FarCry 2 - X360 Version

اگر ماموريت دوستتون انجام بديد به مقدار بازي اي كه انجام داديد چيزي اضافه نميشه.

اين تيكه حرفت كاملا غلطه چون من فقط ماموريت هاي دوستهامو انجام دادم و بعد هر ماموريت 3-4 درصد پيش رفتم

اين تيكه حرفت كاملا غلطه چون من فقط ماموريت هاي دوستهامو انجام دادم و بعد هر ماموريت 3-4 درصد پيش رفتم
من الان 4 يا 5 ماموريت موفق دارم براي دوستان ولي همون 22 درصدي كه بود مونده :biggrin1:.

یه چن تا سوال داشتم : تو بازی چراغ قوه یا دوربین دید در شب پیدا میشه ؟:confused:
- تو این بازی دهکده یا جایی که مردم زیادی زندگی کنن وجود داره ؟ ( یا همش صحراس ! )
ما كه نديديم.

نكته جالب اينجاست كه شما ميايد جنگ رو خاتمه بديد ، تموم كه نميكنيد هيچ بدتر شعله جنگ رو بيشتر ميكنيد.

بدیها :
5- این دو تا رو با هم میگم چون خیلی مهم نیستن و جزیی هستن : موقعی که باروون میاد هیچ جا خیس نمیشه ! یا مثلا حتی یک قطره بارون رو دست و اسلحتون نمیریزه !
- تو رود خونه حتی یه ماهی هم پیدا نمیشه ! ( یعنی اصلا وقتی میرین زیر اب هیچی و جود
نداره !:biggrin1:
اين مسئله رو من يادم توي Crysis و روي High هم چنين چيزي بود. يعني توي آبشون اصلا ماهي يافت نمي شد.

اون كه بارون مياد بخوره رو اسلحه ديگه خيلي بلند پروازانه است يادم نمياد عنواني بازي كرده باشم كه چنين افكتي داشته باشه. ولي كلا بارون توي بازي يك چيز نمايشي هست چون وسط صحرا كه بارون نمياد.

نكته جالب ، اين كه سازندگان براي اين كه محيط دور دست بازي رو طراحي نكنند به عبارتي زحمت به خودشون ندن اومدن يك صحرا طراحي كردن كه وقتي توش پا بزاري انگار توي يك محيط مجازي تعريف نشده پا گذاشتي ، وقتي وارد صحرا شدم هرچي به محيط تير زدم انگار نه انگار !!!

درود
تو زندگیم بازی ندیده بودم اینقدر تکراری و یک نواخت و کسل کننده باشه!!. نداشتن Aim و انیمیشن ها خوب و نواوری ها ( اگر بشه بستن درب رادیاتور رو نواوری گذاشت ) سریع جذابیت خودشو از دست میده. پ.ن. دقت کرده باشید Assassin's CREED هم از MB 4 یک دفعه افت فشار پیدا میکرد :دی.

اون كه بارون مياد بخوره رو اسلحه ديگه خيلي بلند پروازانه است يادم نمياد عنواني بازي كرده باشم كه چنين افكتي داشته باشه.
من یادمه STALKER SoC در بالاترین تنظیمات همچین افکتی رو داشت.
ولي كلا بارون توي بازي يك چيز نمايشي هست چون وسط صحرا كه بارون نمياد.
بعد یه نکته این همه تو افریقا بارون میاد بعد چرا نباید تو این بازی بیاد.

