FarCry 2 - X360 Version

من که خیلی با این بازی حال میکنم اقا ایراد الکی نگیرید یکی از بهترینهای سال هست
گیم پلی این بازی هم تک هست تو بازیهای fps و رو دستش نیومده
گرافیک هم عالی کار شده
موزیکهای متن هم عالین و صدای دشمنای وقتی با هم حرف میزنن خیلی جالب کار شده مخصوصا وقتی از بودن شما تو اون منتطقه خبر ندارن
یه بار من تو اون منتطقه ای که مامورت میداد که یارو ادمو میگشت دوییدم و به یکی خوردم یارو داد زد و فحش رکیکی داد :laughing:
بازی هم که طولانیه من اینهمه رفتم تازه شده 50 درصد
ایراد الکی نگیرید ......

اره واللا ! بعضی ها با این ایراد گرفتن بیخودی ، رو هر چی قوم بنی اسراءیل ِ کم کردن !
اگه میخوایید ایراد بگیرید یکم فکر کنید !
عزیز شما هنوز نگرفتی کجای این سیو کردنا مشکل داره.
یه اقایی مثل من میاد 3 تا سیو مختلف انجام میده که زمان قدیمی ترین سیوش جلوتر از جدیدترینست یعنی بعد از اینکه بازی رو برای بار بعدی خواستی بازی کنی وقتی رو ادامه :cheesygri(فارسی رو پاس بدانیم):cheesygriمیزنی به اشتباه سیو قدیمیه لود میشه نه جدیده. این مشکل سیو هاشه.
در ضمن 25% هیجان اویل همین کم بودن جوهرا بود.

عزیز شما هنوز نگرفتی کجای این سیو کردنا مشکل داره.
یه اقایی مثل من میاد 3 تا سیو مختلف انجام میده که زمان قدیمی ترین سیوش جلوتر از جدیدترینست یعنی بعد از اینکه بازی رو برای بار بعدی خواستی بازی کنی وقتی رو ادامه :cheesygri(فارسی رو پاس بدانیم):cheesygriمیزنی به اشتباه سیو قدیمیه لود میشه نه جدیده. این مشکل سیو هاشه.
در ضمن 25% هیجان اویل همین کم بودن جوهرا بود.
البته اين مسئله مربوط ميشه به تاريخ كنسول يعني اگر شما تاريخ كنسول رو درست كني مشكلي پيش نمياد ولي كلا اين ايراد واقعا مسخرس كه Ubi قرار داده ديگه الان هر آدمي ميدونه تاريخ توي 360 مثل چيز عوض ميشه.

سلام
ببخشید ها ولی چرا ایرادهای بنی اسرائیلی میگیرید ..
واسه چیز به این کوچکی که راه حل ساده ای داره وخودتون هم میدونید ...
این همه مسئله ی مهم شما به این گیر دادید.؟
كسي ايراد نگرفت. چند صفحه قبل يكي از بچه ها گفت سيوش مشكل داره و يكي ديگه از بچه ها اومد گفت نه بابا هرجا بخواي راحتي ميتوني سيو كني و منظور نگرفت ، منم منظورم رو رسوندم.

و اين مشكل كوچكي هم نيست هر بار اگر تاريخ كنسولت درست نباشه و حواست نباشه لود كه كردي تازه ميبيني كه سيو مثلا مرحله اول رو آورده باز بايد يك ساعت دنبال سيو بگردي و با هزار صلوات سيوت رو پيدا كني و چند ساعت چرت بزني تا لود بشه كه خب براي يك بازي مثل FC2 و سازندگاني چون Ubi چنين كاري بعيده ...

آخرین ویرایش:
سلام
ببخشید ها ولی چرا ایرادهای بنی اسرائیلی میگیرید ..
واسه چیز به این کوچکی که راه حل ساده ای داره وخودتون هم میدونید ...
این همه مسئله ی مهم شما به این گیر دادید.؟

کمکم کنید ! Far cry 2

سلام بر دوستان . من در farcry 2 در یکی از مراحل به شرح زیر گیر کردم.

تویکی از مراحل سوار یه کشتی میشم و ازش دفاع میکنم . خلاصه بعداز این مرحله میرم به یه جزیره پیش دکتر و بعدش تو شهر جنگ میشه ! از اونجا فرار کردم و اونم گفت Object is completed . حالا بعد از این چیکار کنم ؟! هیچ ماموریتی وجود نداره !

سلام بر دوستان . من در farcry 2 در یکی از مراحل به شرح زیر گیر کردم.

تویکی از مراحل سوار یه کشتی میشم و ازش دفاع میکنم . خلاصه بعداز این مرحله میرم به یه جزیره پیش دکتر و بعدش تو شهر جنگ میشه ! از اونجا فرار کردم و اونم گفت Object is completed . حالا بعد از این چیکار کنم ؟! هیچ ماموریتی وجود نداره !

تو مرکز جنگل یه جایی هست که رو نقشه با یک دایره و یک نقطه توش مشخص شده...اونجا که بری 2 تا گروه هست که آرم یکی نقشه ی آفریقا و دیگری یک ستاره هست..99 درصد ماموریت ها رو باید از اونجا بگیری...هر گروهی کنار آرمش یک علامت تعجب بود یعنی ماموریت برات دارن...

