Farcry 3 | PS3

اقا چرا این جیسون اینقدر بیشعوره دختر به این خوبی لیسا رو ول کرد مون تو جزیره خل ها :|
اهان الان فهمیدم ولن تاین نزدیک شکلات گرونه ولش کرد :D
ولی بازیش خیلی باحاله من اصلا با cod امسال حال نکردم به 2 دلیل
یکیش همش دارن روی یک موتور پیش میرن 5 تا cod یک موتور
یکی هم به نظرم داستان بازی کششی نداره همش باید یک تفنگ بگیری ادم بکشی بری جلو همین
ولی از نظر مولتی این از فان هم اونوتره من cod بازم و مولتیش خداست البته بلک اپس نه mw3 خوبه ;)

اين بازي بووووووووووووق رو بالاخره شروع كردم ولي فعلا" فقط مولتي :d از فردا ميرم تو نخ سينگل

مولتي بازي كه چيزي نداره و به قول صادق فقط برا فان ه :d از همه بيشتر از اين تعجب كردم بازي ايي كه دو ماه بيشتر نيست اومده چرا حتي 1000 تا بازيكن هم داخل مولتي ايش بازي نمي كنن :|:|:|

كيل استريك هاش كه به درد عمه شون ميخوره باهاش اش كشك درست كنه :|
اسلحه هاش بالانس نيست به نظرم مپ هاش خوبه اما ديگه خيلي بزرگ و پيچ اندر پيچ اش كردن !
سرور هم كه اين يوبي بووووووووق باز دوباره از همون سيستم مسخره هاست بازيكن استفاده كرده نرفته سرور اختصاصي بذاره براي بازي كه مطمئنا" هم نميذاشت:| وسط بازي يهو مينويسه هاست مايگريشن :|

CO-OP اش نظرم رو جلب كرد خوب بود ! بلند بودن تقريبا" مراحلش . هوش مصنوعي هم خوبه از همه طرف ميان نميذارن راحت دورشون بزنيم !

اين انكريپيتد ديتا هارو تا حدودي فهميدم چي اند اما يكي بياد كامل توضيح بده !

بازي هم به شدت قاطه :| تا حالا 10-20 بار يهو وسط بازي SUICIDE شدم :|:|:|

بالاخره سينگل رو بازي كردم
سينگل خوبه هوش مصنوعي بازي هم با توجه به اون مدلي كه بايد پياده مي كردن خوبه
گرافيك هم خوبه شكار هم حال ميده :d صدا گذاري و دوبله هم خوبه فقط اين VAAS هر وقت حرف ميزنه از 40 كلمه نصفش ********* دارها هستند :|

يه چيزي كه رو مخه اينه كه اين ببرها دهن من رو سرويس كردن :| هر جا ميرم شكار كنم يهو اخرش پيداشون ميشه :| بدترينش اينه وقتي ميرم توي منو در ميام يهو ميبينم يكيشون داره منو ميزنه بعدش هم يه خشاب روش خالي مي كني نمي ميره :|

يه تروفي هم داشت كه از 70 متر به بالا يكي رو با تير كمون بكشي منو سرويس كرد تا گرفتمش :|:d

Last edited by a moderator:
اين بازي بووووووووووووق رو بالاخره شروع كردم ولي فعلا" فقط مولتي :d از فردا ميرم تو نخ سينگل

مولتي بازي كه چيزي نداره و به قول صادق فقط برا فان ه :d از همه بيشتر از اين تعجب كردم بازي ايي كه دو ماه بيشتر نيست اومده چرا حتي 1000 تا بازيكن هم داخل مولتي ايش بازي نمي كنن :|:|:|

كيل استريك هاش كه به درد عمه شون ميخوره باهاش اش كشك درست كنه :|
اسلحه هاش بالانس نيست به نظرم مپ هاش خوبه اما ديگه خيلي بزرگ و پيچ اندر پيچ اش كردن !
سرور هم كه اين يوبي بووووووووق باز دوباره از همون سيستم مسخره هاست بازيكن استفاده كرده نرفته سرور اختصاصي بذاره براي بازي كه مطمئنا" هم نميذاشت:| وسط بازي يهو مينويسه هاست مايگريشن :|

CO-OP اش نظرم رو جلب كرد خوب بود ! بلند بودن تقريبا" مراحلش . هوش مصنوعي هم خوبه از همه طرف ميان نميذارن راحت دورشون بزنيم !

اين انكريپيتد ديتا هارو تا حدودي فهميدم چي اند اما يكي بياد كامل توضيح بده !

بازي هم به شدت قاطه :| تا حالا 10-20 بار يهو وسط بازي SUICIDE شدم :|:|:|

بالاخره سينگل رو بازي كردم
سينگل خوبه هوش مصنوعي بازي هم با توجه به اون مدلي كه بايد پياده مي كردن خوبه
گرافيك هم خوبه شكار هم حال ميده :d صدا گذاري و دوبله هم خوبه فقط اين VAAS هر وقت حرف ميزنه از 40 كلمه نصفش ********* دارها هستند :|

يه چيزي كه رو مخه اينه كه اين ببرها دهن من رو سرويس كردن :| هر جا ميرم شكار كنم يهو اخرش پيداشون ميشه :| بدترينش اينه وقتي ميرم توي منو در ميام يهو ميبينم يكيشون داره منو ميزنه بعدش هم يه خشاب روش خالي مي كني نمي ميره :|