پ.ن:بارون نمیومد سنگین تر بود :دی قبلا Ubi گفته بود که بارون تاثیر زیادی تو بازی داره به طور مثال ماشین ها روی جاده ها که به صورت گِلی در اومدن لیز میخورن یا ادم ها زمین میخورن ولی الان فقط انگار چند تا خط از اسمون میاد.:دی

حمل نقل توی بازی خیلی اعصاب خورد کن هست همش باید از این طرف نقشه بری اونطرف و کلی وقت صرف کنی!
MAP بازی هم چندان جالب نیست یه مقدار گیج کننده هست!
فقط اون GPS ایده جالبی هستش و یه مقدار کمک میکنه.بازی هم جذابیت زیادی نداره. بعد از مدتی یکنواخت و کسل کننده میشه.(البته شاید بعد از بازی کردن GeOW2 ) طبیعی به نظر بیاد:)

فکر کنم اینجا جاش نباشه ولی چون به این بازی هم مربوط میشه همینجا میپرسم
دوستان من از too human به اینطرف بازی نگرفتم
بیشتر هم به خاطره آپدیت که از رو هارد برم
به نظره شما وقتی بازیها رو گرفتم از کدوم شروع کنم که بعدی برام بیمزه نباشه
اگر به ترتیب بگید ممنون میشم
البته مهم ها رو بگید کافیه ( mercenerise2 . star war . bia hh . sr2 .fallout3 . dead space . fc2 . fable2 . gow2 . mc la . 007 . .... )
ممنون از همتون

من بازی رو هفته پیش تموم کردم خداست!!
تنها مشکلش از نظر من حیواناتن(مصنوعی میمیرن)
بقیه چیزاش عالیان(بخصوص حمپاره انداز)

درود
تو زندگیم بازی ندیده بودم اینقدر تکراری و یک نواخت و کسل کننده باشه!!. نداشتن Aim و انیمیشن ها خوب و نواوری ها ( اگر بشه بستن درب رادیاتور رو نواوری گذاشت ) سریع جذابیت خودشو از دست میده. پ.ن. دقت کرده باشید Assassin's CREED هم از MB 4 یک دفعه افت فشار پیدا میکرد :biggrin1:.
ميشه دقيقا منظورت رو از Aim بگي ممنون. انيميشن هاي بازي واقعا بي مزه است؟ يكي از دلايلي كه HL شد HL به خاطر همون انيميشن هايي بود كه به صورت اول شخص به نمايش در ميومد. حالا نميدونم FarCry2 چرا انيميشن هاش بده. شايد منظورت اين كه بايد چهار تا جنگ نفس گير ميبود و كلا شخصيت هاي بزرگ رو به صورت انيميشن ميكشتيم.

من یادمه STALKER SoC در بالاترین تنظیمات همچین افکتی رو داشت.
شما ؟ :biggrin1:
من بازيش نكردم :biggrin1:

بعد یه نکته این همه تو افریقا بارون میاد بعد چرا نباید تو این بازی بیاد.

پ.ن:بارون نمیومد سنگین تر بود :biggrin1: قبلا Ubi گفته بود که بارون تاثیر زیادی تو بازی داره به طور مثال ماشین ها روی جاده ها که به صورت گِلی در اومدن لیز میخورن یا ادم ها زمین میخورن ولی الان فقط انگار چند تا خط از اسمون میاد.:biggrin1:
خب ببين محمد ، درست كه تو آفريقا بارون مياد ولي من يادم دقيق كه جايي كارگردان بازي گفتن بارون تنها وقتي در بازي وجود داره كه يكي از ياراي شما بميره از اين حرفا. و كلا وقتي اولين بارون ديدم فكر كردم يك بنده خدايي فوت كرده.

البته بارون وقتي به زمين ميخوره خيلي قشنگ ولي واقعا فقط براي نمايش هست نه بيشتر.

ولي من هنوز تو كف اين هوش مصنوعي بازي هستم :biggrin1: لعنيت رفتم از پشت يكيشون رو كشتم اون يكي هي صداش زد وقتي ديد خبري نيست اومد به سمت من و يكهو جنازه رو ديد رفت بالا سرش هي فرياد زد ديد مرده اسلحه اش رو در آورد حيف كه فرصت نكرد كار خاص ديگه اي بكنه.

