Fergal Gara: طول عمر PS4 احتمالا کمتر از PS3 خواهد بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation4-FeaturedImage.jpg

یک روز پس از اینکه آقای Patrick Soderlund از شرکت EA اعلام کردند که نسل دو کنسول PS4 و Xbox One حدود 5 الی 6 سال به طول خواهد انجامید، سونی اعلام کرده است که احتمالا طول عمر کنسول جدید این شرکت یعنی Playstaion 4 کمتر از Playstaion 3 خواهد بود و مردم به مرور زمان هر چه زودتر می خواهند گدجت های جدید را امتحان کنند. رئیس بخش بازار یابی شرکت SCE آقای Fergal Gara طی مصاحبه خود با Techradar در رابطه با این موضوع گفته اند:
به نظر من چرخه جدیدی که پیش روی داریم مدت زمان کمتری را در بازارهایی نظیر انگلستان حضور خواهد داشت. این نمادی از گذر زمان و تغییراتی است که طی هفت سال به وجود آمده است اما به نظرم تمایلات برای انتخاب هر چه سریعتر تکنولوژی جدید تغییر کرده است.
چرخه دو کنسول PS3 و Xbox 360 حدود 7 تا 8 سال به طول انجامید. با این حساب طبق گفته های آقای Gara، احتمال صحت صحبت های آقای Patrick Soderlund نیز وجود دارد. شما چه فکر می کنید؟
PlayStation 4 هم اکنون در انگلستان نیز عرضه شده است.
Videogamer

متاسفم ولی این حرفت هم اشتباهه. GT 6 دو هفته دیگه میاد .

دو هفته دیگه هنوز 2013 ـه من گفتم 2014

یکم بیشتر تحقیق کن لازم نیست حول حولکی بنویسی!
خیالت راحت،اگه شک داری میتونی سرچ کنی
اره معرفی بکن ؟ یه بازی متای 60 بگو که از 90 واسه من!!! واسه من (؟!) بهتر بود
من میگم همه چیز متا نیست نمیدونم Batman: Arkham Origins بازی کردی یا نه متاش 70 اینا شد ولی من خیلی خوشم اومد همچنین Mafia II و ....

سلیقتون اینجوریه فک نکن همه مثل شمان یا باید مثل شما باشن

شما هم تاحالا PS3 نداشتی وگرنه میدونستی جریان چیه (چون درباره عکس دسته PS3 زیر عکس شخصیت شک دارم)

اتفاقا بازیای معرکه ای داره براش میاد این فراموشی رو از کجا درآوردی دقیقا؟ شما الان نگران فراموشی PS3 هستی جدا؟

ویتا هم که یه خورده به روز باشین بد نیستش. 2014 تازه معنی واقعی ویتا داره معلوم میشه و این حرفا که ویتا بازی نداره و . . . دیگه قدیمی شده یه خورده خواهشا تو نت بچرخید بعد بگین وقتی اخبار بازیاشو اینجا نمیزارن دلیل نمیشه که اصلا بازی نداره

فن بوی بازی هم من چیز بدی راجع به مایکرو گفتم؟ چیز دروغی راجع به سونی گفتم؟ یه مثل هست که میگه کافر فلان و اینا خیلی مثال قشنگیه :d

من ps3 دارم ولی xbox م بیشتر دوست دارم:d من میگم برای 2014 هیچ بازی به جز ژاپن اینا نداره که گفتم من متنفرم از اینجور بازی ها ولی با توجه به اوتار و امضات مثل اینکه تو علاقه داری:d ولی من اهل این بازی های بچه گونه نیستم ولی 360 بازی های توپی داره واسه 2014 سالی که مایکروسافت تمرکزش کامل رو xbox one نیست و 360 هم پشتیبانی میکنه ولی شما دارین زیر سوال میبرین این کارو انگار که نه انگار

عجب پس این اژدهای غران و اینا که میگفتن زودتر بادش خالی میشه :دی

دو هفته دیگه هنوز 2013 ـه من گفتم 2014
به غیر از GT6 بقیه بازیهای که تو صفحه قبل گفتم ماله 2014 هستن
خیالت راحت،اگه شک داری میتونی سرچ کنی
سرچ واسه شماست کنسول پیشه منه بازی رو دارم میگم !
من میگم همه چیز متا نیست نمیدونم Batman: Arkham Origins بازی کردی یا نه متاش 70 اینا شد ولی من خیلی خوشم اومد همچنین Mafia II و ....
خب اینارو رو با کدوم بازیه متا بالایه 90 مقایسه کردی؟

( البته قرار بود من بیشتر خوشم بیاد نه تو . نمیدونم چطور میخای ثابت کنی من کدوم بازی رو بیشتر دوس دارم)

راستی همین الانش Fable Anniversary رو Xbox 360 رزولوشن 1080P داره.انقدر رزولوشن به رخ نکشید.