بعضی مواقع هم باید یه جا دیگه بری که بهت ماموریت بدن که اون جاهای نا شناخته که خیلی معدود هم هستند با رنگ قرمز مشخص میشه رو نقشه...کافیه نقشه رو باز کنی و جهت فلش قرمز گویای همه چیز خواهد بود...در دو راهی و 3 راهی ها هم به سمت جهتی که قرمز شده حرکت کن همه چیز حله:biggrin1:

سلام دوستان
اقا ما 31 درصد بازی ر فتیم حالا به ما ماموریت داده که دوتا انتخاب دارم یکی به طرف دوستمون یکی دیگه باید برم پیش پدر روحانی من کدومشون انتخاب کنم که دوستام زنده بمونند یه بار پدر روحانی انتخاب کردم بعد از اینکه کشو کشیدم پنجره ها شکسته شد بعد از یه دفاع جانانه مردم:(بعد سوار یه کامیون بودم جسدم شوت شد پایین استارت زدم رفتم قسمت بادی دیدم روی دوستام یه خط کشیده گفته 4 تاشون مردن دوباره بازی لود کردم ایندفعه رفتم پیش دوستام وقتی جلوی در کشو کشیدیم دشمنا حمله ور شدن دوستام یکی یکی مردن منم خیلی دووم اوردم اما بازم بالاخره مردم دوباره همون صحنه قبل تکرار شد سوار کامیون بودم بازم استارت زدم رفم قسمت بادی ولی بازم روشون یه خط کشیده بود
حالا میخوام بدونم کدومشون انتخاب کنم تا دوستام زنده بمونند تا بتونم از مرحله ابیا استفاده کنم اصلا اینا زنده میمونند یا اینکه ربطی به انتخاب من ندارند باید تو این مرحله همشون بمیرنند؟
لطفا کمکم کنید

تو مرکز جنگل یه جایی هست که رو نقشه با یک دایره و یک نقطه توش مشخص شده...اونجا که بری 2 تا گروه هست که آرم یکی نقشه ی آفریقا و دیگری یک ستاره هست..99 درصد ماموریت ها رو باید از اونجا بگیری...هر گروهی کنار آرمش یک علامت تعجب بود یعنی ماموریت برات دارن...

بعضی مواقع هم باید یه جا دیگه بری که بهت ماموریت بدن که اون جاهای نا شناخته که خیلی معدود هم هستند با رنگ قرمز مشخص میشه رو نقشه...کافیه نقشه رو باز کنی و جهت فلش قرمز گویای همه چیز خواهد بود...در دو راهی و 3 راهی ها هم به سمت جهتی که قرمز شده حرکت کن همه چیز حله:biggrin1:

بله منم قبلا همین کارو میکردم ولی بعد از اون ماجرا مثل اینکه گیم قات زده همه جا غیر فعال شده !

navid_x360 بايد تو اين مرحله همشون بميرند و فرقي هم نميكنه كدوم رو بري دوستاي ديگه هم بعد از اين مرحله پيدا ميكني.

hps جان گفتم كه بايد بري دنبال مناطقي كه روشون يك علامت تعجب كوچولو هست. وقتي اون بمب ميتركه من يكي يادم رفتم سيو كردم يك روز گذشت و رفتم ماموريت گرفتم.

hps جان گفتم كه بايد بري دنبال مناطقي كه روشون يك علامت تعجب كوچولو هست. وقتي اون بمب ميتركه من يكي يادم رفتم سيو كردم يك روز گذشت و رفتم ماموريت گرفتم.

بله متوجه شدم اما جالب اینجاست که هیچ علامتی به جز اسلحه و ماهواره نیست . دیگه کم کم داره حالم بهم میخوره !

نگاه کن فکر کنم باید بری تو شهری که اون بالای نقشه سمت چپ هست.. همون که اولین بار که وارد نقشه دومی شدی رفتی اونجا..

بعد باید صبر کنی که اوضاع آروم بشه و دوباره بیایی به همون جایی که درگیری شده بود و ماموریت بگیری..

تا اونجايي كه من يادمه بعد از فرار دوستت بهت زنگ مي زنه ازت كمك مي خواد ميري به اون كمك مي كني بعد اين شهره به عنوان ماموريت باز ميشه .

بله منم قبلا همین کارو میکردم ولی بعد از اون ماجرا مثل اینکه گیم قات زده همه جا غیر فعال شده !
ببین من تا اونجایی که یادم میاد بعد از اینکه از شهر خارج شدی یکی بهت زنگ میزنه بعد respect لول 2 میشه و ماموریت های جدید برای گرفتن اسلحه باز میشن حالا شما ببین respect لولش چنده و ماموریت های اسلحه گیریه جدید باز شدن.
اگه باز شده باشن شما باید با انجام دادن اولیش دوربین دار خفن رو بگیری منظورم suv نیستا.!!!

ببین من تا اونجایی که یادم میاد بعد از اینکه از شهر خارج شدی یکی بهت زنگ میزنه بعد respect لول 2 میشه و ماموریت های جدید برای گرفتن اسلحه باز میشن حالا شما ببین respect لولش چنده و ماموریت های اسلحه گیریه جدید باز شدن.
اگه باز شده باشن شما باید با انجام دادن اولیش دوربین دار خفن رو بگیری منظورم suv نیستا.!!!

اره دقیقا اینطوریه ! ولی هر کاری میکنم هیچی نمیشه ( اسلحه خریدم / به نقشه ی قبلی رفتم و بر گشتم / به باجه های مخابراتی رفتم / و ... ) . میگین چیکار کنم ؟ یعنی هیشکی نمیدونه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or