Farcry 3 | PS3

بازی فوق العادس
گرافیک واقعا زیبا
گیم پلی عالی و آزادی عمل زیاد توی بازی یه open world عالی هست.
این شخصیت VASS هم شخصیت خاصی هست خیلی باحاله با اون کارای باحالش هر لحظه از حرفش توش ***fu هست:d
خلاصه بازیرو به همه پیشنهاد میکنم خیلی خوبه

این دزد دریایی ها منو پاره کردند! دوتا رو که میکشم یه بیسیم میزنن ده نفر میریزند سرم! حتما باید به روش مخفی کاری بکشمشون؟

یه سوال دیگه!
Higher than a Kite: Use your wingsuit to reach the Southern Island​
این کار رو چجوری و کجا باید انجام داد؟ لطفا یکی از دوستان کمک کنه!:d

این دزد دریایی ها منو پاره کردند! دوتا رو که میکشم یه بیسیم میزنن ده نفر میریزند سرم! حتما باید به روش مخفی کاری بکشمشون؟

یه سوال دیگه!

اینی که نوشتی تروفیه ؟ :d لینک پایینی هر چیزی که بخوای هست ! خودشم یکی از بهترین نویسنده های تروفی گاید نوشته ! :d ویدئو و همه چی فول :d
Far Cry 3 - Trophy Guide & Roadmap - PS3Trophies.org

یه سوال دیگه!

اول باید اروم بری و alarm رو قطع کنی بعد شروع کنی به کشتنشون.اینجوری کمک نمیفرستن!

یه سوال دیگه!

معلومه ميريزن سرت:d بايد مخفي بري زنگ خطر رو قطع كني....
من موندم چجوري Dishonored بازي ميكني:d
شكار كردن تمساح هم حال ميده:p

بچه ها من همون اولای بازی موندم
اون مرده که مارو از آب نجات می ده اول بازی بعده فرار,بعدش باهاش می ریم یه جایی و ما رو می فرسته بالا اون دکل آنتن و بعدش با ماشین می ریم یه جایی که باید چند نوع گیاه 3 رنگ بچینیم و 2 تا گراز بکشیم,من همه این کارا رو می کنم ولی وقتی می خوام برگردم دوباره پیش اون مرده وقتی می میرم و بر می گردم از همون جایی که همه اون کارا رو که باید می کردم.
کسی می دونه چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

درود ؛
یه سوال دیگه!

اين تروفي رو تو يكي از مراحل كه از هواپيما ميپري پايين با چتر بهت ميده ...

Higher Than a Kite
Use your wingsuit to reach the Southern island.

This trophy will unlock automatically by playing through the story. You will get it after completing mission 26. The difficulty does not matter.

دوستان الان دارم دموی 14 دقیقه ای بازی واسه نمایشگاه pax میبینم البته نسخه 360.. جالب اینجاس تو نسخه دمو بازی اصلا افت فریم و پارگی تصویر نداره . ولی نسخه اصلی تا دلت بخواد داره. قضیه چیه ؟

دوستان الان دارم دموی 14 دقیقه ای بازی واسه نمایشگاه pax میبینم البته نسخه 360.. جالب اینجاس تو نسخه دمو بازی اصلا افت فریم و پارگی تصویر نداره . ولی نسخه اصلی تا دلت بخواد داره. قضیه چیه ؟

من که کلا احساس می کنم هر دمو بازی که تو نمایش ها نشون می ده خیلی فرق می کنه با دمویی که بیرون می دن و حتی بازی :d شاید هارد خالی SSD باشه :d.

راهنمای کرفتینگ بازی - Crafting Guide

Weapon Holsters ( کیسه اسلحه )

Simple - 1x Goat Skin ( ساده - 1 عدد پوست بز )
Rugged - 2x Deer Hide ( نیرومند - 2 عدد پوست آهو )
Heavy Duty - 2x Shark Skin ( پیشرفته - 2 عدد پوست کـــــوسه )

Wallets ( کیف پول )

Simple - 1x Pig Hide ( ساده - 1 عدد پوست خـوک )
Rugged - 2x Cassowary Leather ( نیرومند - 2 عدد پوست کاسووری { شبیه شتر مرغ هستن } )
Heavy Duty - 2x Shark Skin ( پیشرفته - 2 عدد پوست کوسه )
Extended - 1x One Horn Buffalo Hide (Path of the Hunter ( فوق پیشرفته - 1 عدد پوست بوفالو تک شاخ { در یک مرحله هانتر بدست میارید } )

Lootbags ( کیسه وسایل )

