Fergal Gara: طول عمر PS4 احتمالا کمتر از PS3 خواهد بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation4-FeaturedImage.jpg

یک روز پس از اینکه آقای Patrick Soderlund از شرکت EA اعلام کردند که نسل دو کنسول PS4 و Xbox One حدود 5 الی 6 سال به طول خواهد انجامید، سونی اعلام کرده است که احتمالا طول عمر کنسول جدید این شرکت یعنی Playstaion 4 کمتر از Playstaion 3 خواهد بود و مردم به مرور زمان هر چه زودتر می خواهند گدجت های جدید را امتحان کنند. رئیس بخش بازار یابی شرکت SCE آقای Fergal Gara طی مصاحبه خود با Techradar در رابطه با این موضوع گفته اند:
به نظر من چرخه جدیدی که پیش روی داریم مدت زمان کمتری را در بازارهایی نظیر انگلستان حضور خواهد داشت. این نمادی از گذر زمان و تغییراتی است که طی هفت سال به وجود آمده است اما به نظرم تمایلات برای انتخاب هر چه سریعتر تکنولوژی جدید تغییر کرده است.
چرخه دو کنسول PS3 و Xbox 360 حدود 7 تا 8 سال به طول انجامید. با این حساب طبق گفته های آقای Gara، احتمال صحت صحبت های آقای Patrick Soderlund نیز وجود دارد. شما چه فکر می کنید؟
PlayStation 4 هم اکنون در انگلستان نیز عرضه شده است.
Videogamer

2014
Titanfall
Fable anniversary
World of tank
Plant vs Zombie
و.... چند صد بازی ارکید و لایو

میشه بگی ps3 واسه 2014 چی داره؟:-/
هیچی نداره اصلا باور کن

اگه PS3 داشتی میفهمیدی که پرسیدن این سوال جز گناهان کبیره تشریف داره :d

برا منی که JRPG بازم و ژاپنی دوس میدارم هم 2013 و هم 2014 (مخصوصا 2014) جز بهترین سالای عمرمه چون کوهی از JRPG داره میاد

البته میدونم شما JRPG رو مسخره و ساخته دسته چشم بادومیا میدونین اما ممکنه منم از اون لیست کوچیکی که بالا نوشتی هم خوشم نیاد (غلط بکنم بگم از Fable خوشم نمیاد :d )

معماری کنسول ها همیشه خیلی متفاوت تر از اون چیزی هست که ما می بینیم و می دونیم. پیشرفته تر و برنامه ریزی شده هستن. کنسول ها به اندازه ی کافی قدرتمند هستن و بهتره قیمت هارو هم در نظر بگیرید. اما نکته ی مهمی که اینجا باعث کاهش عمر میشه پیشرفت سریع تکنولوژی هست .

به نظرم کنسول ها در نسل هفتم چون قویتر از pc ها بودن این همه سال عمر کردن اما الان این کنسول ها در حد یک pc متوسط یا نیمه حرفه ای هستند که سال دیگه تفاوت فاحش آن ها رو میشه
همین الان میشه تفاوت رو روی BF4 در PC و PS4 مشاهده کرد که چقدر pc سرتره

از روهوا حرف نزن دوست من
همین تو بازیهایی مثل اساسینس بیشتر از یک سر گردن تفاوت داره نسخه ی پی سی...
سخت افزار کنسول ضعیفه مشکل از سازنده هاست چیه این دیگه چه بهانه جدیدیه
وقتی طرف مییاد با مثلا تایتان کار میکنه میبینه که این دو کنسول هیچی نیستن ..تایتان که چه عرض کنم کارتایه خیلی ضعیف تر....تو در جریان نیستی دوست عزیز ...اینو باید قبول کنی اسنهمه سورس واسه اثبات...
بازها انحصاری هم تنها رو یک پلیتفرم و اگر قرار بر این بود روی چچند پلتفرم باشن بازم همین داشتان بود...همین العانم مثلا دو بازی op مثل اینفمس و واچ داگ رو ببین واچ داگ به راحتی چند سر وگردن قویتره از لحاظ گرافیک و فنی ....
دوست عزیز کسی رو هوا صحبت نمی کنه که شما خودتو خیلی ناراحت می کنی
شما ویدئو مقایسه ACIV BF توی تاپیکtrailer همین بازیسنتر خودمون ببینی متوجه می شی که داری زور الکی می زنید شما و دوستان پرو پاقرص pc بازاتون, چون واقعا تفاوتی ندارن
سخت افزاری(کنسول ها) که تازه وارد بازار شده چطور به این سرعت این قدر ضعیف و آشغال میشه که شما میگی این نشون میده مشکل کاملا از سازندهاست که هیچ وقت درست سرمایه گذاری نمی کنن که بتونن به بهترین کیفیت ممکن کنسول ها برسن نمونشم همین COD Ghost که با این وضعیت گرافیکش نمیتونن رزولوشن1080p روی X1 اجرا کنن
دست آخرم یه سخت افزار گرون قیمت(pc) معرفی می کنن که بتونه بازیشونو بکشه که همون سخت افزارم با توجه به همین روال به سال نکشیده کم میاره دوباره باید عوض بشه

