FF14 بر روي PS4 با بهترين تنظيمات مانند يك PC High End اجرا ميشود

benjohn

کاربر سایت
FFXIV_CG-31-670x446.jpg

در تاريخ 14 فوريه 2014 ساخت FF14 برروي PS4 وارد فاز بتاي خود خواهد شد و آناني كه بازي را برروي PS3 خريداري كرده اند يك نسخه رايگان از بازي بر روي PS4 دريافت خواهند نمود. اما سوال اينجاست كه گرافيك بازي بر روي PS4 چگونه خواهد بود؟ بر طبق گفته هاي كارگردان و تهيه كننده بازي جناب آقاي نااوكي يوشيدا گرافيك بازي خارق العاده خواهد بود.

يوشيدا-سان در ادامه افزود كه نسخه ي PS4 گرافيكي مانند آخرين تنظيمات بر روي يك PC بسيار قدرتمند خواهد داشت و به صورت 1080p و 60 فريم اجرا خواهد شد. اما بر خلاف PS4 بازي بر روي PS3 بصورت 720p و 30 فريم خواهد بود. بعلاوه تعداد كاراكترهاي بر روي صفحه در نسخه ي PS4 برابر با نسخه ي PC خواهد بود.

اما ايشان اشاره نكردند كه آيا فريم ريت بازي در جايي كه جمعيت كاراكترها بر روي صفحه زياد ميشود نيز ثابت 60 فريم است يا نه. اگر اينطور باشد بسيار شگفت انگيز است چرا براي ثابت نگاه داشتن فريم ريت بازي در چنين شرايطي بر روي PC نيازمند كامپيوتري بسيار بسيار قوي خواهيد بود.

البته بايد افزود كه تمامي امكانات DX11 بر روي نسخه ي PS4 مهيا نخواهد بود.

نكته جالب ديگر به علت بالا بودن مموري در PS4 امكان استفاده از كيبرد و ماوس خواهد بود اگر چه بر روي PS3 هم ميشود از آنان استفاده كرد اما به علت مموري كم عملا بلااستفاده هستند.

آخرین ویرایش:
بله با تشكر از Prince amir 67 درست فرمون صبح ساعت 4 تاپيك زدم خواب آلود بودم اشتباه كردم تصحيح شد 14 صحيح است

- - -ویرایش - - -

نه که 1 هفته ای بشینم تموم کنمشون :دی با تموم اینها الان به نظرت باید از چه نسخه ای شروع کرد این بازیو؟
شماره هاي 4 و 6 و 7 و 10 و12 اينا رو حتما بايد بري

نه که 1 هفته ای بشینم تموم کنمشون :دی با تموم اینها الان به نظرت باید از چه نسخه ای شروع کرد این بازیو؟

راستش منم خیلی دوست دارم بازی کنم منتهی چون وسواس دارم در مورد اینکه از اول بازی کنم تا حالا نرفتم :|فک کنم همه ی نسخه هاش روی PC موجود نباشه درسته!؟

دوستان از هر نسخه شماره داری که عشقتون کشید شروع کند ، فرقی نمیکنه ، اینطوری نیست که از نظر داستانی به هم دیگه ربطی داشته باشن...
هر بازی یه دنیای متفاوت داره با داستان و شخصیت های منحصر به خودش ...
نسخه های8و 16 بیتی این بازی که روی super nesو nes اومده بود رو میتونید همین الان با یه سرچ ساده پیدا کنید و با امولاتور بازی کنید ، و از نسخه هفتم به بعدش هم که سه بعدی شد ، تجربه هر کدومشون برای خودش منحصر به فرده و لذت خاص خودش رو داره

چون صاحب داره.:d
بگذریم فقط این سیستم Attack رو درست کنن خیلی خوب میشه.آخه یعنی چی بری تو منو Attack انتخاب کنی؟؟!!
آخی... کسی نپرسید چرا:dozing:
اگر درست کنن خودم ایشالا اورجینالشو رو PS4 میگیرم همه ی FF ها رو بعد یکی دوساعت سره همین ول کردم

