FEAR 2 : Project Origin

خب این همون fatel هست دیگه !
خو يادم رفته بود خو :دی
--------------------------------------------------------
عزيز شما نميتونی يکم در مورد داستان کلی بازی ، و شخصيت آلما ، و اینکه از کجا آمده و .... توضيح بدی؟
من دارم ديووونه ميشم!

من نمیدونم چرا بعضی دارن اینطوری از بازی تعریف میکنن ؟!
والا من که خیلی هم دارم از بازیش لذت میبرم و بسیار درگیر کننده و جذابه . گرافیک بازی خوب و کافی هست و بعضی افکتهای بازی هم عالی کار شده ولی در کل گرافیک بازی چیزه شاخی نیست هرچند که تو بعضی از چیزها شاخه !
فیزیک بازی مخصوصا تو جایی که سوار بر ربات بودم واقعا عالی بود و قدرت تخریبی بسیار خوب بود و در بقیه جاها خوب هست . انفجارها واقعا تو fear 2 لذت بخشه مخصوصا انجار کبسولهای گاز .
من فکر کنم تنها دلیلی که باعث میشه fea2 در حد نامش و شماره دومش نباشه , استفاده از موتور بازی قدیمی هست که برای این نسل زیاد جالب نیست . هوش مصنوعیه بازی خوبه و همون در حد شماره 1 هست ولی تفاوتی که داره در شماره ی 2 دشمنها سریعتر ممیرند و در مقابل گلوله هاای شما مقاومت کمتری دارند که البته به علت تعداد بیشتر دشمنها در شماره 2 این عامل منطقی به نظر میاد .
ولی در کل اگه قرار باشه شماره 1 را با شماره 2 مقایسه کنیم به نظر من شماره ی 2 بهتره ولی اگه در نسل خودشون مقایسه کنیم شماره 1 بهتره .

من امتیازی که به شخصه میتونم بدم به بازی ما 8.5 الی 9 هست .
البته سایتهایی بودند از جمله 1up و VideoGamer که به بازی امتیاز 9 دادند که میتونید در زیر ببنید :
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/projectorigin

من نمیدونم چرا بعضی دارن اینطوری از بازی تعریف میکنن ؟!
موافقم ، اولش یه مقدار تکراری و لوس شده به نظر میاد ولی وقتی جلو میریم و وارد جو ترسناک بازی میشیم
خیلی حال میده ، مخصوصا اون قسمت ارواح
بعضی از مواقع که صحنه رو اهسته میکنم احساس میکنم دارم KILLZONE2 بازی میکنم :cheesygri
عزيز شما نميتونی يکم در مورد داستان کلی بازی ، و شخصيت آلما ، و اینکه از کجا آمده و .... توضيح بدی؟
من دارم ديووونه ميشم!
دیوونه نشو الان میگم :biggrin1:
البته قبلش بگم شاید بعضی جاهاش رو اشتباه بگم
ببین این دختره الما وقتی به یه سنی رسید ( درختر کوچولوی لباس قرمز ) فهمیدن قدرتهای مافوق طبیعی داره
و خطرناکه برای همین جسمش رو حبس کردن ولی روحش ازاد شد
در اخر قسمت اول جسمش هم ازاد شد ( توی بسته الحاقی جسم و روحش به هم میرسن که شرکت سازنده
FEAR2 اعلام کرد اینو ما در نظر نمیگیریم ، یعنی رسما سر کار بودید ! )
اینا با حبس کردن الما ( توسط پدرش ) تصمیم گرفتن ازش استفاده ( سو استفاده ) کنن
یعنی سربازهای ژنتیکی تولید کنن ( همون دشمنای تو بازی ) حالا چجوریش رو یادم نیست
تو قسمت اول الما بدن FATEL رو تسخیر میکنه FATEL هم کنترل سرباز ها رو به دست میگیره
به طوری که اگر یادت باشه با کشتن فتل سربازها هم از کار می افتادن
حالا تو این قسمت نمیدونم سربازها رو چه حسابی به ما حمله میکنن !
هر دو شخصیت اصلی هم چون انسان معمولی نیستن الما نمیتونه با نیروی ذهنی خودش اونا رو نابود کنه
و در مقابل ما هم معلوم نیست چطوری باید بکشیمش /:)
تو اخر قسمت اول بمب اتم زدن ولی فایید نداشت :-"
تو اخر این قسمت هم دستگاه رو به کار انداختن ولی ظاهرا بازم فایید نداشت :blink:

