FF XIII آخرین بازی در این سبک توسط Square !!

Dreadlord

کاربر سایت
یوئیچی وادا رئیس Square Enix گفت : " احتمالا تیم ساخت Final Fantasy بعد از این به نسل بعد حرکت میکند."

6fb79d0iefz3t2h0cqh2.jpg

" من معتقدم FF XIII بازی استثنایی و ویژه ای است که بسیار هم مورد استقبال واقع شد اما با این حال معلوم نیست که آیا دوباره بازی با این سبک را تولید خواهیم کرد یا خیر! چون من واقعا احساس میکنم تیم تولید FF XIII باید از این به بعد بازی هایی با فرم " نسل بعد " تولید کند."

به گفته او آنها دوست دارند تجربه جدیدی را عرضه کنند.
" من واقعا فکر میکنم که تیم Final Fantasy میتواند چیزی کاملا متفاوت خلق کند، اما فعلا برای مخاطبان خاص خود فعالیت میکنند."

FF XIII تا آخر دسامبر، 1.6 میلیون نسخه در ژاپن به فروش رفته و 9 مارچ در آمریکا و اروپا عرضه میشود.

منبع

دیگه role playing و jrpg دارن خیلی قدیمی و خسته کننده و بسیار یکنواخت میشن!!!!
واقعا این نظرات تخصصیه...:laughing:
تغییر سبک به صورت کامل یعنی از دست رفتن هویت سری به نظر من اگه FF ، نقش آفرینی نبود هیچ وقت اینقدر به یاد ماندنی نمی شد...
حالا این نظر منه،ولی از متن خبر میشه این برداشت رو کرد که نسل بعد اسکوئر-انیکس قصد داره یه تکونی jrpg بده... اونم با امکاناتی که خواهد داشت....
در ضمن فراموش نکنید الان درگیر ساخت deus-ex 3 هم هستن شاید تلفیق المان های دوسبک... غربی و ژاپنی...

پس بلاخره پول تونست تاثیر خودشو بزاره . حیف...
FF فقط به JRPG بودنش هست و بس . با هیچ سبک دیگه ای نباید عرضه بشه . امیدوارم این کارو نکنن .

KINGDOM HEARTS III ؟؟؟
آره دیگه سبکشم که JRPG نیست!!

نخیر عزیزم!:biggrin1:

از مدت ها قبل این شایعه وجود داشت که کیتاسه و تیمش بعد از FFXIII میخوان روی یک FF خیلی بزرگ کار کنن، یعنی همون FF ای که امتسو هم دارن آهنگش رو میسازه!! این FF جدید و بزرگ که متمایل به اکشن هم هست چی میتونه باشه؟ آیا ادامه FFVII؟

خوب ماکان اگر FF VII REMAKE باشه که سبکش فرقی نمی کنه

امیر اگه قرار باشه بازی مربوط به FFVII ساخته بشه مطمئن باش با توجه به پلت های داستانی جدیدی که CC و DoC پایه ریزی کردن ادامه FFVII ساخته میشه نه بازسازیش!! اینو مطمئن باش...

من آخر سکته میکنم ماکان باور کن!!! :d
اینا می خواند یک سورپرایز آخر KH : BbS معرفی کنند !!!ولی هزار و یک نظریه ازش در میاد!!! :d
ماکان یعنی اگر ادامه ی FF VII رو بسازند تقریبا میشه مثل انیمیشنش؟ مبارزه ی سریع؟؟؟ اگر اینجوری باشه برای منی که هنوز JRPG یاد نگرفتم خیلی خوبه!!!ولی فکر کنم برای عاشقان FF و سبکش خبر بدی باشه! :-"

واسه من که خیلی خبر خوبی هم هست!! دوران JRPG دیگه تموم شده...
پس تو هم نظر من رو داری؟ البته من نظری در مورد تموم شدن دوران JRPG ندارم!با قسمت اول حرفت حال کردم :d

آخرین ویرایش:
اینا می خواند یک سورپرایز آخر KH : BbS معرفی کنند !!!ولی هزار و یک نظریه ازش در میاد!!!

امیر ان که بحثش جداست!:biggrin1: ان بازی حتما یه بازی از خانواده KH و به احتمال خیلی خیلی زیاد KHIII هست!

اما این پروژ] مخفی کیتاسه که یه مدت زیادی سرش مارو گذاشت سرکار حتما یه بازی از زیر مجموعه FF هست!

ماکان یعنی اگر ادامه ی FF VII رو بسازند تقریبا میشه مثل انیمیشنش؟ مبارزه ی سریع؟؟؟ اگر اینجوری باشه برای منی که هنوز JRPG یاد نگرفتم خیلی خوبه!!!ولی فکر کنم برای عاشقان FF و سبکش خبر بدی باشه!

واسه من که خیلی خبر خوبی هم هست!! دوران JRPG دیگه تموم شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or