Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

این بازی مشکل هنگ نداره من هم روی فلش نصب کردم 97 درصد دارم تمومشم کردم!
درمورد گرافیک هم بگم که بازی اینجوریه ولی نه تا این حرد که لگ بزنه!روی 360 که بازی لگ نمیزنه فقط افت فریم داره

مشکل از دیسک و رایت بد اون هستش که با تهیه یه دیسک دیگه حل خواهد شد

---------- نوشته در 11:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:37 AM ارسال شده بود ----------

بدترین قسمت و زشت ترین قسمت کشته شدن واس بود خیلی بد میکشیش!
اصلا حس انتقام نداشتم
پایان بدش هم واقعا ضد حاله تو اوج لذت میگه ماللللللللللللللللللللللللله منه!!!!
بیچاره

بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم با این بازی
بدون هیچ گونه مشکلی بازی می کردم ولی امروز که اومدم بازی کنم دیدم دوربینم رو واسم نمی آره :(
وقتی دکمه UP رو می زنم دوباره اسلحه می آره برام، یه مرحله ای هم هستم که باید از یه جایی عکس بگیرم
چیکار کنم؟

دیسک 97% روی هارد نصب میشه.صفحه نصف نیمه چیه؟فرق دیسک برنر مکس و 97% هموم لایه های امنیتی که دیسک 97% نداره وگرنه دیگه هیچ مشکلی نداره
دوست عزیز من دیسک 97% بازی رو تهیه کردم ولی نصب نمیشه.شما خودت امتحان کردی؟

بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم با این بازی
بدون هیچ گونه مشکلی بازی می کردم ولی امروز که اومدم بازی کنم دیدم دوربینم رو واسم نمی آره :(
وقتی دکمه UP رو می زنم دوباره اسلحه می آره برام، یه مرحله ای هم هستم که باید از یه جایی عکس بگیرم
چیکار کنم؟
دکمه دسته گیر کرده

جواب شما خیلی خلاقانه بود رفیق ولی نه دکمه گیر نکرده!
این همه مرحله اومدم تا اینجا، New Game اصلا یه انتخاب نیست
چکار کنم؟ :(
گشتم برات. باگ شناخته شدست. به خود ubi میل زدن گفته داریم روش کار می‌کنیم تا tu بعدی رفعش کنیم.
I can't use the camera or rocks? - Far Cry 3 Answers for Xbox 360 - GameFAQs

آره دیگه هنوزم تو دستگاه نصبه با این که بازیرو تموم و 1000 کردم با روش پخش موزیک به راحتی میاد
آهان! من فکر کردم همینجوری نصب و اجرا میشه! با این روش که اکثر بازی های 97% اجرا میشه.
من تازه این روش رو یاد گرفتم:دی

گشتم برات. باگ شناخته شدست. به خود ubi میل زدن گفته داریم روش کار می‌کنیم تا tu بعدی رفعش کنیم.

خیلی لطف کردی قربان ممنون
لعنت به این Ubisoft بابا این چه وضعیه آخه من بیچاره کلی راه اومدم تا اینجا تنها تفریحمم تو این خراب شده همین بازیه :((

تو این مورد باگهای اعصاب خورد کن داره به چه عزمت نمیدونم بقه دچارش شدن یا نه
مثلا دارم عقب میرم یا میدوم یدفعه اسلحه در میاره تو اوج مخفی کاری به 3 سوت میفروشه
یا وسط درگیری با شات گان تصمیم داری فرار کنی یکدفعه اسنایپ در میاره

مثلا دارم عقب میرم یا میدوم یدفعه اسلحه در میاره تو اوج مخفی کاری به 3 سوت میفروشه

راستش من به چنین مشکلاتی بر نخوردم ولی اینایی که گفتی بازم خوبه چون می تونی به بازی ادامه بدی، من الان همینطوری موندم
نکته آزاردهنده اش اینه که نمیتونم از اول هم بازی رو شروع کنم چون هیچ تضمینی وجود نداره که دوباره این اتفاق نیفته@

---------- نوشته در 08:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:33 AM ارسال شده بود ----------

به نظر میاد که یه پچ ارائه دادن که فیکس این مشکل هم توش هست ولی برای PC هستش، کسی نمیدونه برای XBOX من باید چیکار کنم؟

شما اشتباه میزنی...
وگرنه همچین باگی نداره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or