خب به خر حال داریم شاهد این می شیم که بتونیم بازیهای کنسولهای نسل بعدی رو کم کم نسل بعدی بنامیم و وارد این موضوع می شیم که بازیهای دارن کم کم از کیفیت 1080P و 60 فریم در ثانیه استفاده می کنند مانند این بازی,MGS 5,و به احتمال زیاد بازی Deep Down که احتمال داره 60 فریمی باشه
در کل باید گفت که به نسل جدید خوش آمدید

خب به خر حال داریم شاهد این می شیم که بتونیم بازیهای کنسولهای نسل بعدی رو کم کم نسل بعدی بنامیم و وارد این موضوع می شیم که بازیهای دارن کم کم از کیفیت 1080P و 60 فریم در ثانیه استفاده می کنند مانند این بازی,MGS 5,و به احتمال زیاد بازی Deep Down که احتمال داره 60 فریمی باشه
در کل باید گفت که به نسل جدید خوش آمدید

البته به نظر من نسل بعدی گیم که به زودی فرا میرسه توش گرافیک اصلا مطرح نیست! با این رم و سخت افزار قوی، بازی ها میتونن وسعت خیلی زیادی پیدا کنن که فاینال فانتزی هم تا اونجا که من میدونم پایه ی کارش همین وسعته :دی میبینیم که اکثر بازی ها دارن Open World میشن با جزییات خیلی زیاد!

چون 1080p و 60فریم چون مثل pc
پس ویژگی های دایرکس ضد پلگی تسلیشن فیزیک و... چی میشه

اینایی که اسم میبری از بیخوبن AMD ساپورتن . تسلیشین هم که AMD با همکاری اسکوار انیکس دست به ساختش زدن و در بازی لاراجیگر طلا به نمایش گذاشته شد . توی PS4 قدرتمنده چون تمام این تکنولوژیا کاستومایز شده ، دایرکت ایکس هم جاشو به تکنولوژی خفنتری داده روی PS4 . تریلرای اینفیموس رو ببینی کاملا شیرفهم و بیزار میشی از دایرکت ایکس .

FXIV: ARR Recommended System Requirements

For the best performance you should aim to run the game on a system with at least these specifications.

Operating System: Windows® 7 64 bit
Processor: Intel® Core™ i5
Graphics: NVIDIA® Geforce® GTX 660 or higher, AMD Radeon™ HD 7950 or higher
Memory: 4GB of RAM.
Disk Space: 20GB

اینم شخصات اون سیستم PC . فکر کنم PS4 واسه این بازی به صرفه تره

اینایی که اسم میبری از بیخوبن AMD ساپورتن . تسلیشین هم که AMD با همکاری اسکوار انیکس دست به ساختش زدن و در بازی لاراجیگر طلا به نمایش گذاشته شد . توی PS4 قدرتمنده چون تمام این تکنولوژیا کاستومایز شده ، دایرکت ایکس هم جاشو به تکنولوژی خفنتری داده روی PS4 . تریلرای اینفیموس رو ببینی کاملا شیرفهم و بیزار میشی از دایرکت ایکس .

امیدوارم همین طور باشه
اما فکر نکنم هنوز چیزی رو دست دایرکس اومده باشه
باید بازیش بیاد تا روی TV خودم تست کنم و الا اصلا به تریلر نمیشه اعتماد کرد

امیدوارم همین طور باشه
اما فکر نکنم هنوز چیزی رو دست دایرکس اومده باشه
باید بازیش بیاد تا روی TV خودم تست کنم و الا اصلا به تریلر نمیشه اعتماد کرد

آقا مهدي سالهاست الان OPEN GL داره فعاليت ميكنه و در خيلي از زمينه ها از DX جلوتره حالا ما با DX بيشتر آشنا هستيم چون رو ويندوز بوده و بازيا بيشتر از اون استفاده كردن ولي چون ما بيشتر اسمشو شنيديم به معناي بهتر بودنش نيست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or