Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

PC تنها فرقش رزولوشن بود ...

هـه . شما با کیفیت پایین دیدی یا دقت نکردی . کیفیت تکسچر ها کیفیت آب کیفیت انفجار ها همه تو PC بهتر بودن ، تفاوتشون هم کم نبود اصلا !

نه بابا!!؟ واقعا؟ :biggrin1:

اون آب به اون خوشگلی که من دیدم کرایسیس 1 با اون ساحل های ســـکــسی جلوش لنگ میندازه :دی خیلی شاخ بود :دی

هـه . شما با کیفیت پایین دیدی یا دقت نکردی . کیفیت تکسچر ها کیفیت آب کیفیت انفجار ها همه تو PC بهتر بودن ، تفاوتشون هم کم نبود اصلا !

اون آب به اون خوشگلی که من دیدم کرایسیس 1 با اون ساحل های ســـکــسی جلوش لنگ میندازه :دی خیلی شاخ بود :دی

حالا داریم درباره گرافیک بازی حرف میزنیم چرا **** میشی ! :d:d:d

این بازی رو اگه با موتور گرافیکی Killzone یا CryEngine میساختن چی میشد !؟ CryEngine که نیست ؟:d موتورش بیشتر شبیه به موتور گرافیکی بازی های مثل COD یا RAGE هست..

تو این پنج دقیقه تریلری که پخش شد واقعا چیزای جذابی دیدم اکشن بازی خیلی خیلی نسبت به نسخه ی دوم بهتر سریع تر و جذاب تر شده بود صحنه های سینماییشم عالی بود اما نکته ی جالبش جدا از اکشن جذابش اون مراحلی بود که ما توشون ماجراجوویی انجام میدیم و حتی به نظر میومد روند بازی شبیه اسکایریم میشه یعنی باعث میشه که تنوع بازی بیشتر بشه گرافیکم واقعا عالی بود و جزئیاتش فوق العاده بود
اما تمام این نکات مثبت تو یه لحظه حداقل واسه من نابود شد لحظه ای که شخصیت اصلی کنترل ماشین رو به دست گرفته حتی یاد آوری قسمت های همراه با ماشین فارکرای 2 و اون ایستای بازرسی مسخره و اعصاب خورد کن هم وحشتناک چه برسه به تکرارشون سازنده های بازی تا به اینجا نشون دادن از اشتباهات خودشون تو بازی فارکرای 2 درس گرفتن و تغییرات زیادیو ایجاد کردن اما اگه بخوان همون روند اپن ورلد و بی در و پیکر فارکرای 2 رو ادامه بدن من از همین الان نفرت خودمو از این بازی اعلام میکنم

تو این پنج دقیقه تریلری که پخش شد واقعا چیزای جذابی دیدم اکشن بازی خیلی خیلی نسبت به نسخه ی دوم بهتر سریع تر و جذاب تر شده بود صحنه های سینماییشم عالی بود اما نکته ی جالبش جدا از اکشن جذابش اون مراحلی بود که ما توشون ماجراجوویی انجام میدیم و حتی به نظر میومد روند بازی شبیه اسکایریم میشه یعنی باعث میشه که تنوع بازی بیشتر بشه گرافیکم واقعا عالی بود و جزئیاتش فوق العاده بود
اما تمام این نکات مثبت تو یه لحظه حداقل واسه من نابود شد لحظه ای که شخصیت اصلی کنترل ماشین رو به دست گرفته حتی یاد آوری قسمت های همراه با ماشین فارکرای 2 و اون ایستای بازرسی مسخره و اعصاب خورد کن هم وحشتناک چه برسه به تکرارشون سازنده های بازی تا به اینجا نشون دادن از اشتباهات خودشون تو بازی فارکرای 2 درس گرفتن و تغییرات زیادیو ایجاد کردن اما اگه بخوان همون روند اپن ورلد و بی در و پیکر فارکرای 2 رو ادامه بدن من از همین الان نفرت خودمو از این بازی اعلام میکنم
منم قبول دارم مشکل اساسی شماره دوم این ایستای بازرسی مسخره بود که بعضی مواقع مجبور به نیم ساعت پیاده روی میشدم

اون زن ـه تو تریلر E3 خواهر Vaas بود؟
چون اولش میگفت برو همه رو بکش و آخر تریلر Vaas میگه:"خواهر من میخواد تو رو آموزش بده؟"یا یه همچین چیزی:دی
درست یادم نمیاد!

یعنی داستان بازی رو از اول تا آخر کامل تو تریلرها اسپویل کردن رفت ... مسخرشو درآوردن دیگه ... کم مونده یه تریلر نشون بدن FARCRY 3 - ENDING TRAILER !!!

فیزیک خوب هست تو تریلرها ولی عالی نیست
به خصوص اون قسمت که طرف رو میکشه و نارنجک بهش وصل میکنه و پرتش میکنه. انگار نه انگار که آدم پرت میکنه
بی وزنی رو احساس میکنی

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

گرافیک بازی واقعا عالیه و خیلی خوشم اومده از برگشتشون به جزایر سرسبز و جنگلی
گیم پلی بازیم متنوع است و استفاده از تیرکمونشم خیلی خوب بود
داستان جالبیم براش نوشتن بنظرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or