Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

فارکرای بچه ها هوا بارونی هم میشه ؟؟! یا مال ما خوشکسالی افتاده ، یا کلا هنوز نرسیدیم به اون قسمتش ؟ :-/
میشه ولی‌ به خاطر فریم ریت کمپلت افکت هاشو حذف کردن نه به دوربین میپاشه نه رو زمین اثر داره و ...، همون بهتر که نشه

گیمرهای ایرانی خوبه که تشریف ببرید توی انجمن Ubisoft نظرات پر فیض کاربران غیر ایرانی اونجا رو هم ببینید و بفهمید که دیگه این چیزا ایرانیو غیر ایرانی نمیشناسه.:>

ولی خداییش فکرشو بکن تلویزیون 50 اینچ LED اونم با صدای رسا و واضح وسط سالن خونه باشه و خانواده هم تصادفی این صحنه رو دیده باشند...چه شود.:d

اونجا این مورد در صورتی ایراد داره واسشون که پایین تر از سن قانونی باشن که رو بازی درج شده مثه اینجا نیس بچه 5 ساله هرجی بره بخره بازی کنه

سلام

تو گرفتن یکی از اسکیل ها موشکل دارم . همون که توی منوی دومی هست پایین ترین از سمت چپ میگه باید یه کاری رو سه بار انجام بدید تا باز بشه کسی میدونه چیه ؟

سلام
تو گرفتن یکی از اسکیل ها موشکل دارم . همون که توی منوی دومی هست پایین ترین از سمت چپ میگه باید یه کاری رو سه بار انجام بدید تا باز بشه کسی میدونه چیه ؟
دوشواری نداره که (:دی)، اون چیزی که نوشته رو اینجا بنویس تا بهت بگیم چی میخواد. (من الان چون همه شو باز کردم یادم نیست نوشته ش چی بود.)

سلام

کمپ دشمن رو بدون دیده شدن و در آمدن صدای آژیر تصرف کنید. بهترین راه صدا خفه کن و تیر کمون (فکر کنم ۲ بار باس انجام بعدی نه ۳ بار)

داداش دستگاه منم جیتگ هست ولی چون تازه جیتگش کردم چیز زیادی در موردش نمیدونم!این active game threads چیه و کجاست منم بزنم افت فریم نداشته باشم،ممنون...:X
برو اینجا و طبق آموزش f3 یا فری استایل 3 رو نصب کن بعدش برو آیپی ایکس باکسوتو مرورگرت بزن و بعد :9999 رو وارد کن مثه این 192.168.0.1:9999 بعد یوزر و پس ورد معمولاً یا xbox یا f3http بعد که داخل شدی برو بخش system و بعدش اون پایین active game threads رو بزن راه می افته .
دی ال سی این بازی هنوز نیومده چرا ؟:( میگن برا پی اس 3 اومد ...

کمپ دشمن رو بدون دیده شدن و در آمدن صدای آژیر تصرف کنید. بهترین راه صدا خفه کن و تیر کمون (فکر کنم ۲ بار باس انجام بعدی نه ۳ بار)
در ادامه صحبت دوستمون آبتین خان باید بگمکه هر پایگاهی رو که میخواید تصرف کنید دارای دو ورودی آشکار و یک ورودی مخفی میباشد که ورودی مخفی برای بی سر و صدا کشتن نگهبان ها استفاده میشه که اگه skill های مربوط به این قسمت رو مثل حمل جنازه پریدن از ارتفاع روی دشمن حمله از زیر دشمن به بالا و همینطور takedown های پی در پی و با چاقو که هر کدام جدا میباشد آزاد کرده باشین خیلی راحت تر میتونین :

اطراف هر کمپ یک نقطه مرتفع یا همون vantage point موجوده تا اگه بخواین از اسنایپ هم استفاده کنین . اونجا رو پیدا کنین و با دوربین سعی کنین همه نگهبان ها رو مارک کنین چرا که در بعضی از کمپ ها گارد زره پوش هست که شما رو با دوووشواری:d روبروو میکنه .
در هر صورت بعد از مارک کردن راه خودتون رو انتخاب کنین و شروع به عملیات . یادتون باشه که همیشه نگهبان های اطراف آژیر خطر رو اول بزنین یا در صورت نفوذ به کمپ آژیر رو از کار بندازین .
در صورتی که آزیر به صدا در بیاد بنا به همون دو تا در وروودی اصلی که گفته بودم شمالی جنوبی باشن یا شرقی غربی نیروی کمکی میاد و شما تو بیسیم میشنوید که دارن از کدوم طرف میان و مثلن یارو میگه we are coming from west یعنی ما داریم از سمت غرب میایم
اینجاست که مین ها به در دتون میخوره و اگه قبل از شروع عملیات دو طرف رو مین گذاری کرده باشین میتونین یه نفس راحت بکشین و به توصیه من به هیچ عنوان تو جاده یا در حاشیه جاده منتهی به کمپ نمونین چون ماشین های پشتیبانی با دوشکا وارد میشن
آها یه چیز هم در مورد قفس بگم اونم این که تو هر کمپی نگهبان ها حیوون نگه میدارن که میتونین با زدن در قفس حیوون رو به جون نگهبان ها بندازین تا خودتون اونجا وایستین و نگاه کنین چجوری کشته میشن فقط بعدا که خودتون میخواین برین مواظب باشین چون حیوون همونجا میگرده تا شما سر برسین

ببخشید خیلی طولانی بود ولی چندتا از دوستان از من سوال کرده بودم میخواستم توضیح بدم

ملتی پلیر افلاین هم داره یا نه؟
مولتی رو دقیق نمیدونم (فکر نمیکنم) ولی Co-Op آفلاین داره. البته اونم فقط Split Screen ـه، System Link نمیشه.
DLC ـش انحصاری PS3 هست. خبرش تو بخش اخبار زده شده بود.

dlc اومد مثل ac3 به صورت فایل gpd هست آموزشش تو خود فایل هست از iso360 بریزید. شامل چند تا مأموریت و سلاح هایی هست که با pre-order بازی باز می شدند
DLC ـش انحصاری PS3 هست. خبرش تو بخش اخبار زده شده بود.
اون dlc مربوط به بخش co-op هست که هنوز ریلیز نشده و انحصار زمانی ps هست و رو xbox هم میاد بالاخره. (آش دهن سوزی هم نیست بخش co-op)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or