Xbox Wire, Fable, Fable Anniversary, Xbox 360, Lionhead

در ضمن سال 2014 میبینیم کدوم کمپانی از کنسول نسل قبلش بهتر پشتیبانی میکنه.

Titanfall فقط یه کوچولو از حمایت مایکروسافت از X360 هست.;)بقیه بازی ها از دستم در رفته حسابشون.=((

موندم چه طور بعضی ها بعد از این همه افتضاح میخوان پولشون ر به وان بدن یعنی 2 ملیون پول ر حروم کنن

همونطور که برای PS4 پولشون رو حروم میکنند برای وان هم حروم میکنند.

آخرین ویرایش:
به غیر از GT6 بقیه بازیهای که تو صفحه قبل گفتم ماله 2014 هستن

واسه PS3 :
Persona - FFXIV - GT6 - SW4 - به احتمال قوی TLG - دی ال سی بهترین بازی نسل PS3 هم که امادس .
+ یه عالمه بازیه ژاپنی پسند . شما اینا رو هم نادیده بگیر
یدونه ماینکرافت بود که اونم داره واسه PS 3 -4 اماده میشه .

SW4 که نمیدونم چیه اصلا ولی احتمالا ژاپنی باشه
FFXIV ژاپنی
Persona ژاپنی
GT6 که هیچ 2013 میاد
به احتمال قوی TLG
بی خیال مو سرمون سفید شد اخر نفهمیدم سرنوشت این چی شد
دی ال سی بهترین بازی نسل PS3 هم که امادس
dlc بازی حساب نیست واسه بازی های انحصاری 360 هر روز خدا dlc میاد
یه عالمه بازیه ژاپنی پسند
هرچی معرفی کردی ژاپنی بود ولی من همونطور که گفتم ژاپنی پسند نیست سلیقم
یدونه ماینکرافت بود که اونم داره واسه PS 3 -4 اماده میشه
جالبه میای بازی هایی که فقط رو پلتفرم مایکروسافت میاد میگی انحصاری نیست مثل titanfall و چشمت رو میبندی از روش میگذری ولی بازی که ته دیگش مونده رو موبایل هم هست اینجا به عنوان یه بازی
برای سال 2014 معرفیش میکنی :-j

خب الان خودت حرف های منو تایید کردی دیگه بازی چشم گیری که ژاپنی نباشه برای 2014 نیست و سونی بازار غرب واسش روی ps3 مهم نیست و پشتیبانی نمیشه و تمرکز گذاشته رو ps4
به جز ژاپن خب حالا بازی ها رو خودت قیاس کن بگو اون دوستت که هی like میزنه زیر پستات و میگفت مایکروسافت بعد وان دیگه پشتیبانی نمیکنه درست میگه؟

مگه قراره تو دوس داشته باشی؟
خب پشتیبانی یعنی همه سلیقه ها پوشش بده دیگه

آخرین ویرایش:
موندم چه طور بعضی ها بعد از این همه افتضاح میخوان پولشون ر به وان بدن یعنی 2 ملیون پول ر حروم کنن

هرچی معرفی کردی ژاپنی بود ولی من همونطور که گفتم ژاپنی پسند نیست سلیقم
:-j
مگه قراره تو دوس داشته باشی؟ ما داریم در مورد PS3 حرف میزنیم نه علاقه تو

دو قرنه رو کنسولت انحصاری نیومده الان واسه کنسول رقیب علایق تعیین میکنی؟:dروحیه رو برم

راستی اون بازی متای بالایه 90 چی شد پس؟

قطعا اساسین رو از نزدیک رو یک pc قوی ندیدی تا چند ثانیه فریز کنی رو محیط که این گیم یا انیمشن ...

