FIFA 07 Official Thread

fifa2007logo.jpg

تصاويري از FIFA 07
fifa073.jpg

fifa072.jpg

fifa07console005.jpg

-------

--------
fifabrand.gif

FIFA 2007 در بيست و دوم سپتامبر امسال بر روي پلتفرمهاي PS2/PSP/XBOX/XBOX 360/GAMECUBE/PC/GAMEBOY ADVANCE/NINTENDO DS در سراسر اروپا عرضه ميشه.
سايت رسمي بازي
http://www.fifa07.ea.com/home.asp?lang=en

آخرین ویرایش:
Fifa 07 Trailer

اقا من راستشو بگم از بچگی فیفا (روی سگا Fifa 97 بازی میکردم) کلی ام حال میکردم
اما یه مدت بود به نظرم یه جوری شده بود
چون با دوستان همش میرفتیم کلوپو ....
ولی دیروز یه trailer دیدم از فیفا که فکر میکنم ترکونده باشه!!!
حتما ببینین, من که خیلی امیدوار شدم! (البته این تصاویر از Xbox گرفته شده)
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=3099
2 تا Trailer بدون عضو شدنم میتونین بگیرین

سلام.
من اصلا فوتبال بازی نمیکنم ولی این تاپیک رو دیدم یاده یه موضوعی افتادم گفتم اینجا مطرح کنم.

این همه شماره پشت سره هم میاد (کلا فوتبال ها رو میگم مظنورم فیفا نیست) این ها چه فرق هایی با هم دارن؟؟
البته میدونم که گرافیک بهتر میشه قیافهاشون طبیعی تر میشه ولی در کل فرقی ندارن :confused:

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
من اصلا فوتبال بازی نمیکنم ولی این تاپیک رو دیدم یاده یه موضوعی افتادم گفتم اینجا مطرح کنم.

این همه شماره پشت سره هم میاد (کلا فوتبال ها رو میگم مظنورم فیفا نیست) این ها چه فرق هایی با هم دارن؟؟
البته میدونم که گرافیک بهتر میشه قیافهاشون طبیعی تر میشه ولی در کل فرقی ندارن :confused:
آخه بعد میگن چرا میگی این ایرانی ها بعضی وقت ها IQگل میکونه

آخه دوست عزیز مگر قراره چه تغیری بکنه به قیر از گرافیک و رون تر شدن بازی مگر کار دیگه ای هم میشه کرد فوتبال فوتباله نه بازی تفنگی که ده نوع سبک داشته باشه اگر منظورت از تغیرات
مثلا بیان به چای توپ از کلم استفاده کنند:eek:

اولا احترام خودت رو نگه دار دومندش اون غیر هست اون که نشوتی قیر (همون قیرگونی :) ) هست. ;) بعدا میگن ما ایرانی ها املامون خوبه.
گفتم که اصلا فوتبال بازی نمیکنم در ضمن مظنورم چیزی غیر از اینهاست ;) نیمدونم چی بگم مثلا خودت لیگ درست کنی نیمدونم بازیکن طراحی کنی و از این جور چرت و پرت ها...

به نظر من یه جور update هست که انجاممیشه

خدایا فیفا 06 آخر بازی بود . این فیفا 07 دیگه چی بشه.
من از فیفا 2000 تمام نسخه ها رو بازی کردم
حتی total club manager 2005 و2006 . یعنی بازی کردیم
آخه دو تا برادرم آخر کل فوتبالن یکی مربی درواربان اون یکی مربی هست ولی من هیچی !!!!
خلاصه تمام نسخه ها رو با هم بازی کردیم و خاطره ها با این گل سرسبد ea داریم .
امیدوارم موفق باشه.

در جواب به امین جان باید بگم کلا یه نسخه ی رکن هایی مثل گیم پلی ، گرافیک ، امکانات موجود در لیگ ، امکاناتی اضافه بر نسخه های قبل و ... . اضافه میشه. حالا ممکنه تو یه نسخه این رکن ها خیلی چشم گیر باشه یا ممکنه چشم گیر نباشه. ولی میشه گفت هر سری بهتر از سری قبل هست.

در مورد حضور تیم مثلا ملی ما:)
نمیشه خودمون از ea در خواست کنیم ؟؟:(
چه میدونم ایمیل بفرستیم؟؟؟؟:((
التماس کنیم؟:( :((
به پاش بیفتیم؟؟؟:flexion:
زاری کنیم؟؟؟:crying:
تو رو خدا بگیم ؟؟؟؟:wallbash:
تور رو جون مادرت بگیم ؟؟؟؟:cursing:

ولی از شوخی گذشته تا زمانی که ایرانی جماعت بره سر پنج هزار تومن بازی فیفا 06 با فروشنده چونه بزنه که گرونه ( رعایت نکردن قانون کپی رایت ) خب معلومه نمیزاره دیگه . با این کارا یعنی ما برای ea کشک هم حساب نمیشیم.

سلام

براتون چند تا عکس از فیفا 07 دارم (تو 07 به جزییات توجه ویژه ای شده یه مژده هم برای پی سی بازا دارم و اون اینکه میتون از گرافیک next gen روی سیستمشون بهره مند بشن )

در ضمن گیم پلی بازی با توجه به دموهایی که من دیدم جذاب تر و زیباتر ار 06 به نظر میرسه

اول از همه چهره بازیکن مورد علاقم kaka

590_35.jpg

590_5.jpg

590_6.jpg

590_34.jpg

590_37.jpg

590_38.jpg

590_41.jpg

موفق باشید

نوشته شده توسط MOH3N:
در مورد حضور تیم مثلا ملی ما:)
نمیشه خودمون از ea در خواست کنیم ؟؟:(