يعني فاركراي ٢ بهتر بود!؟شوخي ميكني ديگه!؟:dسینگلش عالیه اما به نظرم فارکرای 2 نمیشه هیچ وقت![]()
شک نکن بهتر بود شاید این یکم از لحاظ گرافیکی و یه سری چیز دیگه پیشرفت داشته اما حسی که فار کرای 2 میداد این نمیدهيعني فاركراي ٢ بهتر بود!؟شوخي ميكني ديگه!؟:d
co-op
شک نکن بهتر بود شاید این یکم از لحاظ گرافیکی و یه سری چیز دیگه پیشرفت داشته اما حسی که فار کرای 2 میداد این نمیده
گردش تو جنگل های افریقا یه حس خاص داشت اون مواقعی که درحال شلیک بودن بودم و یهو گلنگدن اسله گیر میگرد و باید ازادش میکردی یا اون مواقعی که اسلحه داغ میکرد و یهو میترکید
کلا به نظرم فار کرای 2 رو پیشرفته میکردند باحال تر میشد
اما واسه انجام دادن هر مراحل فار کرای 2 باید یهروز وقت میزاشتی که فقط می رسیدی به جای مورد نظرت:d
نميدونم هركي ي نظري داره ديگه!فارکرای 2 ازادی داشت یعنی هر کدوم از راه ها رو میتونستی انتخاب کنی یعنی دوستاتم بکشی که این نداشت:d
پس روايت داستان چي ميشه!ديالوگ مال كركتره نه ديوار!چرا نیست بیشتر ازادی میده دست بازیکن
یعنی میگی هر بازی که اجازه بده بازیکنش رو خودت انتخاب کنی بده؟؟!!
این fc3 خیلی خیلی باگ داره به حدی که نمیشه اینحا گفت یکم رو مخه!
سکوت شخصیت اصلی توی بازی های اول شخص خودش یه شاهکاره از نظره منپس روايت داستان چي ميشه!ديالوگ مال كركتره نه ديوار!
الان اين ديز آنرد كه خيليا ازش تعريف كردن حرف نزدن كركتر رو مخ منه!
بازي اونجوري (كه شخصيتشو بتوني انتخاب كني و ديالوگ هم انچنان نداشته باشه) به نظرم مثل فيلم مستنده!
ولي بازي با شخصيت پردازي خوب و درست درمون مثل ي فيلم خوب سينمايي!
باگ هاشم بگو من كه چيز خاصي نديدم بعد 30 ساعت بازي...
بقيه دوستانم يكم به انگشتاشون زحمت بدن دو خط تايپ كنن تو تاپيك:d
راه دوري نميره!:d
-استفاده از flamthrower قلق داره باگ نيست!سکوت شخصیت اصلی توی بازی های اول شخص خودش یه شاهکاره از نظره من
مثلا سری modern warfare رو در نظر بگیر حرف نزدن شخصیت اصلی خودش یه مفهوم و دلیلی داره مگرنه میتونن واسش دیالوگ بزارن کار سختی نیست
داستان هم نیاز نیست که شخصیت اصلی صحبت کنه تا ما چیزی بفهمیم ب با پیشروی داستان میاد تو دستت درکل حرف نزدن شخصیت اصلی به نظرم خودش یه جنبه خوبه
dishanored هم بازی نکردم پس نظری نمیدم راجع بهش
باگ های که من تو 7 ساعت بازی فعلا دیدم:
:dوقتی با flamthrower داشتم مرحله ای که مواد مخدرا رو باید اتیش بزنی میرفتم 7 8 بار بخاطر اینکه خودم اتیش گرفتم مردم در صورتی که من داشتم روبه رو م رو اتیش میزدم و اتیش به من نزدیک نبود
وقتی از یه ارتفاع نسبتا بلند (نه زیاد بلند) با ماشین میپری ماشین درجا منفجر میشه در صورتی که تو یه بازی open world همچین چیزی چیزی فراتر از باگ و فاجعه هست
مواقعی که باید یه دکمه ای رو نگه داری تا کاری رو انجام بده (مثلا مثلث رو بگیری تا جون بگیره ) باید دکمه رو یه مدت زمان حدود 1 ثانیه گرفت تا انجام بگیره در صورتی که باید کمتر از 1 ثانیه باشه
و خیلی چیزای دیگه کوچیک تا بزرگ که الان همینا یادم بود
درکل بازی خوبیه و دوسش دارم
قلقش چیه باو r1 رو میگیری تموم من میگم داشتم مستقیم میزدم مردم-استفاده از flamthrower قلق داره باگ نيست!
-مورد دوم هم بنظر من طبيعيه اتيش گرفتم ماشين بعد از پرت شدن از ارتفاع
-مورد سوم هم شما مثلث رو نگه داري كمتر از يك ثانيه طول ميكشه اون انيميشن سرنگ زدن يا تير دروردنش يكم طول ميده
يكم ايرادات بني اسرائيلي بودا!:d
------------------
اتفاقا واسش ديالوگ بذارن سخت و وقت گيره!
ببين راجب عمق بازي داري ميحرفم!راجب اثر گذاريش!
فكنم همه موافق باشن فاركراي ٣ عميق تر از فاركراي ٢ هست!

اگه رو به جلو حركت كني و اتيش بزني خودتم ميسوزي!قلقش چیه باو r1 رو میگیری تموم من میگم داشتم مستقیم میزدم مردم
مورد دو هم طبیعیه اما ماشین بعد یه مدت میترکه نه درجا منفجر شه تو یازی open world بازیکن باید قابلیت پرش با وسایل نقلیه رو داشته باشه ولی اینجا...
من خودم 100 مثلث رو نگه داشتم:d 1 ثانیه دقیق تعبیه شده (وقت گرفتم با کرنومتر:d)
وقت گیر بودنش که طبیعیه بازی ساختن همش وقت میخواد فک نمیکنم بخاطر وقتگیر بودنش دیالوگ نمیزارن
من بقیه رو نمی دونم ولی هنوز فک میکنم حالو هوای فار کرای 2 بهتر بود:d
عزیز اصلا نباید چتر باز کنی ، برو بالای یه سخره خیلی بلند بپر توی آببچه ها این تروفی Free Fall رو باید مکان خاصی از مپ گرفت ؟
من هر چی از ارتفاع ۱۰۰ متری میپرم چتر هم باز میکنم زنده هم به زمین میرسم نمیده تروفی رو ! :d