Farcry 3 | PS3

بازی رو سفارش دادم ، احتمالاً هفته ی دیگه برسه.
البته با خودم عهد کردم که تا تابستون بازیش نکنم!:d
واقعاً کیفیت بازی عالیه.اکثر منتقد ها با کلمات "AMAZING " و "super" ، بازی رو توصیف کردن و اونو یک open world شگفت انگیز برای ماجراجویی قلمداد می کنند.
تنها نقطه ضعف بازی،بخش مولتی پلیر و خصوصاً نداشتن سرور اختصاصی هست که با توجه به کیفیت نه چندان جالب سرور های UBISOFT،کمی برای من نگران کننده شده و معلوم نیست بتونیم ازش لذت ببریم یا نه..
منتقد IGN در نقد تصویری این بازی ، با صراحت کامل گفت که مولتی پلیر call of duty از این بازی بهتره!:d البته فکر کنم منظورش کم رنگ تر بودن عنصر رقابتی و بالا بودن حس FUN مولتی پلیر و شاد بودن اونه که شخصاً عاشق همچین چیزی هستم!>:d<
در پایان هر round ، نفرات برتر تیم برنده، در مقابل نفر اول تیم بازنده قرار می گیرند و می تونند ببخشنش،با مشت لهش کنند،به طرف بالا پرتابش کنند و کارهای +18 :|، که غیر قابل پیش بینی بودن تصمیم شخصی که قراره یکی از این کارارو انجام بده،بازی کردن بخش مولتی رو در مقابل خانواده خطر ساز می کنه!:d(ویدئوی مولتی پلیر بازی رو ببینید،ملتفت میشید!:d)

سرور هاش خوبن و راحت كانكت ميشن و اصلا لگ نداره، اگه براي مولتي ميخوايد بگيريد توصيه ميكنم نگيريد چون مولتيش ارزش نداره،coop ِش بد نيست . چه با بازي كردن تو مولتي چه توي coop لول اپ ميشين و فرق نداره.همونطور كه سايت ها هم گفتن سينگش واقعا عاليه و بهترين قسمت بازي همين سينگلشه

كاش يكم بيشتر رو مولتي بازي كار ميكردن
همه جا تنها ايرادي كه تونستن وارد كنن به مولتي بازي بوده
ريجن يكش اومده!؟يا فقط دوئه؟
مولتيش انچنان هم نا جور نيست نظر منو بخواي ميگم از cod هم بهتره( نظر خودمه):d فقط مشكل voice داره با دوست حرف ميزني صداش انگار داره از اكواريوم يا ته چاه مياد:d
من بيشتر كه مولتيشو بازي كردم خوشم اومد

آخرین ویرایش:
اقا دم یوگی سافت گرم بالاخره یه بازی درست و حسابی داد بیرون سوای گرافیک و این چیزا نقشه بازی اونقدر بزرگه که حال و حوصله زیادی میخواد همشو بررسی کنی. تنوع اسلحه ها عالی و از همه مهمتر وجود شخصیت قوی منفی چون جناب VASS هیجان بازی رو چند برابر میکنه. به به به به!!! من از استور اروپا بازی 60 پوند خریدم . بازی + DLC تازه امروز رفتم سایت یوپلی بازی دیدم اگه بازیو تموم کنید علاوه بر یک تم و ایتم مولتی پلیر یک روولوور دوربین دار و یه مرحله تکنفره انحصاری هم می تونید با امتیازات یوپلی که در طول رد کردن بازی به شما میده خریداری و ازاد کنید. بب به به قیافه واس >:) وقتی شما رو دست می اندازه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or