Fergal Gara: طول عمر PS4 احتمالا کمتر از PS3 خواهد بود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation4-FeaturedImage.jpg

یک روز پس از اینکه آقای Patrick Soderlund از شرکت EA اعلام کردند که نسل دو کنسول PS4 و Xbox One حدود 5 الی 6 سال به طول خواهد انجامید، سونی اعلام کرده است که احتمالا طول عمر کنسول جدید این شرکت یعنی Playstaion 4 کمتر از Playstaion 3 خواهد بود و مردم به مرور زمان هر چه زودتر می خواهند گدجت های جدید را امتحان کنند. رئیس بخش بازار یابی شرکت SCE آقای Fergal Gara طی مصاحبه خود با Techradar در رابطه با این موضوع گفته اند:
به نظر من چرخه جدیدی که پیش روی داریم مدت زمان کمتری را در بازارهایی نظیر انگلستان حضور خواهد داشت. این نمادی از گذر زمان و تغییراتی است که طی هفت سال به وجود آمده است اما به نظرم تمایلات برای انتخاب هر چه سریعتر تکنولوژی جدید تغییر کرده است.
چرخه دو کنسول PS3 و Xbox 360 حدود 7 تا 8 سال به طول انجامید. با این حساب طبق گفته های آقای Gara، احتمال صحت صحبت های آقای Patrick Soderlund نیز وجود دارد. شما چه فکر می کنید؟
PlayStation 4 هم اکنون در انگلستان نیز عرضه شده است.
Videogamer

کنسولهای نسل جدید به اندازه کافی قدرت مند نیستن فک نکنم مثه نسل قبل حتی عمر کنن بیشتر بماند

به دلیل پیشرفت سریعِ گرافیکی (تکنیکال) بعید میدونم کنسول های نسل هشتم بیش از 5-4 سال دوام بیارن اگرچه بنظرم نسل هفتم باید حداقل 2 سال پیش کنار می رفت.

آخرین ویرایش:
سخت افزاراشون كه نسبت به نسل قبل خيلى قويتر شده اما بايد ديد توقع مردم چقدره

[h=2]Fergal Gara: طول عمر PS4 احتمالا کمتر از PS3 خواهد بود .[/h]
ممنون از خبر دادش آرش !‌
بنظر من اشتباه میکنه کنسول رو نمیشه با پی سی و تلوزیون و موبایل و تبلت مقایسه کرد که هی ورژن جدید و بهتر میاد باید عوض شن و بروز کنیمشون !
کنسول اصلا قضیه اش این بود که یک دستگاه نسبتا با طول عمر زیاد برای تنها بازی کردن باشه !
که فعلا هم هست و بنظر من عمرش رو تا 7 سال خواهد کرد ! ;;)

بدون شرح مربوط به قسمتی که نارنجی کردم :d :

Gara = Gaara

CPU این دو کنسول خیلی بحث برانگیزه.تو موارد دیگه OK هستند.

همین الان هم که تصاویر رو مقایسه میکنیم میبینیم بازی های مولتی تو pc انصافا یه سر و گردن از هر دو کنسول نسل 8 بالا ترن.....مسلما نسل فعلی همون 5 - 6 سال بیشتر عمر نمیکنه ....

همین الان هم که تصاویر رو مقایسه میکنیم میبینیم بازی های مولتی تو pc انصافا یه سر و گردن از هر دو کنسول نسل 8 بالا ترن.....مسلما نسل فعلی همون 5 - 6 سال بیشتر عمر نمیکنه ....

من اکثر مقایسه ها رو دیدم یک سر و گردن بالاتر نبود
والا این قصه که pc خیلی بهتره توی ده نسل آینده کنسول ها حل نمی شه چه برسه به الان
مسکل اصلی سازندگان بازی های مولتی هست وگرنه توی بازی های انحصاری قضیه کاملا برعکسه

من اکثر مقایسه ها رو دیدم یک سر و گردن بالاتر نبود
والا این قصه که pc خیلی بهتره توی ده نسل آینده کنسول ها حل نمی شه چه برسه به الان
مسکل اصلی سازندگان بازی های مولتی هست وگرنه توی بازی های انحصاری قضیه کاملا برعکسه
از روهوا حرف نزن دوست من
همین تو بازیهایی مثل اساسینس بیشتر از یک سر گردن تفاوت داره نسخه ی پی سی...
سخت افزار کنسول ضعیفه مشکل از سازنده هاست چیه این دیگه چه بهانه جدیدیه
وقتی طرف مییاد با مثلا تایتان کار میکنه میبینه که این دو کنسول هیچی نیستن ..تایتان که چه عرض کنم کارتایه خیلی ضعیف تر....تو در جریان نیستی دوست عزیز ...اینو باید قبول کنی اسنهمه سورس واسه اثبات...
بازها انحصاری هم تنها رو یک پلیتفرم و اگر قرار بر این بود روی چچند پلتفرم باشن بازم همین داشتان بود...همین العانم مثلا دو بازی op مثل اینفمس و واچ داگ رو ببین واچ داگ به راحتی چند سر وگردن قویتره از لحاظ گرافیک و فنی ....

آخرین ویرایش:
به نظره من که این نسل زودتر از نسل قبل تموم میشه چون سرعت پیشرفت تکلونوژی بیشتر شده. :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or