آخرین ویرایش:
هیچی نداره اصلا باور کن

اگه PS3 داشتی میفهمیدی که پرسیدن این سوال جز گناهان کبیره تشریف داره :d

برا منی که JRPG بازم و ژاپنی دوس میدارم هم 2013 و هم 2014 (مخصوصا 2014) جز بهترین سالای عمرمه چون کوهی از JRPG داره میاد

البته میدونم شما JRPG رو مسخره و ساخته دسته چشم بادومیا میدونین اما ممکنه منم از اون لیست کوچیکی که بالا نوشتی هم خوشم نیاد (غلط بکنم بگم از Fable خوشم نمیاد :d )

منی که از JRPG متنفرم باید چی بازی کنم اگه ps3 داشتم ؟البته چندتا JRPG برای 360 هم عرضه میشه که مولتی پلتفرم هست فکر کنم و برای من این سبک هیچ اهمیتی نداره
من این لیست در جوابش دادم که گفت 360 دیگه پشتیبانی نمیشه از طرف مایکروسافت!اخه این همه بازی داره میاد در حالی که x1 اومده و برای x1 هم 2014 سال پر باری هستش بعد چشم بسته میاد یه حرفی میزنه و میره
ادم زورش میاد مگه سونی چه گلی به سر ps3 زده بعد از اومدن ps4 کاملا فراموش شد و الانم psvita حالش وخیمه و هیچ بازی نداره ،فن بوی بازی هم حدی داره

2014
Titanfall
Fable anniversary
World of tank
Plant vs Zombie
و.... چند صد بازی ارکید و لایو

میشه بگی ps3 واسه 2014 چی داره؟:-/
Titanfall رو دوتا پلتفرم دیگه هم هست
Fable anniversary بازی جدید نیست . در حالت خوشبینانه میشه بازسازی
World of tank --- الان PC
Plant vs Zombie هم انحصاری نیست اقا
------

حالا تو بگو
حالا که داری از انحصاری حرف میزنی , اخرین باری که بازیه انحصاری رو کنسولت دیدی به چند قرن پیش برمیگرده ؟ اخرین بازی که بازی انحصاری با متای 95-96 رو کنسولت دیدی کی بود ؟

واسه PS3 :
Persona - FFXIV - GT6 - SW4 - به احتمال قوی TLG - دی ال سی بهترین بازی نسل PS3 هم که امادس .
+ یه عالمه بازیه ژاپنی پسند . شما اینا رو هم نادیده بگیر
یدونه ماینکرافت بود که اونم داره واسه PS 3 -4 اماده میشه .

با این وضع دیگه خیلی روحیه میخاد بیای از پشتیبانی حرف بزنیا .

آخرین ویرایش:
درست میگه کنسول من فقط ۶ ساعت عمر کرد رکورد زد سونی در خرابی

منی که از JRPG متنفرم باید چی بازی کنم اگه ps3 داشتم ؟البته چندتا JRPG برای 360 هم عرضه میشه که مولتی پلتفرم هست فکر کنم و برای من این سبک هیچ اهمیتی نداره
من این لیست در جوابش دادم که گفت 360 دیگه پشتیبانی نمیشه از طرف مایکروسافت!اخه این همه بازی داره میاد در حالی که x1 اومده و برای x1 هم 2014 سال پر باری هستش بعد چشم بسته میاد یه حرفی میزنه و میره
ادم زورش میاد مگه سونی چه گلی به سر ps3 زده بعد از اومدن ps4 کاملا فراموش شد و الانم psvita حالش وخیمه و هیچ بازی نداره ،فن بوی بازی هم حدی داره

لطفا نظر خودتونو به نظر کل ملت تعمیم ندید
ممکنه برای یکی مثل من ارزش Persona 5 و The Last of Us: Left Behind از کل چیزایی که شما گفتی بیشتر باشه
مگه خود مایکرو توی همین 2013 قبل از عرضه x1 در مقایسه با PS3 چه گلی به سر 360 زده ؟؟
فکر نمیکنم بعد سه نسل پشتیبانی سونی از کنسولاش با انحصاریاش هنوز جای سوال داشته باشه

Titanfall رو دوتا پلتفرم دیگه هم هست
Fable anniversary بازی جدید نیست . شاید با ارفاق بشه بازسازی
World of tank --- الان PC
Plant vs Zombie هم انحصاری نیست اقا
------

