتون هست اگه هست منم adddddddکنید:d
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Sep 6, 2010 #173 نوشته شده توسط drak: سلام اقایون میخواستم بپرسم هنوز لیگتون هست اگه هست منم adddddddکنید:d بیشتر... دوست عزیز شما اصلا تاریخ آخرین پست ها رو نگاه می کنید؟ این تاپیک برای 1 سال ونیم پیش هست. دیگه هم کسی FIFA 09 نمیزنه مگر اینکه یکی مثل خود شما فقط این بازی رو داشته باشه. الان همه منتظر FIFA 11 هستند و اگر هم کسی فوتبال بازی کنه FIFA 10 میزنه.
نوشته شده توسط drak: سلام اقایون میخواستم بپرسم هنوز لیگتون هست اگه هست منم adddddddکنید:d بیشتر... دوست عزیز شما اصلا تاریخ آخرین پست ها رو نگاه می کنید؟ این تاپیک برای 1 سال ونیم پیش هست. دیگه هم کسی FIFA 09 نمیزنه مگر اینکه یکی مثل خود شما فقط این بازی رو داشته باشه. الان همه منتظر FIFA 11 هستند و اگر هم کسی فوتبال بازی کنه FIFA 10 میزنه.
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Sep 7, 2010 #175 نوشته شده توسط drak: خوب من pes2010 رو دارم اونم اگه هست بگین بیشتر... می تونید تو تاپیک خودش سوال بکنید. البته بعید می دونم افراد زیادی بازی کنند چون دموی PES 2011 هم به زودی میاد
نوشته شده توسط drak: خوب من pes2010 رو دارم اونم اگه هست بگین بیشتر... می تونید تو تاپیک خودش سوال بکنید. البته بعید می دونم افراد زیادی بازی کنند چون دموی PES 2011 هم به زودی میاد