lol
پس با این حساب معلوم نيست این بازی چند گانه ميشه!!
الان هم این نکته مهم برای من روشن شد که این دختر بچه اینهمه بچه از کجا پس ميندازه :دی
خوب اگر ما هم پسرش هستيم ، مثلا تو قسمت 1 که رفتيم فتل رو کشتيم ، چرا بعدش نيامد مثل فتل مارو تسخير کنه؟ اگر ما انسان طبيعی نيستيم چرا هيچ قدرت جادويی تو بازی نداريم؟ هدف آلما قربانی کردن کسايی هست که این بلا رو به سرش آوردن؟ پس چرا مارو اذيت ميکنه؟ مگه ما جگر گوشش نيستيم؟ مگه ما پاره ی تنش نيستيم؟ :دی
پس الان اینی که هی جلومون ظاهر ميشه روحه؟! چند وقت پيشا تو تلويزيون يک فيلم ترسناکی گزاشت به نام حلقه! . داستان يک فيلم ويديويی بود که هرکی نگاهش ميکرد ، يک بلايی سرش ميامد ، يادمه اون روحی که این بلاهارو سره اینا در مياورد دقيقا شبيه آلما بود ، يا آلما شبيه اون بود ، به طوريکه وقتی اولين بار عکس فير رو ديدم ، فکر کردم بازی از رو اون فيلم هست. شايدم واقعا هست!!
من اون زمان نسخه بازيم ازين اصلا بود که توسط شرکت DVD4M کپی شده بود ، توش يک عالمه دمو و فيلم ساخت بازی و ... داشت . يک دمو داشت که يک روانپزشک رفته بود با آلما تو يک اتاق صحبت کنه ، آلما يک کاری کرد که يارو 100 بار آرزوی مرگ کرد ، فکر کنم آخرش هم خودش رو کشت ، يادم نيست . ولی تو دوربينی که گزاشته بودن تو اتاقه که کنترل کنن وضعيت رو همه چی عادی نشون داده ميشد!!! خيلی جالب بود ( يک روزی دی وی ديمو دادم به يکی از این دوستان عزيزم!! زد شکستش ، مرتيکه فلان فلان شده! :evil: )

شما چقدر زود تموم میکنید دمتون گرم بابا ;)من که 4 روز گرفتم الن مرحله 5 هستم ....خوب من کم بازی میکونم چون ترسناک هست
منم دقيقا مثل تو هستم ، ترسم يک حدی داره ، به اون حدش که برسه از مغزم دود بلند ميشه ميام بيرون ، ديگه قلبم نميکشه :دی
-----------------------------------
راستی فکر کنم اسم شخصيت این بازی سرجنت بکت ( sgt Becket ) هست ، يکجا تو اینتروال 4 اون يارو که راهنماييمون ميکنه اینجوری صداش ميکنه و ميگه شما الان نزديک آلما هستيد و ...

منم دقيقا مثل تو هستم ، ترسم يک حدی داره ، به اون حدش که برسه از مغزم دود بلند ميشه ميام بيرون ، ديگه قلبم نميکشه :دی
-----------------------------------
راستی فکر کنم اسم شخصيت این بازی سرجنت بکت ( sgt Becket ) هست ، يکجا تو اینتروال 4 اون يارو که راهنماييمون ميکنه اینجوری صداش ميکنه و ميگه شما الان نزديک آلما هستيد و ...
مازیار این بازی واقعل این قدر ترسناک هست که دود از کله آدم بلند میکنه:biggrin1: بیخیال فکر نکنم این قدرها هم ترسناک باشه. هست؟ تو DEAD SPACE رو بازی کردی نه؟:biggrin1:

تو DEAD SPACE رو بازی کردی نه؟
من عکس های Dead Space رو که ديدم 2-3 تا سکته ناقص زدم!! ، اگر خودشو بازی کنم به منو بازی نرسيده کامل ميزنم ميوفتم رو دست ها .! اون موقع کی جواب بچه های IR.Livejoke رو بده؟ ها ؟!! :دی

من عکس های Dead Space رو که ديدم 2-3 تا سکته ناقص زدم!! ، اگر خودشو بازی کنم به منو بازی نرسيده کامل ميزنم ميوفتم رو دست ها .! اون موقع کی جواب بچه های IR.Livejoke رو بده؟ ها ؟!! :دی
راست میگی مازیار جان پس تو نم نم این بازی رو بکن که بی IR.Livejoke نشیم که اون موقعه کی ما رو قبل از بازی هامون سر حال میاره مخصوصا بعد از بازی های ترسناک:biggrin1: پس بهت توصیه می کنم همیشه در این بازی ها مسلح:coolgun: و مخفی:hide: باشی راستی Silent hill:Homecoming رو همبرو بازی کن.:biggrin1:

راستی فکر کنم اسم شخصيت این بازی سرجنت بکت ( sgt Becket ) هست ،
مازيار من تو پست شماره 25 بادمجون واکس میزدم !
یکی بگه تو FEAR1 اسم طرف چی بود ؟ ( اسم نداره یا من یادم نمیاد ! )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or