حمل نقل توی بازی خیلی اعصاب خورد کن هست همش باید از این طرف نقشه بری اونطرف و کلی وقت صرف کنی!
MAP بازی هم چندان جالب نیست یه مقدار گیج کننده هست!
فقط اون GPS ایده جالبی هستش و یه مقدار کمک میکنه.بازی هم جذابیت زیادی نداره. بعد از مدتی یکنواخت و کسل کننده میشه.(البته شاید بعد از بازی کردن GeOW2 ) طبیعی به نظر بیاد:)
نميدونم چرا من از لحظه لحظه بازي لذت ميبرم!

البته مهم ها رو بگید کافیه ( mercenerise2 . star war . bia hh . sr2 .fallout3 . dead space . fc2 . fable2 . gow2 . mc la . 007 . .... )
ممنون از همتون
كلا من اگر جات بودم با اين تجربه اي كه بدست آوردم فعلا بيخيال Gears of War 2 مي شدم.

ميرفتم اول Bia HsH بازي ميكردم بعدش DS و Far Cry 2 رو و بعدش هم سراغ Fable 2 و در پايان Geasr Of War2 چون بازي واقعا درگير كننده و تنبلت ميكنه شديد چرا؟ زيرا ، كلا سبكش حداقل با Fable 2 , Far Cry 2 , شديدا متفاوت و وقتي بازيش كني اوايل كار مخصوصا بازي كردن Far Cry 2 برات خيلي سخت چون FC2 شديدا با واقعيت مخلوط شده و نقطه مقابل G.O.W 2 هست چه از هيجان و چه از نظر كاور گيري و... كلا من دوروز اولي كه FR2 ميزدم و G.O.W 2 رو بازي ميكردم از FR2 شديدا بيزار شده بودم ولي بعدش كه بازي رو تموم كردم FR2 شروع كردم فهميدم چيه.

Bia HH هم شباهت زيادي از لحاظ سيستم بازي به Gears Of War 2 داره.

Fable 2 هم كه جاي خود داره فقط آدم رو بعضي وقت ها خسته ميكنه اگر قبلا بازيش نكرده باشي:biggrin1:

ممنون از همتون
1.bia hh
2.gow2
3.Ds
4.fc2
5.mercenerise2
همینا 1 ماه وقتتو میگیره بعدشم بازیهای بهتر میاد(ترتیبه بازیها بر مبنای زمانه اتمامه انهاست)

خب ببين محمد ، درست كه تو آفريقا بارون مياد ولي من يادم دقيق كه جايي كارگردان بازي گفتن بارون تنها وقتي در بازي وجود داره كه يكي از ياراي شما بميره از اين حرفا. و كلا وقتي اولين بارون ديدم فكر كردم يك بنده خدايي فوت كرده.
Ubi حرف زیاد زده بود ولی خیلی از اون حرف ها اصلا تو بازی نیستند.

منم كاملا با فريدون موافقم.
بازيش كسل كنندست. داستان درست و حسابي هم نداره كه آدمو ترغيب به بازي كنه. يه مقدار هم گنگه. جلوه هاي گرافيكيشم به جز چند مورد بقيش كاملا معموليه. (شايد نسخه ي pc بهتر باشه)
Bia HH هم شباهت زيادي از لحاظ سيستم بازي به Gears Of War 2 داره.
شباهت دقيق GOW2 و BIA:HH تو چيه؟:confused:

منم كاملا با فريدون موافقم.
بازيش كسل كنندست. داستان درست و حسابي هم نداره كه آدمو ترغيب به بازي كنه. يه مقدار هم گنگه. جلوه هاي گرافيكيشم به جز چند مورد بقيش كاملا معموليه. (شايد نسخه ي pc بهتر باشه)

شباهت دقيق GOW2 و BIA:HH تو چيه؟:confused:
مشکل جایه دیگس
بازیهایه 3000 تومنی
باعث نقده اینچنینی میشه
اگر 60 $ داده بودیم اینقده خوب میشد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or