حالا تو بگو
اخرین باری که بازیه انحصاری رو کنسولت دیدی به چند قرن پیش برمیگرده ؟ اخرین بازی که بازی انحصاری با متای 95-96 رو کنسولت دیدی کی بود ؟

تو که تمام بازی های بالا رو بردی زیر سوال که:-j
من اصلا با pc بازی نمی کنم خب واسه x360 میاد روی اون فعلا بازی میکنم تا x1 بگیرم همینطور بازی های دیگه مهم اینه که واسه ps3 نمیادش هیچکدوم و سال 2014 باید سماق بمکن درسته دیگه؟چون اونجاست که ساپورت سونی مشخص میشه چون بعد از عرضه ps4 حساب میشه
سال 2012 سونی 1 دونه انحصاری نداشت و طرفداراش مشغول سماق بودن :-*این حساب نبود؟
من متا و اینا واسم پشمه بازی خوب باشه خودم تشخیص میدم الان بیا چندتا متای 60/70 بازی معرفی کنم واست از متای 90 بیشتر حال کنی باشون

dlc اینا هم بذار در کوزه ابشو بخور هر روز یه dlc واسه بازی های 360 میاد:-j

لطفا نظر خودتونو به نظر کل ملت تعمیم ندید
ممکنه برای یکی مثل من ارزش Persona 5 و The Last of Us: Left Behind از کل چیزایی که شما گفتی بیشتر باشه
مگه خود مایکرو توی همین 2013 قبل از عرضه x1 در مقایسه با PS3 چه گلی به سر 360 زده ؟؟
فکر نمیکنم بعد سه نسل پشتیبانی سونی از کنسولاش با انحصاریاش هنوز جای سوال داشته باشه

خب هر کسی به یه چیزی علاقه منده یکی به بازی یکی dlc دل خودشو خوش میکنه
gears of war j و Brothers: A Tale of Two Sons وState of Decay... البته میدونم اینا رو بازی حساب نمیکنید
yahoo_78.gif

آخرین ویرایش:
پلی3 و 360 تا 1 یا 2 سالگ دیگه جا داشتن

ولی این شرکتها دنبال سود هی بیشتر بودن واسه همین این نسل رو دادن بیرون

دوست عزیز کسی رو هوا صحبت نمی کنه که شما خودتو خیلی ناراحت می کنی
شما ویدئو مقایسه ACIV BF توی تاپیکtrailer همین بازیسنتر خودمون ببینی متوجه می شی که داری زور الکی می زنید شما و دوستان پرو پاقرص pc بازاتون, چون واقعا تفاوتی ندارن
سخت افزاری(کنسول ها) که تازه وارد بازار شده چطور به این سرعت این قدر ضعیف و آشغال میشه که شما میگی این نشون میده مشکل کاملا از سازندهاست که هیچ وقت درست سرمایه گذاری نمی کنن که بتونن به بهترین کیفیت ممکن کنسول ها برسن نمونشم همین COD Ghost که با این وضعیت گرافیکش نمیتونن رزولوشن1080p روی X1 اجرا کنن
دست آخرم یه سخت افزار گرون قیمت(pc) معرفی می کنن که بتونه بازیشونو بکشه که همون سخت افزارم با توجه به همین روال به سال نکشیده کم میاره دوباره باید عوض بشه

قطعا اساسین رو از نزدیک رو یک pc قوی ندیدی تا چند ثانیه فریز کنی رو محیط که این گیم یا انیمشن ...

که اینطور الان منو کلا قانع کردی همین حرفارو 5.6 سال پیش از یکی مثله تو شنیدم ...از اون موقع یکم تغییر نکردید...
نیمتونن زوره ؟؟؟ چیه مگه موشکه یه کنسول 399 دلاری داش ...بی خود اسم نذار روش ...
تو خیلی ghost رو دسته کم گرفتی ها ...این تسلیشن رو فقط تو بازیی مثله کرایسیس میشه پیدا کرد که تو Ghost هم دیده میشه...قبول دارم از تکنیک ها به خوبی استفاده نکرده و به خوبی جا نداده تو بازی ولی از لحاظ فنی یه بازیه کاملا جدید ...
52842476343511021454.jpg

این یه چیزه وازست که نباید pc رو با کنسول کرد چون pc 600برابر قویتره ...تا العان هرچی بازی نکس جن اومده با تفاوت فاحش رو pc بهتر بود ...این دیگه واضست دوست عزیز چند ساله همین رونده ...

pc
نسخه ی pc سافت شادو داره این فقط بخشی از تفاوته
74590524953847206374.jpg

ps4
60510563287090521546.jpg

x1
79146878478408400134.jpg

عکس هاییه خیلی بیشتری هستند اینا فقط عکسن از نزدیک ببنی ترجیح میدی حرفی نزنی و فقط خیره بمونی...
کنسولی که نمیتونه دوتا انتی الیاز درست و حسابی بگیره مشکل از سازنده نیست اینو بدون داشم همه که مثله سونی بلندینگ و پلیر گول زن نیستن...دایس از لحاظ فنی همرو تو جیبش میکنه...

