Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام دوستان
من همه کیفهای بازی مثل کیف مهممات و سرنگهارو کامل کردم تقریبا از مرحله 5تا مونده به آخر مقدار سرنگ مصرفیم کم شده و به عدد1 رسیده هرکاری میکنم نمیتونه بیشتراز یکی برداره .....لطفا راهنمایی کنید

سلام دوستان
من همه کیفهای بازی مثل کیف مهممات و سرنگهارو کامل کردم تقریبا از مرحله 5تا مونده به آخر مقدار سرنگ مصرفیم کم شده و به عدد1 رسیده هرکاری میکنم نمیتونه بیشتراز یکی برداره .....لطفا راهنمایی کنید
شما باید توجه داشته باشی که سرنگ های هجومی و ماجراجویی که توی کیفت هست و ازش استفاده نمیکنی رو استفاده کنی تا جا برای بقیه اون هایی که میخوای استفاده کنی باز بشه حتما همینه سرنگ های بی مصرف!!

Re: Farcry 3 | Xbox 360

اقا من نظرم صد پله راجبه بازی عوض شده!
عجب بازیه خوفیه ! اینکه اتیش زبونه میکشه به بقیه جاها اصلا وای....:دی
گرافیکشم خیلی خوبه فقط کیفم کوچیکه:دی الان تازه تونستم جا برای اسلحه دومم بسازم.چجوری کیف بزرگ باید ساخت?(چه پوستی میخواد)

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دوستان من خیلی از بازی رو بردم جلو یعنی الان در حال تکیمل ماموریت های مخفی و فرعی هستم! ولی هنوز نمیدونم پولم چطور باید بیشتر از 1000/1000 شه! مثلا پول یه اسلحه ی دست کاری شده 34000 هست! که من فقط 1000 دارم! چی کار کنم!
سوال دوم از اول بازی تا حالا یه اسلحه بیشتر ندارم چرا نمیشه بیشتر از یه اسلحه انتخاب کرد و استفاده کرد ؟ باید چی کار کنم!

دوستان من خیلی از بازی رو بردم جلو یعنی الان در حال تکیمل ماموریت های مخفی و فرعی هستم! ولی هنوز نمیدونم پولم چطور باید بیشتر از 1000/1000 شه! مثلا پول یه اسلحه ی دست کاری شده 34000 هست! که من فقط 1000 دارم! چی کار کنم!
سوال دوم از اول بازی تا حالا یه اسلحه بیشتر ندارم چرا نمیشه بیشتر از یه اسلحه انتخاب کرد و استفاده کرد ؟ باید چی کار کنم!
l-)
http://forum.bazicenter.com/thread43334/page52/#post2429084

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بازی به شما اجازه می ده تا ابزارها و Accessoryهاتو ارتقا بدی... این شامل کیف پول، همیان، کوله، کیف پول و کمربند مهمات هم میشه... برای ارتقا اینا باید شکار کنی...
می تونی بری در منو Crafting... ببینی کدوم وسیله برای ارتقا به پوست کدوم حیوون و از هر کدوم چن تا احتیاج داره...
...
توضیحات دوستامون توی پیج های قبلی کامل تره...

آقا من می خوام co op بازی را بصورت split screen برم می خواستم بپرسم داستان بخش co op به داستان اصلی مربوط هست یا نه !؟ و سوال دیگه اینکه من بخش داستانی را روی PC رفتم با این حال چیزی را از بخش co op از میدم یا نه !؟

آقا من می خوام co op بازی را بصورت split screen برم می خواستم بپرسم داستان بخش co op به داستان اصلی مربوط هست یا نه !؟ و سوال دیگه اینکه من بخش داستانی را روی PC رفتم با این حال چیزی را از بخش co op از میدم یا نه !؟

1- خیر مربوط نیست.

2- اگه بخش داستانی رو هم تموم نکرده باشید باز میتونید مولتی رو بازی کنید.

اره ميشه ولي 3 نفرو نميدونم
انلاين هم تا لول 15 مجانيه

شاید یکم احمقانه باشه...ولی کو اپ رو نمیشه تکی رفت:دی

شاید یکم احمقانه باشه...ولی کو اپ رو نمیشه تکی رفت:دی

خوب خودم فهمیدم نمیشه.
دوستان برای شکار باید نشسته حرکت کرد مگه نه?برا اینکه اصلا متوجه ام نشن باید از تو علفها با تیرکمون شکار کنم?

Last edited by a moderator:
خوب خودم فهمیدم نمیشه.
دوستان برای شکار باید نشسته حرکت کرد مگه نه?برا اینکه اصلا متوجه ام نشن باید از تو علفها با تیرکمون شکار کنم?

احتمالا شما اوائل بازی هستی، جلوتر بهت سرنگ شکار رو معرفی میکنه که وقتی استفاده کنی حیوونا زیاد متوجه شما نمیشن، Hunting Syringe
با اسنایپ هم مستونی از فواصل دور شکار کنی

Re: Farcry 3 | Xbox 360

من خوب چون tapatalk اسپویلر نداره نمیتونم بگم کجام ولی اشاره میکنم.
قطب نمای قدیمی....keith ...
دیگه باید فهمیده باشید:دی
اپگرید هم چنتا + تند حرکت کردن در حالت نشسته رو فعال کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or