Simple - 2x Boar Hide ( ساده - 2 عدد پوست گراز )
Rugged - 2x Tapir Hide ( نیرومند - 2 عدد خوک خرطوم دراز )
Heavy Duty - 2x Dingo Pelt ( پیشرفته - 2 عدد پوست دینگو { شبیه سگ هستن و از صداشون میشه فهمید کجا هستن } )
Extended - 1x Undying Bear Leather (Path of the Hunter ( فوق پیشرفته - 1 عدد پوست خرس { نیازمند مرحله هانتر } )

Syringe Kits ( کیف آمپول/کمک های اولیه )

Simple - 1x Pig Hide ( ساده - 1 عدد پوست خوک )
Rugged - 3x Pig Hide ( نیرومند - 3 عدد پوست خوک )
Heavy Duty - 2x Leopard Skin ( پیشرفته - 2 عدد پوست یوز پلنگ )
Extended - 1x Black Panther Leather (Path of the Hunter) ( فوق پیشرفته - 1 عدد پوست پلنگ سیاه { نیازمند مرحله هانتر } )

Ammunition Pouch ( کمربند مهمات )

Simple - 2x Boar Hide ( ساده - 2 عدد پوست گراز )
Rugged - 2x Buffalo Skin ( نیرومند - 2 عدد پوست بوفالو )
Heavy Duty - 2x Tiger Skin ( پیشرفته - 2 عدد پوست ببر )
Extended - 1x Golden Tiger Leather (Path of the Hunter ( فوق پیشرفته - 1 عدد پوست ببر طلایی { نیازمند مرحله هانتر } )

Grenade Pouch ( کمربند نارنجک )

Simple - 2x Goat Skin ( ساده - 2 عدد پوست بز کوهی )
Rugged - 2x Deer Hide ( نیرومند - 2 عدد پوست آهو )
Heavy Duty - 3x Komodo Dragon Skin ( پیشرفته - 3 عدد پوست اژدهای کومودو )
Extended - 1x Blood Komodo Dragon Leather (Path of the Hunter ( فوق پیشرفته - 1 عدد پوست اژدهای کومودو قرمز{ نیازمند مرحله هانتر } )
Munitions Pouch( کیسه C4 ، مین )

Simple - 2x Goat Skin ( ساده - 2 عدد پوست بز کوهی )
Rugged - 2x Leopard Skin ( نیرومند - 2 عدد پوست یوز پلنگ )
Heavy Duty - 2x Bear Skin ( پیشرفته - 2 عدد پوست خرس )
Extended - 1x White Belly Tapir (Path of the Hunter ( فوق پیشرفته - 1 عدد خوک خرطوم دراز { نصفش سیاهه نصف دیگش سفیده }{ نیازمند مرحله هانتر } )

Fuel Sling ( زنجیر سوخت برای FlameThrower )

Simple - 2x Dog Skin ( ساده - 2 عدد پوست سگ )
Rugged - 2x Boar Hide ( نیرومند - 2 عدد پوست گراز )
Heavy Duty - 2x Komodo Dragon Skin ( پیشرفته - 2 عدد پوست اژدهای کومودو )
Extended - 1x Yellow Necked Cassowary Leather (Path of the Hunter( فوق پیشرفته - 1 عدد کاسووری گردن نارنجی { نیازمند مرحله هانتر } )

Rocket Pack ( مهمات Launchers )

Simple - 1x Deer Hide ( ساده - 1 عدد پوست آهو )
Rugged - 4x Dingo Pelt ( نیرومند - 4 عدد پوست دینگو { نوعی سگ} )
Heavy Duty - 3x Tiger Skin ( پیشرفته - 3 عدد پوست ببر )

Arrow Quiver ( مهمات تیر و کمان )

Simple - 1x Goat Skin ( ساده - 1 عدد پوست بز کوهی )
Rugged - 2x Tapir Hide ( نیرومند - 2 عدد خوک خرطوم دراز )
Heavy Duty - 2x Bear Skin ( پیشرفته - 23 عدد پوست خرس )
Extended - 1x Maneater Shark's Fin (Path of the Hunter ( فوق پیشرفته - 1 عدد کوسه عجیب و غریب!! { نیازمند مرحله هانتر } )

Special Arrows ( تیر آتشین و انفجاری تیر و کمان )

Explosive Arrow - 1 Grenade, 1 Arrow ( تیر انفجاری - 1 عدد نارنجک و 1 عدد تیر معمولی )
Fire Arrow - 1 Molotov, 1 Arrow ( تیر آتش زا - 1 عدد مولوتف و 1 عدد تیر معمولی )

نکته: برای باز کردن مراحل هانتر باید اول مقر های دشمنان رو بگیرید بعد مراحلش باز میشه.

پیشنهاد میکنم اینو به اول تاپیک هم اضافه کنید تا یه کمکی باشه به کسایی که در کرفتینگ گیر کردن.

اختصاصی بازی سنتر:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or