که اینطور الان منو کلا قانع کردی همین حرفارو 5.6 سال پیش از یکی مثله تو شنیدم ...از اون موقع یکم تغییر نکردید...
نیمتونن زوره ؟؟؟ چیه مگه موشکه یه کنسول 399 دلاری داش ...بی خود اسم نذار روش ...
تو خیلی ghost رو دسته کم گرفتی ها ...این تسلیشن رو فقط تو بازیی مثله کرایسیس میشه پیدا کرد که تو Ghost هم دیده میشه...قبول دارم از تکنیک ها به خوبی استفاده نکرده و به خوبی جا نداده تو بازی ولی از لحاظ فنی یه بازیه کاملا جدید ...
52842476343511021454.jpg

این یه چیزه وازست که نباید pc رو با کنسول کرد چون pc 600برابر قویتره ...تا العان هرچی بازی نکس جن اومده با تفاوت فاحش رو pc بهتر بود ...این دیگه واضست دوست عزیز چند ساله همین رونده ...

pc
نسخه ی pc سافت شادو داره این فقط بخشی از تفاوته
74590524953847206374.jpg

ps4
60510563287090521546.jpg

x1
79146878478408400134.jpg

عکس هاییه خیلی بیشتری هستند اینا فقط عکسن از نزدیک ببنی ترجیح میدی حرفی نزنی و فقط خیره بمونی...
کنسولی که نمیتونه دوتا انتی الیاز درست و حسابی بگیره مشکل از سازنده نیست اینو بدون داشم همه که مثله سونی بلندینگ و پلیر گول زن نیستن...دایس از لحاظ فنی همرو تو جیبش میکنه...

38915782544887265381.jpg

من خودم با اینکه با تمام کنسول ها بازی میکنم ولی هیچوقت کنسول رو با pc مقایسه نمیکنم اینا هم فقط برای یاد آوری به شماست زیاد گفتم...

یادت نرفته که PC 2007 داشت که هیچوقت رو هیچ کنسولی رو دستش نیومد...من هنوز کرایسیس 1 رو انجام میدم با رزلوشن 1600P میتونی جا فیلم تماشا کنیش...
49894401144134354498.jpg

55436861696696337550.jpg

WTF !!!!
43531070894399084040.jpg

کار به جایی کشیده میشه که pes هم میتونه رو دست بییاد البته اینم فقط رو pc
18808815821427001145.jpg
الان این همه اسکرین شات گذاشتی که چی؟ که pc زمین تا اسمون فرق میکنه؟ حالا خوبه همه الان وضع NEED FOR SPEED RIVALS رو روی PC میدونن!
شما که داری خودتو برای 4 تا دونه افکت بیشتر و نهایتا تکسچر های یه ذره بهتر میکشی برو با pc حال کن اصلا چه نیازی هست بیای اینجا الکی بحث کنی مطمئن باش اونی که میره سمت کنسول های نسل هشتم این چیز ها براش مهم نیست ضمن اینکه خودشو به خاطر 4 تا دونه افکت بیشتر و رزولوشن فلان و ... نمیکشه
وقتی هم که بازی های انحصاری شاهکاری مثل TLOU یا ... برای کنسول اومد اونوقت شما خودتو با این تکسچر های بهتر خفه کن!

آخرین ویرایش:
الان این همه اسکرین شات گذاشتی که چی؟ که pc زمین تا اسمون فرق میکنه؟ حالا خوبه همه الان وضع NEED FOR SPEED RIVALS رو روی PC میدونن!
شما که داری خودتو برای 4 تا دونه افکت بیشتر و نهایتا تکسچر های یه ذره بهتر میکشی برو با pc حال کن اصلا چه نیازی هست بیای اینجا الکی بحث کنی مطمئن باش اونی که میره سمت کنسول های نسل هشتم این چیز ها براش مهم نیست ضمن اینکه خودشو به خاطر 4 تا دونه افکت بیشتر و رزولوشن فلان و ... نمیکشه
وقتی هم که بازی های انحصاری شاهکاری مثل TLOU یا ... برای کنسول اومد اونوقت شما خودتو با این تکسچر های بهتر خفه کن!
لازم نبود دوباره اون همه عکسو نقل قول کنیا...باور کن...اسمشم مینوشتی میفهمید...
کاملا از جنگ بین فنای دو تا کنسول مشحصه که چنتا افکت بیشتر اصلا...یعنی اصلا مهم نیستا.. جدی میگم

خوبه کم کم دارید پیشرفت میکنید
جلوی فنهای X1 بخاطر دوتا دونه افکت از پهنا به دو قسمت مساوی تقسیم میشد
بعد جلو PC GAMER ها که میرسه میگید دوتا دونه افکت مگه مهمه :)) بازی انحصاری 8 سال یبارتو میکشی وسط

خواهشا سر گرافیک بازیها با PC GAMER ها بحث نکنید کلا برید با فنهای X1 کل کل کنید این سمت اوضاع وخیمه

وضع NEED FOR SPEED RIVALS رو روی PC میدونن!
کدوم وضع ؟؟؟ ما هم 30 فریم میزنیم شما هم رو کنسولت 30 فریم میزنی ..
اعتراضی هم بوده برای این بوده که چرا وقتی رو PC بمراتب بهتر میتونسته باشه EA اینکارو نکرده مگرنه نسخه PC هیچی کم نداره .

