Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

دوستان بازی روی 2 دیسک منتشر میشه؟ آخه توی Console-covers یه نفر عکس های دیسک بازی رو که گذاشته دیسک 1 و 2 داره.طبق اون عکس ها دیسک 1 بازی single-player campaign بازی هست و دیسک دوم Multi-player campaign(که فکر کنم همون قسمت co-op بای باشه)

دوستان بازی روی 2 دیسک منتشر میشه؟ آخه توی Console-covers یه نفر عکس های دیسک بازی رو که گذاشته دیسک 1 و 2 داره.طبق اون عکس ها دیسک 1 بازی single-player campaign بازی هست و دیسک دوم Multi-player campaign(که فکر کنم همون قسمت co-op بای باشه)

حالا یک دیسک باشه یا دو دیسک چه فرقی به حال من و شما میکنه؟... اگر کسی کشته مرده این بازی باشه هر دو دیسک رو تهیه میکنه دیگه این همه نگرانی و سوال که نداره؟

حالا یک دیسک باشه یا دو دیسک چه فرقی به حال من و شما میکنه؟... اگر کسی کشته مرده این بازی باشه هر دو دیسک رو تهیه میکنه دیگه این همه نگرانی و سوال که نداره؟
بابا بنده خدا یه سوال کرد :|
حداقل پستشون یه اطلاعاتی رو رسوند . بهتر از این پست اسپم شماست

دوستان مولتیه بازی نیاز به پوینت داره یا نه ؟؟ فکر کنم بخواد درسته ؟:-s

بابا بنده خدا یه سوال کرد :|
حداقل پستشون یه اطلاعاتی رو رسوند . بهتر از این پست اسپم شماست

دوستان مولتیه بازی نیاز به پوینت داره یا نه ؟؟ فکر کنم بخواد درسته ؟:-s

بهترین اطلاع رسانی زمانی هست که شما بازی رو میخری بازی میکنی و میای به بقیه راجب بازی نظرتو میگی...

اینکه بازی هنوز نیومده و بیای مدام اینجا پست بزنی و تعداد صفحات رو بیخودی زیاد کنی و نگران این باشی که بازی چند تا دیسکه یا مولتی داره یا نداره بیشتر شبیه اسپم هست.

الان کل این صفحه رو نگاه کنی بیشتر تعداد صفحات فقط دوستان گفتن کی میاد؟ چند روز دیگه میاد؟ چند تا دیسکه؟ و.... حالا خودت قضاوت کن اسپم به چی میگن؟

بعضی نمرهاش اومده
معلومه بازی عالیه
CVG : 9.4

Eurogamer : 10

IGN : 9

OPM : 9

Mondo Xbox : 9.3

Candian online gamers : 9

pc gamer : 89/100

Game trailers : 8.6

video gamer : 9

strategy informer : 9