FEAR 2 : Project Origin

خوب بالاخره این بازی دوست داشتنی هم دستم رسيد و اینتروال 1 رو تمام کردم. به نظرم دوستان واقعا کم لطفی ميکنن ، بازی واقعا فوق العاده شده ، البته برای من که يکی از طرفدار های 2 آتيشش هستم. ! جلوه های گرافيکی خيلی جالب شدن ، هاد بازی کلا تغيير کرده و قشنگتر شده ، جلوه خون خيلی جالب شده ، جلوه های ترسناک بازی هم جالب کار شدن ، ببينيد ، موقعی که نسخه 1 بازی آمد ، چون کلا تو این سبک تحول ایجاد کرد، و اون زمان هم برای خودش تک بود ، خيلی مورد استقبال واقع شد و توقع ازش بالا رفت ، اما الان اگر به این هم دقت کنيد ، ميبينيد تا جايی که تونستن به عناصر بازی قبلی وفادار موندن ، + گرافيک بازی هم پيشرفت خوبی داشته . به همه توصيه ميکنم این بازيرو.
خوب دوستان متخصص ، يکم در مورد داستان این شماره توضيح بديد ، من اولش کمی گيج شدم ، يک بمب اتم منفجر شد آخر اینتروال 1 ، همونطور که يادتون هست ، آخر نسخه 1 بچه ها با انفجار يک بمب اتم داخل شهر قصد از بين بردن آلما رو داشتن که آخرش هم نشد!
ميخوام دوستان کمی توضيح بدن در این موارد.

منم این بازی رو گرفتم من که از ش خوشم اومد بعد این بازی ترسناکیش خیلی زیاد هست یه جا اصلا بدون مقدمه برگشتم دیدم الما پشت سرم وایساده :evil: من از این صحنه ها خیلی خوشم میاد

منم بازی رو تموم کردم ( دو روز پیش )
در مورد داستان یه چیزایی فهمیدم :
اخر بازی اون دستگاهی که توش میشینیم یه انرژی وارد مغر ما میکنه که باعث میشه حملات الما روی ما بی اثر بشه ، که در اخرین لحظه الما میاد و وقتی داره جلومون رو میگیره ما توی توهم دوباره دستگاه رو فعال میکنیم (به این میگن توهم فانتزی) ولی بعد در حالی که به صندلی بسته شدیم متوجه میشیم الما حاملست (حالا دست چپ ما چطوری ازاد شد من نفهمیدم)

خوب چندتا سوال پیش میاد :این بچه کاراکتر منفی میشه یا مثبت ( چون کاراکتر بازی اول هم بچه الما بود ! )
ایا FATEL قراره دوباره به دنیا بیاد ؟
چرا این دستگاه هیچ غلطی نکرد ؟!در حالی که باید با فعال شدنش موفق به نابودی الما میشدیم
ایا STOKES مرده ؟ در اخر یه تیر میخوره ولی ممکنه نمرده باشه و فقط از شدت درد بیهوش شده باشه !
در بازی بعدی کارکتر FEAR1 , FEAR2 همدیگه رو ملاقات میکنن ؟
دوستان یک سوال داشتم. درجه سختی توی این بازی روی اچیومنت دهی تاثیر داره؟ من بازی را دارم روی hard می رم...
به نکته خوبی اشاره کردی
بازی انقدر اسونه که اگر روی hard قرار ندید اصلا حال نمیده ، همینش هم خیلی اسونه

آخرین ویرایش:
دوستان یک سوال داشتم. درجه سختی توی این بازی روی اچیومنت دهی تاثیر داره؟ من بازی را دارم روی hard می رم...
فقط یه اچیومنت داره اونم برای پایان رسوندن هارد هست.و اونقدر اچیومت های سختی نداره که تاثیر خاصی روش بزاره

در مورد داستان یه چیزایی فهمیدم :
دوست من ، شما ميتونی در مورد ارتباط داستان 1 با 2 توضيح بدی؟
من خيلی دوست دارم بدونم اصلا تو 2 چه اتفاق هايی داره دنبال ميشه و اصلا ما کی هستيم و از جون آلما چی ميخوايم؟ ( يا آلما از جونه ما چی ميخواد؟ :دی )
در هر صورت هرکی ميتونه يکم توضيح بده در مورد پايه داستان 2 و ارتباطش با 1. ممنون