بازم تکرار میکنم کلا با PC GAMER ها سر کیفیت بصری بحث نکنید ما BF4 1080P زدیم نه 900P
میبینید که تو تاپیکهای مقایسه بین PS4/X1 هیچکدوممون اصلا شرکتم نمیکنیم چون ما بفکر ارتقا مانیتورمون به 4K هستیم 1080P دیگه قدیمی شده ;)
موفق باشی

آخرین ویرایش:
خوبه کم کم دارید پیشرفت میکنید
جلوی فنهای X1 بخاطر دوتا دونه افکت از پهنا به دو قسمت مساوی تقسیم میشد
بعد جلو PC GAMER ها که میرسه میگید دوتا دونه افکت مگه مهمه :)) بازی انحصاری 8 سال یبارتو میکشی وسط

خواهشا سر گرافیک بازیها با PC GAMER ها بحث نکنید کلا برید با فنهای X1 کل کل کنید این سمت اوضاع وخیمه

کدوم وضع ؟؟؟ ما هم 30 فریم میزنیم شما هم رو کنسولت 30 فریم میزنی ..
اعتراضی هم بوده برای این بوده که چرا وقتی رو PC بمراتب بهتر میتونسته باشه EA اینکارو نکرده مگرنه نسخه PC هیچی کم نداره .

بازم تکرار میکنم کلا با PC GAMER ها سر کیفیت بصری بحث نکنید ما BF4 1080P زدیم نه 900P
میبینید که تو تاپیکهای مقایسه بین PS4/X1 هیچکدوممون اصلا شرکتم نمیکنیم چون ما بفکر ارتقا مانیتورمون به 4K هستیم 1080P دیگه قدیمی شده ;)
موفق باشی

چون جلوی x1 اونها هم امکانات و انحصااری های بزرگ خودشون رو دارن ... ولی pc بازی های استراتژی و فقط ویژوال بهتر داره .... وقتی بازی مثل gta نیومده براتون ... که اصلا بخواد مقایسه بشه ... معلومه فن های سونی و مایکرو باید سر کیفیتش تو سر کول هم بزنن ...

تفاوتش اینه ... بازی

چون جلوی x1 اونها هم امکانات و انحصااری های بزرگ خودشون رو دارن ... ولی pc بازی های استراتژی و فقط ویژوال بهتر داره .... وقتی بازی مثل gta نیومده براتون ... که اصلا بخواد مقایسه بشه ... معلومه فن های سونی و مایکرو باید سر کیفیتش تو سر کول هم بزنن ...

تفاوتش اینه ... بازی

ما ها هر وقت صلاح بدونیم برای انحصاری ها با متاهای درخشانشون .. خیلی ساده هارد SSD سیستمو میفروشیم میریم یه کنسول میخریم دی: ( در حسرتشم هیچوقت نموندیم )
ولی خوب فعلا نیازی به این کار نیست .. اینقدر حرف از gta نزنید وقتی نسخه قبلیش رو سیستم ما با هزاران ماد شاهکار نصبه اونم 1080P .. اینم میاد نگران نباش
ولی pc بازی های استراتژی و فقط ویژوال بهتر داره
با مخ رفتیم تو سقف :d افرین

آخرین ویرایش:
ما ها هر وقت حالشو داشته باشیم برای انحصاری ها با متاهای درخشانشون .. خیلی ساده هارد SSD سیستمو میفروشیم میریم یه کنسول میخریم
ولی خوب فعلا نیازی به این کار نیست .. اینقدر حرف از gta نزنید وقتی نسخه قبلیش رو سیستم ما با هزاران ماد شاهکار نصبه اونم 1080P .. اینم میاد نگران نباش

با مخ رفتیم تو سقف :d افرین
The Last of Us متا=95
Uncharted 2 متا=96
----------------
Gears of War 3 متا=91
Halo 4 متا=87
------------------
Total War Rome II متا=76
Arma III متا=73
------------------
معلومه متای انحصاری های کدوم درخشانتره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or