يه تروفي هم داشت كه از 70 متر به بالا يكي رو با تير كمون بكشي منو سرويس كرد تا گرفتمش :|:d
Data ها به ترتيب نوعشون زمان بيشتري ميگيره تا انلاك بشن جايزه كه ميگيري ميتوني به كسي بدي يا خودت استفاده ميكني
اگه ميخواي دهن ملتو توي مولتي صاف كني F1 ( همون كه شبيه famas)رو بردار ....
سرورشش به جز اون مسئله اصلا لگي نميشه و اين خيلي عاليه
----
باو اون ببر هارو با تير كمون بزن راحت ميميرن:d
توي رودخونه ها هم تمساح داره من يه بار ديدم ماهي گير بدبخت رو خورد:d

F1 رو خودم مد نظر داشتم اما لول 19 ام يه لول ديگه ميخواد :d

اخه صادق يهو از توي منو مياي بيرون جناب ببر مي پره روت :| بعد از اون من تا بيام زه كمون رو بكشم ببر بنده رو هضم هم كرده :|
يه بار كروكوديل رو با تيركمون زدم زود مرد :d اما اين صحنه اي كه تو گفتي رو نديدم :d

حالا اين چرم كروكوديل فايده اي داره ؟ اصلا" پرنده شكار كنيم به درد ميخوره ؟:|

راستي صادق چه مدلي ميشه نارنجك و كوكتل مولوتف رو با تير كمون تلفيق كرد ؟

آخرین ویرایش:
F1 رو خودم مد نظر داشتم اما لول 19 ام يه لول ديگه ميخواد :d

اخه صادق يهو از توي منو مياي بيرون جناب ببر مي پره روت :| بعد از اون من تا بيام زه كمون رو بكشم ببر بنده رو هضم هم كرده :|
يه بار كروكوديل رو با تيركمون زدم زود مرد :d اما اين صحنه اي كه تو گفتي رو نديدم :d

حالا اين چرم كروكوديل فايده اي داره ؟ اصلا" پرنده شكار كنيم به درد ميخوره ؟:|

راستي صادق چه مدلي ميشه نارنجك و كوكتل مولوتف رو با تير كمون تلفيق كرد ؟
خوب وسط جنگل تو منو چيكار ميكني:d
پرنده اونا كه پرواز ميكنن تاثيري نداره تنها پرنده اي كه بايد شكار كني اون بزرگ وحشيان:d
همه ي اينا كه ميپرسي ميتوني توي crafting توي menu ببيني كه به چه درد ميخورن

یه سوالی دوستان
میخوام برم کوسه شکار کنم برای کیفم ولی توی اب اسلحه در نمیاره چی کار باید بکنم؟؟؟؟
شما با قايق ميري جايي كه كوسه ها هستن براحتي ميتوني از توي همون قايق بزنيشون .
-------
.Rank up to Dedicated or above in Far Cry 3 on Raptr by January 29th and you'll have a chance to win the new Far Cry 3 Deluxe Bundle DLC.

آخرین ویرایش:
اول کیف پول و جایه اسلحه هات رو اپگرید کن با شکار حیوونایی که تو قسمت کرافت بهت گفته بعدشم بنظره من اصلا زیاد سمته خرید اسلحه نرو تا میتونی اون برجهای رادیویی رو روشن کن و این که مکانهای دشمن رو ازشون بگیر اینجوری اسلحه هارو برات بصورت مجانی بهت میده تو قسمت خریدشون

اقا من همش تیر کم میارم :( :دی چجوری میشه راحت پول جم کنم ؟
سرباز هارو كه loot ميكني ازشون پول و يه سري وسيله برميداره ميتوني اونارو بفروشي و يه سري صندوقچه هم هست كه پول توشه .
يه اسنايپ داره اونو بخر supp بزار روش از دور هدشات كن تير اسنايپ تموم شد از تيركمون استفاده كن راحت از دور ميشه بزني با هاش، حتما F1 رو هم بخر
تا اونجا كه يادمه tower هارو كه ميرفتي اسلحه legendary باز ميشد و بايد از ميخريديشون اصلا مجاني نبودند

نه صادق جان اسلحه لجندري رو بايد از هركدوم از كارها يه تعدادمشخصي بري تو همون قسمت كه نشون ميده چند درصد از بازي رو رفتي ميتوني ببيني

خوب وسط جنگل تو منو چيكار ميكني:d
پرنده اونا كه پرواز ميكنن تاثيري نداره تنها پرنده اي كه بايد شكار كني اون بزرگ وحشيان:d
همه ي اينا كه ميپرسي ميتوني توي crafting توي menu ببيني كه به چه درد ميخورن

خوب وسط جنگل توي منو دارم خير سرم craft مي كنم :|
بازي بد نيست خوبه :d فقط اين تروفي 4 نفر با يه بمب رفته رو مخم :d 3 تارو هم كشتم نفر 4 امي گور به گور شده نمرد :|
ولي از سيستم گذاشتن C4 روي ماشين و فرستادنش وسط OUT POST به شدت استقبال كردم :d
اسنايپر بازي هم توش باحاله خوبه :d

اين TRIAL OF RAKYAT هاش هم باحال اند :d
توي دو سه تاش ركورد اصلان و اشكان رو زدم :d اين صادق از بس بي ذوقه يكي شون رو هم بازي نكرده :d
يكيش بود با RPG بايد اهداف رو ميزدي خيلي صفا ميداد :d
از بس شليك ركدم افت فريم فاجعه FC3 خودش رو نشون داد :d رفت روي 2-3 فريم در ثانيه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or