McAfeex
کاربر سایت
خوب بالاخره این بازی دوست داشتنی هم دستم رسيد و اینتروال 1 رو تمام کردم. به نظرم دوستان واقعا کم لطفی ميکنن ، بازی واقعا فوق العاده شده ، البته برای من که يکی از طرفدار های 2 آتيشش هستم. ! جلوه های گرافيکی خيلی جالب شدن ، هاد بازی کلا تغيير کرده و قشنگتر شده ، جلوه خون خيلی جالب شده ، جلوه های ترسناک بازی هم جالب کار شدن ، ببينيد ، موقعی که نسخه 1 بازی آمد ، چون کلا تو این سبک تحول ایجاد کرد، و اون زمان هم برای خودش تک بود ، خيلی مورد استقبال واقع شد و توقع ازش بالا رفت ، اما الان اگر به این هم دقت کنيد ، ميبينيد تا جايی که تونستن به عناصر بازی قبلی وفادار موندن ، + گرافيک بازی هم پيشرفت خوبی داشته . به همه توصيه ميکنم این بازيرو.
خوب دوستان متخصص ، يکم در مورد داستان این شماره توضيح بديد ، من اولش کمی گيج شدم ، يک بمب اتم منفجر شد آخر اینتروال 1 ، همونطور که يادتون هست ، آخر نسخه 1 بچه ها با انفجار يک بمب اتم داخل شهر قصد از بين بردن آلما رو داشتن که آخرش هم نشد!
ميخوام دوستان کمی توضيح بدن در این موارد.
خوب دوستان متخصص ، يکم در مورد داستان این شماره توضيح بديد ، من اولش کمی گيج شدم ، يک بمب اتم منفجر شد آخر اینتروال 1 ، همونطور که يادتون هست ، آخر نسخه 1 بچه ها با انفجار يک بمب اتم داخل شهر قصد از بين بردن آلما رو داشتن که آخرش هم نشد!
ميخوام دوستان کمی توضيح بدن در این موارد.

من از این صحنه ها خیلی خوشم میاد