FIFA 09 for PC

• Thread starter Thread starter zadis
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
boxshot_uk_large.jpg

این بازی جذاب زودتر از زمان مقرر عرضه شده!!!!!!!!!!
و در قالب دو دی وی دی هست . که فعلا وست گیم و p30wlorld اوردن
احتمال میدم که واقعا بازی زیبا شده باشه... نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
من یه مشکلی دارم...اونم اینکه وقتی دکمه پاس رو میزنم..انگار دکمه یک و دو رو زدم! یعنی بازیکنی که پاس میده خودش حرکت میکنه و بعدش اگه دوباره s رو بزنم..پاس میده به همون!
تو نسخه های قبلی اگه q یا e (یادم نیست) رو با S میزدی..یک و دو میکرد

حالا باید چی کار کرد که وقتی s رو میزنم..انگار پاس معمولی میدم و اون بازیکن الکی حرکت نکنه!

ممنون!

سلام
من یه مشکلی دارم...اونم اینکه وقتی دکمه پاس رو میزنم..انگار دکمه یک و دو رو زدم! یعنی بازیکنی که پاس میده خودش حرکت میکنه و بعدش اگه دوباره s رو بزنم..پاس میده به همون!

حالا باید چی کار کرد که وقتی s رو میزنم..انگار پاس معمولی میدم و اون بازیکن الکی حرکت نکنه!

ممنون!
اینجا رو ببین !

سلام

ممنون!

دوست عزيز
اينسري مثل اينكه اينطوري شده كه با دوبار زدن دكمه پاس يك-دو انجام ميشه
ولي اون قدر حاد نيست كه مشكل ايجاد كنه و براي من بازيكن حركت آنچناني نمي كنه!!

به نظر میاد دکمه گیر کامپیوتری کرده
باید کیبورد رو دستکاری کنی

نه...مشکل از کیبورد نیست..مطمئنم

دوست عزيز
اينسري مثل اينكه اينطوري شده كه با دوبار زدن دكمه پاس يك-دو انجام ميشه
ولي اون قدر حاد نيست كه مشكل ايجاد كنه و براي من بازيكن حركت آنچناني نمي كنه!!

ممنون
ولی من S رو که میزنم..بازیکنی که پاس میده خودش شروغ به حرکت میکنه..بعدش اگه من جهت پاس رو هم یه سمت دیگه بگیرم.. s رو که میزنم، تحت هر شرایطی برمیگرده و 1 و 2 میکنه
دگمه s هم تو تنظیمات همون pass ه.....وقتی میخوام پاسکاری کنم، این مشکل واقعا رو اعصابه! باید برای هر پاس 2 ثانیه صبر کنم تا اثر 1و2 از بین بره و بعدش پاس بدم..!

/
راستی...برای بازی آنلاین هم من به شدت پایم...فقط چون اینترنتم از طریق روتر میاد..آیپیم Local ه و نمیتونم host بشم..اگه کسی بود که میتونست host بشه، من هستم برای بازی
اینرتنتم هم 512 ه داتک ه که فکر کنم خووب باشه!

یه کرک توی صفحات حدودا 7-6 یکی از بچه ها گذاشته بود برای گیم پد ، منم بی دقتی کردم و فکر میکردم که برای مشکل تورنمنت و چلنج و ایناس ! دانلود کردم و دیدم که ... !:blushing:
یکی لطف کنه کرک مربوط به مشکل Tournoment و Challenge و اینا رو بذاره تا ما بتونیم بازی کنیم !:confused:
با تشکر و سپاس !:love:
آقا این کرکه کجاست ؟!:confused::(

درود
من وقتی پاس یا شوت میزنم و دوربین سریع حرکت میکنه افت فریم دارم.. فرقی هم نمیکنه گرافیک پایین باشه یا بالا!!!;)
رم 2گیگ و گرافیک 8400 دارم، میدونم ضعیفه ولی حداقل رو low هم که شده باید خوب فریم بده!!!!;)
کسی چنین مشکلی داشته؟!!!:confused:
درایور کارت گرافیکم ماله 5ماه پیشه، یعنی میتونِ مالِ اون باشه؟!!!:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or