خب ارتباطش با شماره قبلی فقط مربوط میشه به الما
روند بازی ربطی به fear1 نداره ، یه جا خوندم شخصت این بازی پسر کوچیک الما هست
یعنی الما سه تا پسر داره fatel و backer و شخصیت fear1 که اسمش یادم نیست
هدف این گروه هم نابود کردن الما هست ، همین
در کل نسبت به FEAR1 داستان خاصی نداره
فقط پایان بازی یه سری سوالات به وجود میاره که باید تا شماره بعدی منتظر موند

یعنی الما سه تا پسر داره fatel و backer و شخصیت fear1 که اسمش یادم نیست
تو قسمت اول ، اون يارو بود که اولش تو يه زندان بود ، بعد داد کشيد و دشمن اصليمون شد ، اون يکی از پسر های آلما هست درسته؟ شخصيت نسخه 1 هم پسر آلما هست ، این شد دوتا .
شخصيت این نسخه هم پسر آلما هست که ميشه 3 تا درسته؟
الان شخصيت این نسخه کدوم يکيشونه؟
من نميدونم چرا از اولی که بازيرو شروع کردم هيچ نفهميدم ، نتونستم ديالوگ هارو خوب بخونم ، رفته بودم تو جو بازی!
------------------------------------------------------
دوستان يک سوال فنی :
نسخه 1 این بازی فقط رو پی سی هست درسته ؟ اون موقع که بازی آمد اصلا کنسول 360 وجود نداشت ، اما ميخواستم بدونم این بازی پورت شده روی 360 هم نداره؟
خيلی دلم تنگ شده براش ميخوام يکبار ديگه بازی کنم.

آخرین ویرایش:
اون موقع که بازی آمد اصلا کنسول 360 وجود نداشت ، اما ميخواستم بدونم این بازی پورت شده روی 360 هم نداره؟
در ابتدا بله فقط نسخه Pc بازی اومد ولی بعد از اون برای 360 هم اومد. بچه های سایت خودمون هم دارن.

دوستان يک سوال فنی :
نسخه 1 این بازی فقط رو پی سی هست درسته ؟ اون موقع که بازی آمد اصلا کنسول 360 وجود نداشت ، اما ميخواستم بدونم این بازی پورت شده روی 360 هم نداره؟
داره ! اتفاقآ نمره های خوبی هم از سایتها گرفته بود ولی من اصلآ به اندازه نسخه PC باهاش حال نکردم. به نظرم یه جوری بود !
یه نسخه دیگه هم برای 360 هست به نام F.E.A.R Files که بازی نکردم ولی فکر کنم دو تا Expansion توش داره به نامهای Extraction Point و Perseus Mandate .

داره ! اتفاقآ نمره های خوبی هم از سایتها گرفته بود ولی من اصلآ به اندازه نسخه PC باهاش حال نکردم. به نظرم یه جوری بود !
یه نسخه دیگه هم برای 360 هست به نام F.E.A.R Files که بازی نکردم ولی فکر کنم دو تا Expansion توش داره به نامهای Extraction Point و Perseus Mandate .
جونه من ؟! ايول ، پسر خيلی باحاله .
دوستانی که تجربش کردن ميشه بگن با نسخه پی سی فرقی داشت يا نه؟ بهتريش مهم نيست فقط بدتر نشده باشه .
اون دوتا بسته الحاقی هم که آمد انقدر همه ازش بد تعريف ميکنن که بهتره آدم پولشو حروم نکنه ، همين نسخه 2 از اونا بهتره.!

تو قسمت اول ، اون يارو بود که اولش تو يه زندان بود ، بعد داد کشيد و دشمن اصليمون شد ، اون يکی از پسر های آلما هست درسته؟
خب این همون fatel هست دیگه !
شخصيت این نسخه هم پسر آلما هست که ميشه 3 تا درسته؟
الان شخصيت این نسخه کدوم يکيشونه؟
این سوال رو که خوندم سر درد گرفتم ، مثل یه چرخه بینهایت میمونه
خودت جواب میدی بعد جملت رو سوالی میکنی
این شخصیت جدیده تو شماره یک نبود ( به دلیل خریداری نشدن امتیاز شخصیت شماره اول توسط سازنده )

فقط من نمیفهمم الما که شوهر نداره این همه بچه رو چطوری پس میندازه :biggrin1:

اون دوتا بسته الحاقی هم که آمد انقدر همه ازش بد تعريف ميکنن که بهتره آدم پولشو حروم نکنه ، همين نسخه 2 از اونا بهتره.!
اگر اسلحه رو سرت گذاشتن گفتن بازی کن قبول نکن ...
هم گرافیکش ( نورپردازی ) مشکل داره هم گند زدن به داستان .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or