دوست عزیز من دیسک 97% بازی رو تهیه کردم ولی نصب نمیشه.شما خودت امتحان کردی؟دیسک 97% روی هارد نصب میشه.صفحه نصف نیمه چیه؟فرق دیسک برنر مکس و 97% هموم لایه های امنیتی که دیسک 97% نداره وگرنه دیگه هیچ مشکلی نداره
دکمه دسته گیر کردهبچه ها من یه مشکلی پیدا کردم با این بازی
بدون هیچ گونه مشکلی بازی می کردم ولی امروز که اومدم بازی کنم دیدم دوربینم رو واسم نمی آره
وقتی دکمه UP رو می زنم دوباره اسلحه می آره برام، یه مرحله ای هم هستم که باید از یه جایی عکس بگیرم
چیکار کنم؟
جواب شما خیلی خلاقانه بود رفیق ولی نه دکمه گیر نکرده!دکمه دسته گیر کرده

گشتم برات. باگ شناخته شدست. به خود ubi میل زدن گفته داریم روش کار میکنیم تا tu بعدی رفعش کنیم.جواب شما خیلی خلاقانه بود رفیق ولی نه دکمه گیر نکرده!
این همه مرحله اومدم تا اینجا، New Game اصلا یه انتخاب نیست
چکار کنم؟![]()
آره دیگه هنوزم تو دستگاه نصبه با این که بازیرو تموم و 1000 کردم با روش پخش موزیک به راحتی میاددوست عزیز من دیسک 97% بازی رو تهیه کردم ولی نصب نمیشه.شما خودت امتحان کردی؟
آهان! من فکر کردم همینجوری نصب و اجرا میشه! با این روش که اکثر بازی های 97% اجرا میشه.آره دیگه هنوزم تو دستگاه نصبه با این که بازیرو تموم و 1000 کردم با روش پخش موزیک به راحتی میاد
گشتم برات. باگ شناخته شدست. به خود ubi میل زدن گفته داریم روش کار میکنیم تا tu بعدی رفعش کنیم.
I can't use the camera or rocks? - Far Cry 3 Answers for Xbox 360 - GameFAQs

تو این مورد باگهای اعصاب خورد کن داره به چه عزمت نمیدونم بقه دچارش شدن یا نهگشتم برات. باگ شناخته شدست. به خود ubi میل زدن گفته داریم روش کار میکنیم تا tu بعدی رفعش کنیم.
I can't use the camera or rocks? - Far Cry 3 Answers for Xbox 360 - GameFAQs
اگه منظورت اول بازیه بایدیه پوست خوک هم بگیریاون مرحله گلها و.. که همه رو پیدا می کنیم باید چیکار کرد دوباره می گه باید کجا رفت ولی وقت تموم می شه
تو این مورد باگهای اعصاب خورد کن داره به چه عزمت نمیدونم بقه دچارش شدن یا نه
مثلا دارم عقب میرم یا میدوم یدفعه اسلحه در میاره تو اوج مخفی کاری به 3 سوت میفروشه
یا وسط درگیری با شات گان تصمیم داری فرار کنی یکدفعه اسنایپ در میاره
تو این مورد باگهای اعصاب خورد کن داره به چه عزمت نمیدونم بقه دچارش شدن یا نه
مثلا دارم عقب میرم یا میدوم یدفعه اسلحه در میاره تو اوج مخفی کاری به 3 سوت میفروشه
یا وسط درگیری با شات گان تصمیم داری فرار کنی یکدفعه اسنایپ در میاره