Farcry 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

مثل اینکه روی 360 اجرا می شد , گرافیکش خوبه ...
ولی مهمتر از همه هیجان و صحنه های سینمایی بازی عالی بود ...
انیمیشن صورت هم خوب از آب در اومده ...

5 دقیقه گیم پلی خالص:دی
http://www.vip.upnload.net/users/HKWAWA/files/Far_Cry_3_Gameplay_HD-[v2NptKVlMrk][f22].mp4
با تشکر از بروبچه های بخش PC واسه مستقیم کردن لینک:دی

این چیزی که من دیدم بدون شک یکی از کاندیدهای اصلیه گرافیکه ساله ! فوق العاده بود ! مگر اینکه بازی مشکلات تکنیکی عجیب غریبی داشته باشه !؟ جزئیات بازی اونم تو یه محیط ow باور نکردنیه .

گیم پلی بازی هم منو یاده شماره 1 بازی انداخت ! جوش خیلی شبیه بود . مثل اینکه میتونیم یه یادی از گذشته بکنیم . منکه خیلی امیدوار شدم .

این چیزی که من دیدم بدون شک یکی از کاندیدهای اصلیه گرافیکه ساله ! فوق العاده بود ! مگر اینکه بازی مشکلات تکنیکی عجیب غریبی داشته باشه !؟ جزئیات بازی اونم تو یه محیط ow باور نکردنیه .

گیم پلی بازی هم منو یاده شماره 1 بازی انداخت ! جوش خیلی شبیه بود . مثل اینکه میتونیم یه یادی از گذشته بکنیم . منکه خیلی امیدوار شدم .
تو دوباره یع 5 مین گیم پلی دیدی جو گرفتت زدی به بهترین بازی سال؟ :|.
-
------------------------------
هرچند خودم هم شدیدا هایپ شدم ولی یه جوری نشون میداد بازی حس میکنم همون گیم پلی Fc2 رو ادامه میده:|و

-
هرچند خودم هم شدیدا هایپ شدم ولی یه جوری نشون میداد بازی حس میکنم همون گیم پلی Fc2 رو ادامه میده:|و

مگه بده؟:boxing::weightlif:flexion::surrender

-

کجا گفتم بهترین بازیه سال ؟! در مورد گرافیکش گفتم که حتما یکی از کاندیهای ساله . واقعا جزئیات خیره کننده ای داره اینم در نظر بگیر ویدئو از یوتوب گرفته شده .

محیط بازی هم برعکسه شماره 2 شبیه به شماره 1 هست و حس شماره 1 بازی را میده منکه خیلی خوشم اومد با همین چند دقیقه دیدنش :دی

تمام تریلرهاش فوق العاده بودن خدایی . هم 2 تا از گیم پلی هم اون که CG بود . کلا همه چیز عالی است و سخت در انتظار فرو بردمون :d

گرافیک که عالی بود فقط دو تا مشکل که توی تریلر دیدم این بود که aa تو اون قسمت گلخونه خیلی افتضاح بود و اون یارویی که اول بار از پشت میکشه کنار کشتی وایساده خیلی جزئیاتش پایین بود مثل مقوا بود ولی بقیه چیزاش عالی بود مخصوصا صحنه های سینمایی بازی چیزی که تو دوش نبود و بازی رو خشک کرده بود.
اینم فکر کنم قراره مثل دو باشه ماموریت برای دکتره انجام بدیم تا بهمون قرص بده.ولی دشمناش خوب شده بودن زود میمردن مثل دو نبود یه خشاب خالی کنیم تا بمیرن.

کجا گفتم بهترین بازیه سال ؟! در مورد گرافیکش گفتم که حتما یکی از کاندیهای ساله . واقعا جزئیات خیره کننده ای داره اینم در نظر بگیر ویدئو از یوتوب گرفته شده .

محیط بازی هم برعکسه شماره 2 شبیه به شماره 1 هست و حس شماره 1 بازی را میده منکه خیلی خوشم اومد با همین چند دقیقه دیدنش :دی

ویدیوی PC رو دیدی ؟ اون چیزی که من دیدم تما بازی های این نسل رو از لحاظ گرافیک تکنیکی و هنری با هم میخورد :دی

ولی دشمناش خوب شده بودن زود میمردن مثل دو نبود یه خشاب خالی کنیم تا بمیرن.
توی تریلر آخر بازی خیلی ساده بود!شاید درجه سختی روی easy بوده(که امیدوارم اینطور بوده باشه) ولی دشمنا خیلی خیلی راحت میمردن،اونی که بازی میکرد راحت میپرید بین 7-8 نفر دشمن و انگار نه انگار!هیچ صدمه ی خاص و جدی ای نمیدید.
انیمیشن کشتنمخفیانه هم به نظرم بعد یه مدت تکراری میشه.مگه اینکه چند نوع حالت کشتن توی بازی قرار بدن.
+
آخر تریلر وقتی طرف داشت از آب میومد بیرون 2 تا کوسه داشتن توی دوروبر جسد ها چرخ میزدن....یعنی این کوسه ها به آدم حمله میکنن؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or