FF XIII آخرین بازی در این سبک توسط Square !!

Dreadlord

کاربر سایت
یوئیچی وادا رئیس Square Enix گفت : " احتمالا تیم ساخت Final Fantasy بعد از این به نسل بعد حرکت میکند."

6fb79d0iefz3t2h0cqh2.jpg

" من معتقدم FF XIII بازی استثنایی و ویژه ای است که بسیار هم مورد استقبال واقع شد اما با این حال معلوم نیست که آیا دوباره بازی با این سبک را تولید خواهیم کرد یا خیر! چون من واقعا احساس میکنم تیم تولید FF XIII باید از این به بعد بازی هایی با فرم " نسل بعد " تولید کند."

به گفته او آنها دوست دارند تجربه جدیدی را عرضه کنند.
" من واقعا فکر میکنم که تیم Final Fantasy میتواند چیزی کاملا متفاوت خلق کند، اما فعلا برای مخاطبان خاص خود فعالیت میکنند."

FF XIII تا آخر دسامبر، 1.6 میلیون نسخه در ژاپن به فروش رفته و 9 مارچ در آمریکا و اروپا عرضه میشود.

منبع

گویا خوشی زیر دلش رو زده یکی از بهتر عناوینش رو میخوان تعلیق کنن حتما ادامه DQ رو برای DS میخوان انتشار بدن یه حرفهایی میزنه که مخ ادم سوت میکشه

مثل اینکه قراره بالاخره توی SE خبری بشه!!

کیتاسه از چند وقت پیش گفته بود بعد از FFXIII در مورد پروژه های جدید توی شرکت بحث میشه...

البته ابنم بگم که این خبر به معنی پرش جدید FF خواهد بود، یعنی....

پ.ن: یعنی بالاخره SE برای ساخت ادامه FFVII با کیتاسه به توافق رسید؟

میخوان تجربه جدید داشته باشند نه دوباره ادامه یک سری دیگه

خوب اینو که میدونم عزیز من . تجربه جدیدشون بخوره تو سرشون بعد از یک دهه میخوان یک عنوان بزرگ رو بردارن که تجربه جدید داشته باشن تجربه جدیدشون در بازیهای دیگه دیده شد که هیچ کدوم به اندازه ff موفق نبود

خوب اینو که میدونم عزیز من . تجربه جدیدشون بخوره تو سرشون بعد از یک دهه میخوان یک عنوان بزرگ رو بردارن که تجربه جدید داشته باشن تجربه جدیدشون در بازیهای دیگه دیده شد که هیچ کدوم به اندازه ff موفق نبود
لطفا خبر رو درست بخونید.
نگفته میخوان FF رو منقرض کنن! گفته سبکش رو (Genre) میخوان عوض کنند. یعنی JRPG رو.

بازم یه جای کار میلنگه ... Square موفق ترین اثراش ( یا بهتر بگیم تخصصش ) ماله JRPG هست ...
چند تا بازی اکشن داده مثل DoC که به اندازه کار های قبلیش موفق نبوده ...
شاید بخواد بره تو سبک Versus ...

دوستان خبر رو بیشتر درست بخونید!:biggrin1:

وادا منظورش بیشتر این هست که کیتاسه داره روی یک بازی نسل بعد (منظور از نسل بعد تحول شدید در گیم پلی هست، یعنی دیگه JRPG نیست!) کار میکنه!!:biggrin1: نکته سنج باشید! شایعات به حقیقت پیوست...

یه بازی با شخصیت پردازی FF و داستان FF و گرافیک FF ولی تو یه سبکی مثل Hack & Slash :دی
از نظر من که چیز خوبی باید بشه ولی فکر نکنم برای طرفدارهای اصیل سری FF خبر خوبی باشه :دی
درسته ؟ :دی

یه بازی با شخصیت پردازی FF و داستان FF و گرافیک FF ولی تو یه سبکی مثل Hack & Slash :دی
از نظر من که چیز خوبی باید بشه ولی فکر نکنم برای طرفدارهای اصیل سری FF خبر خوبی باشه :دی
درسته ؟ :دی
100 البته طرفداران قدیمی حالشون گرفته میشه ! ولی خب استیل FF (مثلا کرکتر ها یا سلاح ها) شدیدا با بازی های H&S جور در میاد ! ولی خب در اون حالت DMC میشه تا FF !

یکی از آرزوهای من اینه که این بازی سبک ACTION RPG بشه یچیزی تو مایه های CRISIS CORE که برای PSP اومد واقعا حال داد با وجودی که باز اون جوری اکشن نبود ولی عالی بود :biggrin1:

شایعات به حقیقت پیوست...
KINGDOM HEARTS III ؟؟؟ :d
آره دیگه سبکشم که JRPG نیست!!
حیف ایران نیستم وگرنه شام مهمونتون میکردم! :d (ارسلان اگر خودش باشه بیا شام رو تحویل بگیر :d )
خوب ماکان اگر FF VII REMAKE باشه که سبکش فرقی نمی کنه :d
حالا در هر صورت هرچه از SE رسد نیکوست :d

آخرین ویرایش:
پ.ن:بدم نمیاد یک فوتبال جدید ببینم:biggrin1:

واقعا دوست دارم یک بازی بزرگ توی یک سبک بزرگتر(از لحاظ مردمی تر بودن)بسازن تا همه دنیا بیشتر تر باهاشون حال کنند
-در کنارش FF هم بدن بیرون:love:

فکرشو بکنید فینال فنتزی با سبک و حال و هوای اکشن!!!!!!
چه شود...
بزرگترین ارزوی من در دنیای بی پایان بازی...!!!!
دیگه role playing و jrpg دارن خیلی قدیمی و خسته کننده و بسیار یکنواخت میشن!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or