Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

تو نقشه zoom کنید مشخص میشه هر منطقه چه حیوونی داره.
از تو بخش Crafting شکل حیوون مورد نظر رو ببینید بعد تو نقشه دنبالش بگردید. ;)

آفلاین بازی کنی مشکلی پیش نمیاد فقط تا قبل از تاریخ ریلیز رسمی بازی (فردا) نباید به لایو وصل بشی.

فردا تا چه ساعتی وایسم؟ربطی به ریجن اکانت نداره؟

بازی هارو یکحا خریداری کردم!!!
ولی الان چسبیدم به farcry 3....چند دقیقه اون یکی اثر ناز یوبی یعنی AC3رو رفتم ولی زود زدم امدم بیرون....
هرچه توو farcry 3بری جلو بازم جا داره!!

بازی هارو یکحا خریداری کردم!!!
ولی الان چسبیدم به farcry 3....چند دقیقه اون یکی اثر ناز یوبی یعنی AC3رو رفتم ولی زود زدم امدم بیرون....
هرچه توو farcry 3بری جلو بازم جا داره!!
دقیقا منم خودم هنوز assasin و call of...تموم نکردم.ولی far cry و hitman جفتشو تموم کردم.واقعا بازی خوبیه.امید وارم ادامه هم داشته باشه>:d

دوستان من بخوام اون پایان دیگرو هم ببینم باید چیکار کنم؟
من خودم از یو...تی...یوب دیدم
پایان های بازی
پایان اول:احتملا همه همین پایانو انتخاب کردن.تو این پایان جیسون دوستانشو نجات میده و سیترا(همون دختره رییس قبیله (اسم قبیله رو یادم نیست)میاد به جیسون میگه من دوست دارم و از این چیزا بعد دوستمون که اسمش یادم نیست میاد با چاقو جیسونو بزنه که سیترا میاد جلو و کشته میشه و بعد شما با دوستانتون جزیررو ترک میکنید.
پایان دوم:شما به سیترا ملحق میشید و دوستانتون رو میکشید.بعد صفحه سیاه میشه و بعد نشون میده جیسون در حال عشق بازی با سیترا هستش:">.بعد که کارشون تموم میشه :d سیترا با چاقو جیسونو میزنه و میگه بچه های ما رهبر رایکات خواهند شد و جیسون میمیره و بازی تموم میشه

دقیقا منم خودم هنوز assasin و call of...تموم نکردم.ولی far cry و hitman جفتشو تموم کردم.واقعا بازی خوبیه.امید وارم ادامه هم داشته باشه>:d

(hitman رو نگرفتم!!!نسبت به نسخه های قبلش بهتر شده؟؟؟)))
weapon hustler سومی هم آنلاک کردم دیگه داستانو پیش میگیرم!!!

از بس که مراحل انحرافی زیبایی داره!!
ولی حیف که یسری مشکلات گرافیکی داره!!وگرنه خیلی خووب خاطرات نسخه یک رو برای من زنده کرد!!(یادش بخیر)

واقع بینانه نگاه کنیم این بازی خیلی خوب سنت farcry رو حفظ کرد!!به اضافه پیشرفت هایی چشم گیر!!

فردا میرم pc ش رو تهیه میکنم ببینم چطوریه!!تاحالا که کارتم نا امیدم نکرده(Ultra 8800):x

من بازی رو 30 ساعته تموم کردم افت فریمی ندیدم:|
سلام ، میشه بگید حجم بازی بعد از اینکه رو هاردتون نسب کردید چقدر بود ؟
ممنون
آخه یکی از بچه ها تو فروم COD گفته بود بازیش مشکل گرافیک داشته (خیلی پایین بوده ) واسه همین از یه جا دیگه دانلود کرده و رایت کرده و رایتش کرده که این دفعه مشکلش حل شده
شاید اینم اینطوری باشه

دوستان 1سوال من اولای بازی گیر افتادم!!!!قسمتی هست واسه اولین بار دکتره رو میبینی بعد باید بری تو غاری که یدفه حالت بهم میخوره اونجا به یه کلبه میرسم بعدش نمیدونم باید چیکار کنم:-/

سلام ، میشه بگید حجم بازی بعد از اینکه رو هاردتون نسب کردید چقدر بود ؟
ممنون
آخه یکی از بچه ها تو فروم COD گفته بود بازیش مشکل گرافیک داشته (خیلی پایین بوده ) واسه همین از یه جا دیگه دانلود کرده و رایت کرده و رایتش کرده که این دفعه مشکلش حل شده
شاید اینم اینطوری باشه

مشکل های گرافیکی فکر کنم بخاطر بد رایت شدن دیسک باشه بعید میدونم برای ایمیج باشه

مشکل های گرافیکی فکر کنم بخاطر بد رایت شدن دیسک باشه بعید میدونم برای ایمیج باشه

بنظره من از ورژن بازی هستش!
فگر کنم این ورژن 5.8 گیگ مشکل داره!!!
الان این بازی با حجم 8.2گیگ هم برای دانلود روی سایت ها قرار گرفته!

بنظره من از ورژن بازی هستش!
فگر کنم این ورژن 5.8 گیگ مشکل داره!!!
الان این بازی با حجم 8.2گیگ هم برای دانلود روی سایت ها قرار گرفته!
خب لطفا دوستانی که بازی رو بدون افت فریم دارند بازی می کنن بیان بگن بازی رو هاردشون چقدر حجم داره؟ببینیم آیا دلیلش این تفاوت حجمه یا غیر از اینه

دوستان 1سوال من اولای بازی گیر افتادم!!!!قسمتی هست واسه اولین بار دکتره رو میبینی بعد باید بری تو غاری که یدفه حالت بهم میخوره اونجا به یه کلبه میرسم بعدش نمیدونم باید چیکار کنم:-/
از در جلویی کلبه که سمت چپ کلبه هست خارج شو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or