danial.wwf
کاربر سایت
هيتلره!!!!!!
خیلتره ... !!!
عکسا باز نمیشن.شاید گیلترن
:d

هيتلره!!!!!!
خیلتره ... !!!
عکسا باز نمیشن.شاید گیلترن

سینا من چیکار به گرافیک دارم؟؟نمیدونم الان fc1 رو یادت هست یا نه؟ولی این چیزی که من میبینم فتوکپی اون هست.یعنی مو نمیزنه با اون.احتمالا یوبی دلش میخواست بازی موفقیت شماره یکش رو جبران کنه،ولی نمیدونسته چجوری.برای همین نسخه 1 رو HD کرده!!!!!!!
این تصاویر اسکن ـه. یعنی یه مجله ورداشتن از روی صفحاتش عکس گرفتن! خدا بیامرز Crysis رو هم این کار رو بکنن، در حد گرشاسپ میشه!
این سریال گیر دادن الکی به Ubisoft هم داره خیلی نخ نما میشه...
عزیزم اگه منظورت گرافیک نیست پس چه طوری از عکس درباره گیم پلی قضاوت می کنی. یعنی من نمی دونم از اون دمو E3 واضح تر که گیم پلی خیلی با دو نسخه قبلی فرق داره. من نمی دونم چرا شماها وقتی از یک شرکت بدتون میاد فکر می کنید همه بازی های اون گنده و اگه هم از یک شرکت خوشتون میاد دیگه همه بازی هاش میشند خدا !سینا من چیکار به گرافیک دارم؟؟نمیدونم الان fc1 رو یادت هست یا نه؟ولی این چیزی که من میبینم فتوکپی اون هست.یعنی مو نمیزنه با اون.احتمالا یوبی دلش میخواست بازی موفقیت شماره یکش رو جبران کنه،ولی نمیدونسته چجوری.برای همین نسخه 1 رو HD کرده!!!!
والا یوبی خودش انقدر شاهکار کرده،که احتیاجی به گیر دادن نداره.
کسری جان،منظورم اینه لوکیشنی که تو این عکسها می بینم،عینا مثل نسخه 1 هست.من از یوبی بدم نمیاد.یه زمانی هم بازیهاش برام جزء بهترین بازیا بودن.pop-sc-ghost recon و ........ولی دیگه همه قبول دارن یوبی تو سرازیری افتاده.عزیزم اگه منظورت گرافیک نیست پس چه طوری از عکس درباره گیم پلی قضاوت می کنی. یعنی من نمی دونم از اون دمو E3 واضح تر که گیم پلی خیلی با دو نسخه قبلی فرق داره. من نمی دونم چرا شماها وقتی از یک شرکت بدتون میاد فکر می کنید همه بازی های اون گنده و اگه هم از یک شرکت خوشتون میاد دیگه همه بازی هاش میشند خدا !
به نظرم Ubisoft بیشتر خواست به جای ابتکار از خودش بازی رو مثل شماره ی اول و همینطر Crysis درست کنه
این یعنی همه بازی هاش بده ؟ بعد همین شماها نمی گفتید این محیط بیابونی FC2 چه قدر مزخرفه ؟ خب اینها دوباره محیط بازی را به جزیره منتقل کردند. این تقلید یا HD کردن نیست این احترام گذاشتن به نظر طرفدارهاست. بعد این شاهکارهای یوبی چی بودند خدایش ؟ درسته چند از عناوینشون پایین تر از سطح انتظار بوده اما باز هم جز بازی های با کیفیت محسوب می شدند.
کسری جان،منظورم اینه لوکیشنی که تو این عکسها می بینم،عینا مثل نسخه 1 هست.من از یوبی بدم نمیاد.یه زمانی هم بازیهاش برام جزء بهترین بازیا بودن.pop-sc-ghost recon و ........ولی دیگه همه قبول دارن یوبی تو سرازیری افتاده.
------
خوبه سینا خودت 2 صفحه قبل اینو گفتی.
اول اینکه اون پست واسه 8 ماه پیشه! آدم تو 8 ماه دین و ایمانش هم عوض میشه! نظرش که بماند!
خوبه سینا خودت 2 صفحه قبل اینو گفتی.
والا من هیچوقت همچین حرفی رو نگفتم.اتفاقا محیط بیابونی هم خیلی دوست دارم.اما اگر شما قبول نداری که یوبی جدیدا بدجوری داره گند میزنه،پس ادامه بحث بی فایدس.این یعنی همه بازی هاش بده ؟ بعد همین شماها نمی گفتید این محیط بیابونی FC2 چه قدر مزخرفه ؟ خب اینها دوباره محیط بازی را به جزیره منتقل کردند. این تقلید یا HD کردن نیست این احترام گذاشتن به نظر طرفدارهاست. بعد این شاهکارهای یوبی چی بودند خدایش ؟ درسته چند از عناوینشون پایین تر از سطح انتظار بوده اما باز هم جز بازی های با کیفیت محسوب می شدند.
خب از نظر تو یه اتفاق مثبته،ولی از نظر من نه.به همین سادگی.دوم، همون موقع هم، من گفتم گند زده!؟ من گفتم مزخرفه!؟ گفتم شبیه FC1 و Crysis شده. که اینجا هم تقریبا همه میدونن من فنه درجه یک Crysis هستم. پس این اتفاق از نظر من اتفاق خوش آیندی هست.
اشکال نداره منتظر می مونیم تا دو ماه دیگه که گوست ریکون میاد اونوقت بحث ادمه میدیم.والا من هیچوقت همچین حرفی رو نگفتم.اتفاقا محیط بیابونی هم خیلی دوست دارم.اما اگر شما قبول نداری که یوبی جدیدا بدجوری داره گند میزنه،پس ادامه بحث بی فایدس.
خب از نظر تو یه اتفاق مثبته،ولی از نظر من نه.به همین سادگی.
من که عاشق گوست هستم.یعنی واقعا دیوانشم.امیدوارم این شمارش خوب در بیاد.ولی ته دلم میگه زیاد امیدوار نباش:dاشکال نداره منتظر می مونیم تا دو ماه دیگه که گوست ریکون میاد اونوقت بحث ادمه میدیم.