38915782544887265381.jpg

من خودم با اینکه با تمام کنسول ها بازی میکنم ولی هیچوقت کنسول رو با pc مقایسه نمیکنم اینا هم فقط برای یاد آوری به شماست زیاد گفتم...

یادت نرفته که PC 2007 داشت که هیچوقت رو هیچ کنسولی رو دستش نیومد...من هنوز کرایسیس 1 رو انجام میدم با رزلوشن 1600P میتونی جا فیلم تماشا کنیش...
49894401144134354498.jpg

55436861696696337550.jpg

WTF !!!!
43531070894399084040.jpg

کار به جایی کشیده میشه که pes هم میتونه رو دست بییاد البته اینم فقط رو pc
18808815821427001145.jpg

آخرین ویرایش:
xbox one تا 10 سال پشتیبانی میشه

با این سرعت پیشرفت تکنولوژی هیچ کنسولی نمیتونه تا 10 سال با فناوری روز دوام بیاره
به نظرم این نسل هم نهایتش تا 2019 و 2020 بیشتر نمیمونه
البته اگر منظورت از پشتیبانی عرضه عنوان های Cross-gen با نسل نهم برای سالهای اخرشون نباشه

تو که تمام بازی های بالا رو بردی زیر سوال که:-j
من اصلا با pc بازی نمی کنم خب واسه x360 میاد روی اون فعلا بازی میکنم تا x1 بگیرم همینطور بازی های دیگه مهم اینه که واسه ps3 نمیادش هیچکدوم و سال 2014 باید سماق بمکن درسته دیگه؟چون اونجاست که ساپورت سونی مشخص میشه چون بعد از عرضه ps4 حساب میشه
سال 2012 سونی 1 دونه انحصاری نداشت و طرفداراش مشغول سماق بودن :-*این حساب نبود؟
من متا و اینا واسم پشمه بازی خوب باشه خودم تشخیص میدم الان بیا چندتا متای 60/70 بازی معرفی کنم واست از متای 90 بیشتر حال کنی باشون

dlc اینا هم بذار در کوزه ابشو بخور هر روز یه dlc واسه بازی های 360 میاد:-j

خب هر کسی به یه چیزی علاقه منده یکی به بازی یکی dlc دل خودشو خوش میکنه
gears of war j و Brothers: A Tale of Two Sons و... البته میدونم اینا رو بازی حساب نمیکنید:-j
نخیر هیچکدوم از اون بازیا زیر سوال نرفتن . شما خودت داری با حرفایه بی اساس خودتو زیره سوال میبری !

سال 2014 باید سماق بمکن درسته دیگه؟
متاسفم ولی این حرفت هم اشتباهه. GT 6 دو هفته دیگه میاد .

سال 2012 سونی 1 دونه انحصاری نداشت و طرفداراش مشغول سماق بودن
:-*
این حساب نبود؟
یکم بیشتر تحقیق کن لازم نیست حول حولکی بنویسی!

اره معرفی بکن ؟ یه بازی متای 60 بگو که از 90 واسه من!!! واسه من (؟!) بهتر بود

متا فقط برای تو بی ارزش نیست . بحث انحصاری که میاد وسط همینجوری واسه خیلیا بی ارزش میشه .
ساپورت PS3 اونقدری هست که نباید از شما انتظار داشته باشم همه بازیاشو در حافظه داشته باشید .

سلیقتون اینجوریه فک نکن همه مثل شمان یا باید مثل شما باشن

شما هم تاحالا PS3 نداشتی وگرنه میدونستی جریان چیه (چون درباره عکس دسته PS3 زیر عکس شخصیت شک دارم)

اتفاقا بازیای معرکه ای داره براش میاد این فراموشی رو از کجا درآوردی دقیقا؟ شما الان نگران فراموشی PS3 هستی جدا؟

ویتا هم که یه خورده به روز باشین بد نیستش. 2014 تازه معنی واقعی ویتا داره معلوم میشه و این حرفا که ویتا بازی نداره و . . . دیگه قدیمی شده یه خورده خواهشا تو نت بچرخید بعد بگین وقتی اخبار بازیاشو اینجا نمیزارن دلیل نمیشه که اصلا بازی نداره

فن بوی بازی هم من چیز بدی راجع به مایکرو گفتم؟ چیز دروغی راجع به سونی گفتم؟ یه مثل هست که میگه کافر فلان و اینا خیلی مثال قشنگیه :d

هنوز بسم الله تازه نسل جدید همین دیروز شروع شده :| اینا اومدن قبر کنسول رو کندن دادن سنگ قبرشم بزنن :| :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or