Farcry 3 | PS3

الان باز وارد شدم همونطوره
فکر میکنم باید اون پرچم قرمز ها کاملا نابود بشن
درسته؟
شما مگه outpost هارو نگرفته بودي ؟ هر قسمت از نقشه يه سري outpost دشمن هست كه بايد اونارو از بين ببريد بعد نيرو هاي خودي به اون منطقه اضافه ميشه
اخه قرار بود يه اپديت جديد بياد كه محيط بازي رو ريست كنه

شما مگه outpost هارو نگرفته بودي ؟ هر قسمت از نقشه يه سري outpost دشمن هست كه بايد اونارو از بين ببريد بعد نيرو هاي خودي به اون منطقه اضافه ميشه
بعد از اتمام بازی ، اگه همه ی OutPost هارو گرفته باشی ، بعدش یه گزینه میاد که میتونی همه ی OP هارو Reset کنی.

نه متعصفانه همه رو نگرفتم
یکم سخت شد
موندم چرا سختی این بازی رو 2 از 10 دادن :confused:

ي سوال:d
اگه تروفي fully inked (ارتقا دادن تمام مهارت ها يا همون خالكوبي) رو تا اخر بخش داستاني بازي نگيريم ميشه هنوز گرفتش يا نه دوباره بايد از اول بازيش كرد؟

نه متعصفانه همه رو نگرفتم
یکم سخت شد
موندم چرا سختی این بازی رو 2 از 10 دادن :confused:

پلات كردنش از پلات كردن U2 هم برام اسونتر بود :|
خيلي اسونه پلات اش واقعا" به جز يه سري تروفي ايي كه بسته مكان و زمان دارند !

من خواستم بپرسم كه شما همه OUTPOST هارو گرفتي يا نه كه اينطوري مي پرسي ولي گفتم مي گي بازي رو تموم كردي حتما" همه رو هم ازاد كردي :|

من به خاطر همين تروفي مزخرف مجبور شدم برم اين بازي كفار رو تا حدودي ياد بگيرم :|

ببين اصل همه چيز به شبيه بودن كارت هات به كارت هاي روي ميزه !
اين شبيه بودن هم انواعي داره ! مثلا" شماره هات شبيه باشن ! رنگ ها شبيه باشن ! گشنيز شنبليله جعفري ريحون تره نعنا و مرزه ات شبيه هم باشن :d چه رده اي از كارت هات شبيه همديگه اند ! يعني مثلا" تك ه سرباز ه يا شاه!

اول از هم بايد يه مقدار بذاري وسط كه ميشه پول راند ات ! اگر نوبت خودت اول بود كه ميتوني مشخص اش كني بعدا" ملت يا بايد همون قدر بدن يا دلشون بخواد بذارن روش كه بعدش نفر بعد هم باد يا بيشتر بده يا اندازه نفر قبل!
تو هم همينطور ! بعد كارت ها كه مشخص شدن ببين كارت هات چقدر ميخونه با كارت هاي رو ميز ! اگر خيلي پرت بودند كه همون موقع بزن FOLD و بكش كنار ! اگر خوب بودند كه هي مقدار شرط رو ببر بالا تا يا ديگرون كنار بكشن يا اخرش ببري يا ببازي :d

يه راه هم يادت ميدم توي بازي بعضي مواقع خوب كار ميده :d يعني براي گرفتن تروفي موثره :d
همون اول كار بزن ALL IN :d يعني نه كارتي رو شده نه چيزي :d احتمال داره بقيه هم بزنن ALL IN و اگر اينطوري بشه روي درجه بالاي سختي پو كر باشي ( هيچ سختي نداره فقط پول شرط اش بيشتره ) احتمال برد ات بالاست امكان داره همون موقع دو نفر يا هر سه نفر رو ببازوني تا بروفي رو سريعتر بگيري :d البته بايد شانس داشته باشي تا بتوني ببري :d
از من 2 ساعتي وقت برد :| نميدونم اگر ببازيم هم اون مقدار پول رو از حد گرفتن مقدار پول تروفي كم مي كنه يا نه :|

بعد از بازي كردن اين واقعا" فهميدم چرا شرط بندي رو حروم كردن !

فعلا تونستم 750$ بگيرم!
ي باگ ناجور الان به پستم خورد نتونستم ادامه بدم!
داشتم با r2 كارت هايي كه گرفته بودمو نگا ميكردم همونجوري گير كرد!سرش پايين موند بالاهم نميومد!:d
جلل الخالق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or