FF14 بر روي PS4 با بهترين تنظيمات مانند يك PC High End اجرا ميشود

benjohn

کاربر سایت
FFXIV_CG-31-670x446.jpg

در تاريخ 14 فوريه 2014 ساخت FF14 برروي PS4 وارد فاز بتاي خود خواهد شد و آناني كه بازي را برروي PS3 خريداري كرده اند يك نسخه رايگان از بازي بر روي PS4 دريافت خواهند نمود. اما سوال اينجاست كه گرافيك بازي بر روي PS4 چگونه خواهد بود؟ بر طبق گفته هاي كارگردان و تهيه كننده بازي جناب آقاي نااوكي يوشيدا گرافيك بازي خارق العاده خواهد بود.

يوشيدا-سان در ادامه افزود كه نسخه ي PS4 گرافيكي مانند آخرين تنظيمات بر روي يك PC بسيار قدرتمند خواهد داشت و به صورت 1080p و 60 فريم اجرا خواهد شد. اما بر خلاف PS4 بازي بر روي PS3 بصورت 720p و 30 فريم خواهد بود. بعلاوه تعداد كاراكترهاي بر روي صفحه در نسخه ي PS4 برابر با نسخه ي PC خواهد بود.

اما ايشان اشاره نكردند كه آيا فريم ريت بازي در جايي كه جمعيت كاراكترها بر روي صفحه زياد ميشود نيز ثابت 60 فريم است يا نه. اگر اينطور باشد بسيار شگفت انگيز است چرا براي ثابت نگاه داشتن فريم ريت بازي در چنين شرايطي بر روي PC نيازمند كامپيوتري بسيار بسيار قوي خواهيد بود.

البته بايد افزود كه تمامي امكانات DX11 بر روي نسخه ي PS4 مهيا نخواهد بود.

نكته جالب ديگر به علت بالا بودن مموري در PS4 امكان استفاده از كيبرد و ماوس خواهد بود اگر چه بر روي PS3 هم ميشود از آنان استفاده كرد اما به علت مموري كم عملا بلااستفاده هستند.

آخرین ویرایش:
دوستان میتونن از اینجا نسخه بنچمارک بازی رو دانلود کنن. لطف کنن بعد از دانلود نتیجه تست رو هم همین جا قرار بدن ... با تشکر.

والا من بنچمارک رو هم دیدم و اجراشم کردم ... گرافیکش اینقدر مزخرف و پایین بود که اصلا در این حد هایپ نیست ...

نمیشه تیتر رو ویرایش کرد؟؟؟

هرکی میاد این سوال رو میپرسه که مگه این بازی واسه PC هم میاد
نه متاسفانه نتونستم تيتر رو ويرايش كنم
در جواب دوستاني كه ميپرسن براي PC هم مياد بايد بگم كه خيلي وقته براي PC اومده و قراره روي PS3 و PS4 هم پورت بشه اما روي كنسولهاي مايكروسافت پورت نخواهد شد اگر دليل شون رو ميخوايد بدونيد به تاپيك زير مراجعه كنيد

http://forum.bazicenter.com/thread79294/?highlight=

لینک بالایی:
اینطوری که خیلی بد میشه, کسی که موس و کیبورد داره با کسی که گیم پد داره یجا بازی میکنن یعنی؟
اوني كه pc داره ميتونه از گيم پد استفاده كنه اوني هم كه ps4 داره ميتونه با ماوس و كيبرد بازي كنه مشكلي نيست

اوني كه pc داره ميتونه از گيم پد استفاده كنه اوني هم كه ps4 داره ميتونه با ماوس و كيبرد بازي كنه مشكلي نيست
نه, من منظورم اینه که موس و کیبورد از گیم پد دقیق تره, اینجوری مثلا یکی که تو کنسول خیلی قوی باشه, از یکی تو PC که کمی از اون ضعیف تر باشه ولی موس و کیبورد خوب داشته باشه مساوی میشن!
میفهمی چی میگم که؟:دی

نه, من منظورم اینه که موس و کیبورد از گیم پد دقیق تره, اینجوری مثلا یکی که تو کنسول خیلی قوی باشه, از یکی تو PC که کمی از اون ضعیف تر باشه ولی موس و کیبورد خوب داشته باشه مساوی میشن!
میفهمی چی میگم که؟:دی

نه لزوما اينطور نيست اتفاقا گيم پلي FF بنظرم با گيم پد بيشتر جوابگو هست . ولي به هر حال شما حق انتخاب داري. يادمه تو مسابقات فيفا قهرماني جهان چند سال پيش يه ايراني تا رده هاي بالا رفته بود مصاحبشو با يكي از نشريات ميخوندم نوشته بود من تنها كسي بودم كه اونجا با كيبورد بازي ميكردم همه با گيم پد بودن نكتش اينه كه بازي كنندگان حق داشتن خودشون انتخاب كنن اينجا هم همونطوره

نه لزوما اينطور نيست اتفاقا گيم پلي FF بنظرم با گيم پد بيشتر جوابگو هست . ولي به هر حال شما حق انتخاب داري. يادمه تو مسابقات فيفا قهرماني جهان چند سال پيش يه ايراني تا رده هاي بالا رفته بود مصاحبشو با يكي از نشريات ميخوندم نوشته بود من تنها كسي بودم كه اونجا با كيبورد بازي ميكردم همه با گيم پد بودن نكتش اينه كه بازي كنندگان حق داشتن خودشون انتخاب كنن اينجا هم همونطوره
والا من تاحالا FF بازی نکردم نمیدونم, ولی از اونجایی که RPG های با موسی و کیبورد راحت تر هستن اینو گفتم. احتمالا حق با شماست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or